rasia 03.11.2010 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Z pierwszego zdjęcia druga od dołu lub pierwsza z prawej, z drugiego zdjęcia pierwsza od dołu lub druga od góry, z trzeciego zdjęcia środkowa w pionie lub pierwsza z lewej... :D Żadnej innej nie brałabym pod uwagę, a z tych dwóch to zależy od reszty wystroju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.11.2010 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 wszystkiego najlepszego z okazji imienin http://www.polishstyle.pl/media/Image/produkty/kat_402608.jpg a fugę też beżową obstawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 03.11.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Syliwia D właśnie leczy się cytrynówką od Was -podobno wyśmienita Macie coś jeszcze do przyspawania :lol2: a tak przy okazji to brama się trzyma???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 03.11.2010 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Monia, cytrynówka dobrze działa uwaga lekko wchodzi brama wisi jak trza. mysle ze bedzie jeszcze okazja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.11.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Ha ha weszła lekko cała Tylko dzisiaj coś małż nie ten teges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 04.11.2010 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Ha ha weszła lekko cała Tylko dzisiaj coś małż nie ten teges mówisz dobry humor ma :) z nowości ... grzejnik do dolnej łazienki kupiony...ufff fuga wybrana...tylko kurcze jakby z płytkami trochę pokręciło na chwilę, ale mam nadzieje ze jutro z rana bedzie wyprostowane... zaczyna sie jazda na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.11.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 I tej jazdy Ci zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.11.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Sylwia gratuluję zakupu grzejniczka - jest piękny!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.11.2010 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 I tej jazdy Ci zazdroszczę nooo takie jazdy sa fajne... dużo się dzieje, a jak juz obleci kurz - jest piknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 06.11.2010 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 nooo takie jazdy sa fajne... dużo się dzieje, a jak juz obleci kurz - jest piknie mimo tej jazdy, cieszę się jak dziecko...bo to już bliżej niż się wydaje dziś przejechał już wypoczynek...rozłożyliśmy dywan...i .....już tak fajnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.11.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 eeeeeeeee no wez pokaz ... u nas malowanie 1 warstwy za nami... teraz podłogi i 2 warstwa tez się ciesze jak dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 07.11.2010 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 eeeeeeeee no wez pokaz ... u nas malowanie 1 warstwy za nami... teraz podłogi i 2 warstwa tez się ciesze jak dziecko tylko co ja mam Ci pokazać. Szafy stojące w kuchni? te kanapy ostreczowane? Myślę, że jeszcze 2 tygodnie i będzie oddech (mam taką cichą nadzieję), a wtedy już spokojnie będzie można odwiedzać, bo teraz pędzę jak pędziwiatr i tylko słychac bi bib Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.11.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 nooo okkkiii to poczekam... a może i wpadne kiedy na chwile jak się uspokoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 07.11.2010 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2010 nooo okkkiii to poczekam... a może i wpadne kiedy na chwile jak się uspokoi lepiej na żywo a Ty pochwalisz się jakimiś fotkami ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 21.11.2010 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2010 mimo tej jazdy, cieszę się jak dziecko...bo to już bliżej niż się wydaje dziś przejechał już wypoczynek...rozłożyliśmy dywan...i .....już tak fajnie.... Gratuluję! Pomalowane pokoje wyglądają super! Dawno nie zaglądałam, a Wy już kończycie:) Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 22.11.2010 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 dziekuje oj wykańcza...również nas... wszystko się kumuluje w tym samym czasie i trzeba jakoś ogarniać i fizycznie i psychicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.11.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Cześć!!!! Dzięi za wczorajszy przemiły wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.11.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 noo ładnie.... Monia powiedz co śliczne widziałaś... bo Gospodyni coś zamilkła dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 22.11.2010 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 (edytowane) gospodyni lata po fugi, drzwi karnisze i inne bibeloty usilnie wyszukuje opinii pozytywnych o drzwiach drewnianych jednej firmy i jakos bezskutecznie szkoda jednak ze nie dziala wyszukiwarka tutaj zeby znaleźć szczegól a nie sam temat.... dzień dobry, Monia ja równiez dziękuję za fajne spontaniczne spotkanie mam nadzieje ze podzieliłaś się tortem z D Edytowane 22 Listopada 2010 przez Malutka_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 22.11.2010 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 D tortów nie jada tym lepiej dla mnie A widziałam dużo fajnych rzeczy ale to trzeba na żywo pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts