Malutka_ 19.10.2009 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 no dobra... se przeczytałam i powiem że jest oki dziennik i komenty pukłam do ulubionych i już mi nie dygniesz... bym o tym nie wiedziała :P a inspiracje jak dla mnie fajne... zwłaszcza tam gdzie są pokoje ze skosami...bo ja takie mieć będę no to witanko... pani vice no to oficjalnie witam i pukam z czymś dobrym: http://republika.pl/blog_kx_1179651/2408474/tr/ciasta01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ooo jak miło i tak można żyć a nie jak z tą MAłgoś... no ale nic... ciacho zapierniczam i lece z psem na spacer, bo już chyba musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ooo jak miło i tak można żyć a nie jak z tą MAłgoś... no ale nic... ciacho zapierniczam i lece z psem na spacer, bo już chyba musi Ozeszty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 19.10.2009 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 ooo jak miło i tak można żyć a nie jak z tą MAłgoś... no ale nic... ciacho zapierniczam i lece z psem na spacer, bo już chyba musi Ozeszty... Małgoś nie taka zła... polać jej: http://www.delistore.de/images/DanzigerGoldwasser50.jpg z drobinkami złota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Oooo, to lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.10.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 To i ja wpadłam z rozpędu za Wami dziewczynki i od razu coś słodkiego mi wpadło w oczy mniam Malutka bardzo fajny domek Będę podglądać I te inspiracje do dziecięcych pokoików super Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 19.10.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Oooo, to lubie. Ty tylko uważaj, co by Ci te drobinki złota między zęby nie wejszły :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.10.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Cze dziewczynki, ale wam tu wesolutko, słodziutko i oczywiście procentowo Malutka, ale listę walnęłaś w Dzienniku, normalnie jak ją przeczytałam to stwierdziłam że do PNB to pikuś ale mnie czeka kiedyś jazda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.10.2009 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Oooo, to lubie. Ty tylko uważaj, co by Ci te drobinki złota między zęby nie wejszły :P A Ty uwazaj, zeby Ci sie za chwile za duze przerwy miedzy zebami nie zrobily. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.10.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Witam wieczrową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 20.10.2009 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Cze dziewczynki, ale wam tu wesolutko, słodziutko i oczywiście procentowo Malutka, ale listę walnęłaś w Dzienniku, normalnie jak ją przeczytałam to stwierdziłam że do PNB to pikuś ale mnie czeka kiedyś jazda... powoli do wszystkiego się dojdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.10.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 dzień dobry szczebiotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.10.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 I ja się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 20.10.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 witam sie na chwile bo lece ..... na kawę do koleżanki życ nie umierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 20.10.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 witam sie na chwile bo lece ..... na kawę do koleżanki życ nie umierać ooo i tak do końca budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.10.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 witam sie na chwile bo lece ..... na kawę do koleżanki życ nie umierać ooo i tak do końca budowy Jestem za Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 20.10.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 witam sie na chwile bo lece ..... na kawę do koleżanki życ nie umierać ooo i tak do końca budowy Jestem za Cześć Ja też bardzo popieram! Witanko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 21.10.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2009 witam sie na chwile bo lece ..... na kawę do koleżanki życ nie umierać ooo i tak do końca budowy Jestem za Cześć Ja też bardzo popieram! Witanko! Dzień dobry środowo Ależ tu się piękne wizje roztacza - rozmarzyłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.10.2009 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Witam się z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 26.10.2009 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 witajcie, miało być sielankowo, a tym czasem... nie dość , że jestem teraz sama do soboty, to jeszcze z chorymi dzieciakami...Mloda juz wychodzi z kataru, natomiast mlody ma gorączkę chyba angina...czekam na wizytę domową (nie będę dzieciaka ciągać po dworzu) tylko czekam juz ładnych kilka godzin i mnie coś trafia wczoraj miałam napisać i poczęstować bo tu nam 6 rocznica stuknęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts