kala67 25.07.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 Kruszon.......ja poprostu mam taka ciekawską naturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.07.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2009 aziniaki... ile płaciłaś za sadzonki???czy one potrzebują jakiegoś specjalnego podłoża??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziniaki 26.07.2009 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Kala67 za sadzonki płaciłam po 20 zł - sporo, ale są to duże, bardzo ładnie rozkrzewione rośliny.Podłoża specjalnego nie potrzebują, tylko ja w tym miejscu miałam sam piach, więc musiałam dokupić trochę ziemi + torf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.07.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 czekam na zdjęcia jak to wyglada po posadzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.07.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Super wyglada ta rabata pod murem !!! a co to takiego masz w tej rabacie?? wyglada jak plastry drzewa??? fajnie wyglada a nie wiem co to jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziniaki 28.07.2009 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Super wyglada ta rabata pod murem !!! a co to takiego masz w tej rabacie?? wyglada jak plastry drzewa??? fajnie wyglada a nie wiem co to jest?? hej kala67 dzięki za pochwałę a te plastry drzewa to faktycznie plastry drzewa .... kilka lat temu były to olbrzymie akacje, które musieliśmy usunąć kiedy powstawała droga nie dało się usunąć karp bo runął by mur i zostały ścięte na równo z ziemią myślałam żeby je zasypać ziemią ale tak mi się to spodobało, że narazie zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.07.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 nie usuwaj tego !!! bo wygląda świetnie!!! i bardzo naturalnie. a ja głupia myslałam, że tak specjanie poukladalaś dla ozdoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziniaki 28.07.2009 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 a Ty wiesz, że to nie głupi pomysł jakby tak pociąć na grube plastry te obcięte konary i poukładać na rabacie??? dopóki rośliny nie urosną plastry będą fajnym urozmaiceniem muszę tylko z mężem pogadać coby mi to porżnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.07.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 a mnie sie należy 10 % plastrów za podsuniecie pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziniaki 28.07.2009 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 zgoda !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.07.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 To daj znac jak beda nacięte, gotowe do odbioru My juz niedługo bedziemy grodzic swoja dzialke, a wtedy zaraz tez sobie wsadze przy płocie winobluszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.08.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 slicznie Wam domek rośnie!!! ale jestem zdziwiona dlaczego wykonawca was tak zaskakuje, najpierw tymi słupami a potem wysokością bali??? macie w umowie zapisane szczegóły konstrukcji??? jak to sie przedstawia?? Przeciez bale nie mogą byc o róznej wysokości, bo jedna ściana wyjdzie Ci wyższa a druga niższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziniaki 10.08.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 kala z tymi ścianami to nie jest do końca tak jak piszesz ... tak dopasowują bale, że wszystkie ściany są równe a co do umowy to już Ci wspominałam, że buduje nam znajomy ... hmmmm ... nie muszę chyba tego komentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.08.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 znajomy znajomym.....ale kuźwa umowa powinna być!!! wiesz jak to jest ze znajomymi ale trzymam kciuki i mam nadzieje,że wszystko sie uda!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 17.08.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 hmmm... zapowiada się drugi, po naszym , najpiękniejszy zręczniak w Polsce... dlaczego drewniany akurat? pewnie będzie super wyglądał... pozdrawiam i powodzenia w budowie życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.08.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 napisz co to za kamień wybrałaś na komin?? jak sie nazywa i jaka cena?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziniaki 18.08.2009 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 hmmm... zapowiada się drugi, po naszym , najpiękniejszy zręczniak w Polsce... dlaczego drewniany akurat? pewnie będzie super wyglądał... pozdrawiam i powodzenia w budowie życzę!!! hmmm .... szkoda, że podium już zajęte dlaczego drewniany? co za pytanie annecy! zajrzyj czasem a niedługo zobaczysz dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziniaki 18.08.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 napisz co to za kamień wybrałaś na komin?? jak sie nazywa i jaka cena?? kala ten kamien nie ma nazwy, to po prostu wzór nr 12 w firmie, w której go kupiłam http://www.kamien-warszawa.pl cena 82 zł/m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.08.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 kamień cudny!!!a zdjęć w dzienniku nie widze:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziniaki 18.08.2009 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 a to skucha jakaś (mam nadzieję, że chwilowa) w fotosiku - może niedługo naprawią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts