Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do naszej podróży

Recommended Posts

• Odpowiedzi 606
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

spóżnione dziękuję za życzenia..

dawno mnie nie było, ale jedno wyzdrowiało to drugie padło...i to jeszcze gorzej...

ech..młodsze trzeba nosić...słodkie 10kg... :roll:

zbieram tylko pmoysły na wykończenie...

muszę zrobić projekt domku co by już konkretnie zaplanować gdzie co i gniazdka żeby nie zabrakło :)

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

pojawiam się i znikam :)

tak naprawdę to wpadlismy w nieco imprezowy ciąg :) rocznica, urodziny dzieciaków itp :) a że ja standardowo nie mogę , no to sama robiłam zaproszenia, tort (nie sama ale mam chrapkę) przygotowywałam projekt na tort bo był ze zdjęcia, więc zrobiłam kolaż ze zdjęć dzieciaków. Do tego 3 imprezy no bo jak to mieć tylko jedną imprezę urodzinową w tak młodym wieku :)

Więc żeby tego mało teraz będą święta.... a że zwariowana trochę ze mnie dusza no to podpisy na prezenty również robię sama....kiedyś robiłam ciastka i na nich pisałam imiona, potem jakieś aniołki....teraz mam pomysł, żeby robić z masy solnej aniołki i wyciskać imiona wraz z zawieszką na choinkę :)

sprawa budowy powinna ruszyć z buta z aranżacją wszystkiego w domku bo na pewno trochę zejdzie.... ale jak widać trochę mnie od tego odciąga :)

Miało ruszyć przed zimą coś jeszcze, no ale niestety wyjazdy męża, które nie skończą sie tak szybko nas powtrzymały. Ja sama z podwójnym małym wsparciem - nie bardzo to widzę.

tak więc ostatecznie domek jest " zabity" na zimę i teraz trzeba uruchomić logistyczną część budowy :) czyli planowanie, obmyślanie kombinowanie....

chyba już mi się to podoba :)

• 3 weeks później...

witajcie,

pomysły są na pewno ...ale w necie. Przez ten projekt męża po prostu nie mam na nic czasu.

na razie zbieram namiary na elektryka, no i ekipy co by na wiosnę zaklepac. macie moze do polecenia kogos?

ja najchętniej zbierałabym pomysly do pokoi. pooglądałam kilka dzienników ale to wymaga czasu.