Malutka_ 25.08.2009 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 najważniejsze, ze się nie nadział jak to się mówi - do wesela się zagoi mój też nieraz miał spotkanie 3 stopnia raz milimetry brakowały, by głowę sobie strzaskał o pustaki - chyba osiwiałąm widząc, jak leci kurcze nawet nie wiadomo kiedy coś dopadnie człowieka. no ale gdyby człowiek wiedział, że się przewróci to by usiadł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 25.08.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 oj tak ale dzieciaki mają raj na budowie i zawsze coś tam spróbują wykombinować, aż rodzicom serce z niepokoju bije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.08.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 buuuuu a ja zdjęć nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 26.08.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 buuuuu a ja zdjęć nie widzę moze teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.08.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 widzieć nie widzę, ale później mi się dopiero otwierają ale może mam coś nie tak z kompem ale już widzę i ... rusztowania super u nas tata sam robił księżyc jest piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 26.08.2009 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 widzieć nie widzę, ale później mi się dopiero otwierają ale może mam coś nie tak z kompem ale już widzę i ... rusztowania super u nas tata sam robił księżyc jest piękny strasznie podoba mi się kominek u CIebie na tarasie z pomysłów i tak zastanawiam się jak możnaby u mnie to ucalić i czy w ogóle się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.08.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 nie pamiętam jaki na tarasie kominka nie będę miała ale ... gdzieś w pobliżu - taaaaaaaaaaaaaaaaak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 26.08.2009 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 nie pamiętam jaki na tarasie kominka nie będę miała ale ... gdzieś w pobliżu - taaaaaaaaaaaaaaaaak o taki: http://lh5.ggpht.com/_T2jIY0EMyT0/SpUNJCAnjqI/AAAAAAAAAMw/YUEuB233mnU/anetina%20kominek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 26.08.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 no łądny ja za bardzo nie mogę go wykorzystać, bo wszystkie dymy szłyby na taras sąsiada ale coś wykombinuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.09.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Malutka, dzięki za dzisiejsze spotkanie Bardzo ładny domek budujecie i mam nadzieję, że się za bardzo nie szarogęsiłam z moimi radami tutaj masz linka do firmy Eclisse, o której rozmawiałyśmy dzisiaj: http://www.eclisse.pl/ zapraszam tym razem do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 16.09.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Lidszu, baaaaaaaaardzo Ci dziekuje za spotkanie. Przepraszam ze dopiero teraz pisze, ale starszy mi sie pochorowal Czesc Twoich rad zostala wcielona w zycie, m.in nie dzielimy pokoju nad garazem, ale robimy pomieszczenie po srodku tam planuje ogolna szafe do ktorej sie wchodzi . dzieki za linka do drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 18.09.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 pozwoliłam sobie skopiowac fotkę słońca i łóżka piętrowego robimy antresole u inwestorka i szukamy pomysłów wczesniej miało byc łóżko pietrowe, zostanie jednak antresola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 18.09.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 pozwoliłam sobie skopiowac fotkę słońca i łóżka piętrowego robimy antresole u inwestorka i szukamy pomysłów wczesniej miało byc łóżko pietrowe, zostanie jednak antresola ja wlasnie tez zastanawiam sie nad antresola bo jest kawalek wolnego stryszku u niego i moznaby cos pokombinowac jesli u mnie wpadnie Ci cos w oko to czestuj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.09.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 wpadłam do twojego Dziennika i moje zdziwnie jaki fajny projekt lubię takie ale tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle fotek niedostępnych powodzonka i będę tu często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 22.09.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 wpadłam do twojego Dziennika i moje zdziwnie jaki fajny projekt lubię takie ale tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle fotek niedostępnych powodzonka i będę tu często ciesze się, że projekt Ci się podoba. ze zdjęciami to u mnie jest zonk, bo kolejna galeria padła... a przenoszenie i dopasowywanie fotek do opisów...niestety trochę trwa. nie mniej jednak witam u siebie i zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.09.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 wpadłam do twojego Dziennika i moje zdziwnie jaki fajny projekt lubię takie ale tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyle fotek niedostępnych powodzonka i będę tu często ciesze się, że projekt Ci się podoba. ze zdjęciami to u mnie jest zonk, bo kolejna galeria padła... a przenoszenie i dopasowywanie fotek do opisów...niestety trochę trwa. nie mniej jednak witam u siebie i zapraszam częściej jak tylko mi czas pozwoli to zagoszcze tu na długoooooooooooo albo jeszcze dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 22.09.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 ja postaram sie coś wymodzić z tymi fotami...bo wreszcie jest co oglądać bo to coś wygląda jak dom dziś jak szalona cieszyłam się wchodząc do już odeskowanej suszarni i wyobrażałam się rozwiszone pranie teraz się cieszę, a potem będzie...ojejj...dużo tego jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.09.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Bryyyyyyyyyyyyyyyy w ten piekny jesienny dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 23.09.2009 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Bryyyyyyyyyyyyyyyy w ten piekny jesienny dzionek a dzień dobry, faktycznie słoneczko świeci młody odstawiony do przedszkola to teraz mogę robić kolejną rundę telefoniczną po składach poszukując atrakcyjnych cen dziś dzień trzeba zacząć od czegoś słodkiego http://d18suyszb0xo8x.cloudfront.net/images/cialo/ciacho.jpg wpisalam w google grafike ciacho, ale nie wyskoczyło mi ciastko tylko tuzin facetów ciekawe dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.09.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Hihihihi, a wpisz sobie "bez" i nie wyskoczy ci drzewko a co do słodkości to wolno mi tylko popatrzeć bo waga mnie zdrażniła i czekam aż pokaze ładniejsze cyfry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts