MonikaC 23.09.2009 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 I do mnie i do mnie Dzień dobry jesiennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 23.09.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 witam sąsiadkę wrzuciłam w googla bez w grafice i mi wyskoczylo....drzewko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.09.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 witam sąsiadkę wrzuciłam w googla bez w grafice i mi wyskoczylo....drzewko ... ooooooooooooo faktycznie bo jeszcze do niedawna pokazywane było wszystko "bez" ubrań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 23.09.2009 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 witam sąsiadkę wrzuciłam w googla bez w grafice i mi wyskoczylo....drzewko ... ooooooooooooo faktycznie bo jeszcze do niedawna pokazywane było wszystko "bez" ubrań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.09.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 witam sie popołudniowo i zmykam na zebranie mieszkańców trzeba się dowiedzieć co i jak i gdzie i komu coś nie leży albo zalega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.09.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Cześc Malutka Może my się w końcu spikniemy cio??? Co do chwastów to na to dziadostwo siły nie ma. My po rozwaleniu humusu wszystko potraktowaliśmy Randapem i to tak od serca - pomogło fakt ale zanim trawę posialiśmy to z resztek znowu powyłaziło. Podobno przed zasianiem trawy najlepiej ze 3 razy randapem opryskać. Czyli rośnie,pryskamy, czekamy, przekopujemy, rośnie, pryskamy itd..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.09.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Cześc Malutka Może my się w końcu spikniemy cio??? Co do chwastów to na to dziadostwo siły nie ma. My po rozwaleniu humusu wszystko potraktowaliśmy Randapem i to tak od serca - pomogło fakt ale zanim trawę posialiśmy to z resztek znowu powyłaziło. Podobno przed zasianiem trawy najlepiej ze 3 razy randapem opryskać. Czyli rośnie,pryskamy, czekamy, przekopujemy, rośnie, pryskamy itd..... ja tez się dołaczam i Liszszu też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.09.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Cześc Malutka Może my się w końcu spikniemy cio??? Co do chwastów to na to dziadostwo siły nie ma. My po rozwaleniu humusu wszystko potraktowaliśmy Randapem i to tak od serca - pomogło fakt ale zanim trawę posialiśmy to z resztek znowu powyłaziło. Podobno przed zasianiem trawy najlepiej ze 3 razy randapem opryskać. Czyli rośnie,pryskamy, czekamy, przekopujemy, rośnie, pryskamy itd..... ja tez się dołaczam i Liszszu też widzę, że ktoś już za mnie zadecydował oczywiście piszę się na spotkanie, w końcu daleko nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 24.09.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 kochane, zapraszam i to już w tę sobotę, bo w niedzielę wyjeżdżam do Gdańska i wracam 12 października ja bede od rana na budowie z całą moją zgrają. co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.09.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Aż na tak długo wybywasz ? ja w sobotę niestety raczej nie mogę, bo wybywamy na imprezkę urodzinową synka znajomych, ale jeszcze nie wiem o której godzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 24.09.2009 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Aż na tak długo wybywasz ? ja w sobotę niestety raczej nie mogę, bo wybywamy na imprezkę urodzinową synka znajomych, ale jeszcze nie wiem o której godzinie. zabieramy się z mężem w jego delegację...morze, jod... a co tam. dzieciom na zdrowie wyjdzie (mam nadzieje) nie wiem jeszcze jak pogoda. on potem jeszcze po Polsce będzie jezdzi kilka miesięcyl, a ja już stacjonarnie na miejscu. My od rana będziemy na budowie w sobotę, nie wiem dokładnie o której. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.09.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ja się dostosuję z miłą chęcią !!!!!!!!!!!!!! Lidszu więc zapodaj o której ci pasi a ja na PW poprosze namiarki i namber foooooooooona Monia a ty????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.09.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 ja się dostosuję z miłą chęcią !!!!!!!!!!!!!! Lidszu więc zapodaj o której ci pasi a ja na PW poprosze namiarki i namber foooooooooona Monia a ty????????????????? A ja zobaczę jak się będzie czuł mały bo ma nadal mega kaszel i katar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 25.09.2009 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 ja się dostosuję z miłą chęcią !!!!!!!!!!!!!! Lidszu więc zapodaj o której ci pasi a ja na PW poprosze namiarki i namber foooooooooona Monia a ty????????????????? A ja zobaczę jak się będzie czuł mały bo ma nadal mega kaszel i katar moje dzieciaki też zdrowiem nie tryskają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 26.09.2009 05:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 plan jest taki: musimy dzis jeszcze kupic fotelik dla starszego i potem jedziemy na budowe, wszystko zalezne jak szybko nam pojda zakupy Ale na pewno (prawie na pewno) bedzie u nas koparka ok13-14 wiec my tez bedziemy. Chyba ze koparka w ostatniej chwili cos zmieni. do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 26.09.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 szkoda, ze nie udalo sie spotkac na budowie dziś kupe roboty zrobilismy, bo i fotelik kupiony na podroz i na budowie wszystko ok, no powiedzmy, dostawy przed wyjazdem zalatwione. do napisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.09.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 28.09.2009 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 witam nadmorsko z tego co mi doniesli papa nadal sie kladzie na dach... jeszcze tylko jakos zalatwie krokwie na gospodarczy, ale kompa mam telefony spisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.09.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Poodpoczywaj i za mnie okiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 28.09.2009 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Poodpoczywaj i za mnie okiej[/quote jasssne. odpoczynek chyba tylko od zalatwiania spraw budowlanych, bo dwojka dzieci do zabawiania, ale mi to jak na razie pasuje dzis ZOO jutro w planie wyprawa do Jelitkowa nad morze ...co dalej...zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts