Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszej podróży

Recommended Posts

• Odpowiedzi 606
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Sylwia, słyszałam, że poszukujesz bloczków fundamentowych ? Prawda to ? Ja mam trochę na stanie do zbycia. Niestety niektóre są trochę utłuczone, więc nie wiem, czy byłabyś zainteresowana

poszukiwać nie poszukuję jakoś specjalnie, tak tylko sobie urzekałam do KasioMar. Teraz już nam się nie chce odgrzebywać roboty.

plany kuchenne...ech.....są...

czy godziny poranne by Ci pasowały, boję się że jak wpadnę w wir roboty to koniec.

no ja to raczej tylko z rana :) ale nie bede Ci przeszkadzać... wpadne jak znajdziesz moment na oddech... a o kuchnie pytałam w "sęsie" czy masz jakiego pana kuchennego?

no ja to raczej tylko z rana :) ale nie bede Ci przeszkadzać... wpadne jak znajdziesz moment na oddech... a o kuchnie pytałam w "sęsie" czy masz jakiego pana kuchennego?

super, z rana mam oddech. godzinkę rano bym urwała :) dziś mała mi spała do 10:00 więc do tego czasu np nigdzie sie nie ruszam :)

Pana kuchennego nie mam, a Ty masz kogos godnego polecenia?

godnego to moze bym i miała... bo z polecenia tu z forum, ale ceny :o :( dlatego pomyślałam, ze skoro idziesz jak burza... to moze już i to obczaiłaś

burzą tego bym nie nazwała :)

temat kuchni dokończę na dobre pewnie niedługo , na razie chodziłam to tu to tam nie spinając się zbytnio, ale czas temat zakończyć.

poszukiwać nie poszukuję jakoś specjalnie, tak tylko sobie urzekałam do KasioMar. Teraz już nam się nie chce odgrzebywać roboty.

A chciałam być taka "pomagalska"... ;)

Nic z tego. Za to dużo się mogę od Was nauczyć/dowiedzieć.

:)

U mnie dopiero fundamenty. Pół dnia spędzam na odganianiu deszczu. Chyba się już jednak moja energia wyczerpała, bo deszcz przylazł.:(

A chciałam być taka "pomagalska"... ;)

Nic z tego. Za to dużo się mogę od Was nauczyć/dowiedzieć.

:)

U mnie dopiero fundamenty. Pół dnia spędzam na odganianiu deszczu. Chyba się już jednak moja energia wyczerpała, bo deszcz przylazł.:(

i chwała Ci za to żeś taka pomagalska, nastęþnym razem na pewno się przyda Twoja wiedza :)

• 2 weeks później...

wybaczcie dziewczyny, ale łapię wczorajszy oddech....

w skrócie: łazienki się robią...pięknie :) a więc cała armatura, dalej kuchnia, drzwi, schody, karnisze....itd... chce zdążyć z jak największą ilością do Świąt.

nitu wybacz ale ranną kawkę musimy odłożyć na nieco spokojniejszy czas.

no pacz pani ;) ja się wczoraj szlajałam 3h po ikeowskich kuchniach .... macałam, wąchałam, trzaskałam szufladami ;) , mierzyłam czy aby na pewno te wymiary, łącznie z wyginaniem drzwiczek na zawiasach... ogólnie stwierdziłam, że się nada... ;)

wybrałam dla siebie abstrakta póki co... do czarnego blatu powinno mi pasić... tylko ściane do sufitu nie wiem czym podciągnąć.. i chyba pojade kolorem tylko nie wiem jakim... czy te szarości które teraz w codrugim domu są ;) czy pojechac po bandzie zupełnie i walnąć jakiś turkus ;) siem obaczy... :)

Ikea ma teraz promocje jakby Cię interesowało... bony na inne zakupy rozdają 1000pln za kuchnie to 100 zł bonu :)

No to wtedy tez może będzie jakaś poromocja :) ja wczoraj coś tam liczyłam, ale coś śmiesznie mało mi wyjszło ;) więc pewnie się machnęłam... ale u nas nie piekarnia plany przeprowadzkowe zawieszone, więc... wiszę :) ale wątek o kuchniach ikei przejrzałam :)