bansz 19.07.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 czy mozna pomalować kominek farbą lateksową? Któryś z panów pracujących na mojej budowie powiedział, ze jest to wykluczone, tylko farby akrylowe? Macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 19.07.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2009 można malować , bez obaw swoją drogą jestem ciekaw uzasadnienia wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bansz 23.07.2009 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Wykonawca powiedział, ze moze malować ale nie lateksem, bo na 100% farba odpadnie przy pierwszym rozpaleniu kominka. Podziękowaliśmy mu za współpracę, bo stwoerdziliśmy, ze pomalujemy sami, no ale małe ziarnko niepewności zasiał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin1978 24.07.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Ja mam pomalowana obudowe ciepła kominka farba ceramiczna PARA. Jak na razie rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts