kala67 18.08.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 daj link do albumu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziniaki 18.08.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 ale tam też nic nie widać zajrzyj jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 23.08.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Ale cudowny dom! Czy to nie aby technologia słupowo-ryglowa? Naprawdę pięknie się zapowiada. Chętnie będę do Was zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziniaki 23.08.2009 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Ale cudowny dom! Czy to nie aby technologia słupowo-ryglowa? Naprawdę pięknie się zapowiada. Chętnie będę do Was zaglądać witaj Iwuś, prawdę mówiąc nie wiem dokładnie jak nazywa się ta technologia ale też uważam, że wygląda super cieszę się, że Ci się podoba i zapraszam do dziennika .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 03.09.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 jak tam, budowa wre? czekamy na zdjęcia z niecierpliwością.... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziniaki 03.09.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 witaj annecy budowa wre ale ja kompletnie nie mam czasu żeby do kompa usiąść młodszy syn poszedł do przedszkola a starszy do I-szej klasy i normalnie meksyk u mnie dziś pierwszy raz od tygodnia tu zaglądam obiecuję, że niedługo nadrobię - może w weekend pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 05.09.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 kurczę, zaczyna być u Ciebie kaczo, byczo i indyczo... chyba bede musial to cacko z bliska zobaczyć.... zacząłem się nerwować teraz, że mnie z pudła zepchniesz... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziniaki 06.09.2009 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 kurczę, zaczyna być u Ciebie kaczo, byczo i indyczo... chyba bede musial to cacko z bliska zobaczyć.... zacząłem się nerwować teraz, że mnie z pudła zepchniesz... pozdr annecy nie ma się co denerwować tylko trza rękawy zakasać i chałupę kończyć chyba jeszcze trochę do zrobienia u siebie masz .... na razie bezapelacyjnie jesteś nr 1 z naciskiem na "na razie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
besia84 12.09.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 No gratuluję-domek 1 klasa!Co do podbitki;ja bym pociągnęła bezbarwnym,co by jakiś fajny kontrast uzyskać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 ja sie domagam nowych zdjęć!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marobury 17.09.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Jeśli ktoś ma chęć to zapraszam Witam,, "Kiedy zmieniliśmy decyzję o technologii mieliśmy już pozwolenie na budowę tego budynku w wersji murowanej. Postanowiliśmy wykonać projekt zamienny na bazie "Zręcznego" - to był warunek aby uniknąć ponownego latania po urzędach i załatwiania tej sterty papierów co do pierwszego pozwolenia. Projekt indywidualny wykonała dla nas pracownia projektowa Pana Huberta Kowalczyka z Wyszkowa - specjalizują sie oni w projektowaniu domów drewnianych i współpracują z moim wykonawcą. " ile takie zmiany technologii kosztują, ja znalazłem projekt domu szkieletowego, i chcę go wybudować w technice zrębowej. Czy szukać jakiegokolwiek architekta? A oto link do projektu, podoba się?? http://www.domysyberyjskie.pl/110.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.09.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witaj Marek.Bury mi sie podoba wybrany przez Ciebie projekt!! lubie takie wejścia do domków!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziniaki 20.09.2009 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 ja sie domagam nowych zdjęć!!!!!!!!!! hej kala67 - musisz chwilowo się uzbroić w cierpliwość mamy 2 tygodniową przerwę na budowie więc nic nowego na razie nie ma jak tylko prace posuną się choć trochę do przodu to i zdjęcia będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziniaki 20.09.2009 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 ile takie zmiany technologii kosztują, ja znalazłem projekt domu szkieletowego, i chcę go wybudować w technice zrębowej. Czy szukać jakiegokolwiek architekta? A oto link do projektu, podoba się?? http://www.domysyberyjskie.pl/110.html witaj Marek.Bury za zmianę projektu z technologii murownej na drewnianą zapłaciłam 6000 czyli tyle ile zazwyczaj (przynajmniej w mojej okolicy) kosztuje projekt indywidualny. Myślę, że dom powinien być budowany zgodnie z projektem więc pewnie w Twoim przypadku wykonanie drugiego projektu będzie konieczne. Pomyśl tylko czy warto kupować projekt tego szkieletora czy od razu iść do architekta i zrobić projekt indywidualny. Przy okazji architekt uwzględni wszystkie Wasze indywidualne potrzeby - nie znam nikogo kto po zakupie projektu gotowego nie wprowadzałby jakichś swoich zmian, a to też kosztuje ok. 1000 zł przy adaptacji ... ps. a domek uroczy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marobury 20.09.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 ile takie zmiany technologii kosztują, ja znalazłem projekt domu szkieletowego, i chcę go wybudować w technice zrębowej. Czy szukać jakiegokolwiek architekta? A oto link do projektu, podoba się?? http://www.domysyberyjskie.pl/110.html witaj Marek.Bury za zmianę projektu z technologii murownej na drewnianą zapłaciłam 6000 czyli tyle ile zazwyczaj (przynajmniej w mojej okolicy) kosztuje projekt indywidualny. Myślę, że dom powinien być budowany zgodnie z projektem więc pewnie w Twoim przypadku wykonanie drugiego projektu będzie konieczne. Pomyśl tylko czy warto kupować projekt tego szkieletora czy od razu iść do architekta i zrobić projekt indywidualny. Przy okazji architekt uwzględni wszystkie Wasze indywidualne potrzeby - nie znam nikogo kto po zakupie projektu gotowego nie wprowadzałby jakichś swoich zmian, a to też kosztuje ok. 1000 zł przy adaptacji ... ps. a domek uroczy ..... I dlatego też, po odwiedzeniu kilku biur projektowych, zafiltrowałem jeszcze raz wszystkie projekty:) I ku naszemu zaskoczeniu znaleźliśmy Kropkę 2 http://www.domoweklimaty.pl/index.php?page=projects&action=project&project_id=768 i to będzie to Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziniaki 22.09.2009 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 I dlatego też, po odwiedzeniu kilku biur projektowych, zafiltrowałem jeszcze raz wszystkie projekty:) I ku naszemu zaskoczeniu znaleźliśmy Kropkę 2 http://www.domoweklimaty.pl/index.php?page=projects&action=project&project_id=768 i to będzie to Dzięki za odpowiedź oj tak - to jest zdecydowanie to gdzie powstanie to cudeńko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 22.09.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Że tak wtrącę w pół wątku, kolor domu bardzo fajny. Rozumiem co czujesz myśląc, że wyszedł ciemniejszy niż się spodziewałaś. U nas też mnie to zaskoczyło. Z malowaniem podbitki , w sumie to ciężko coś doradzić jak nie widać całej perspektywy. U nas jest w kolorze domu. Ech... pięknie jest, nie mogę się doczekać kolejnych etapów. Trzymam kciuki... a ekipa? No cóż, taka jak u wszytskich niestety... ups u większości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziniaki 22.09.2009 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 witaj Iwuś - miło mi, że zajrzałaś rzeczywiście kolory naszych domów są chyba identyczne i właściwie jak patrzę na Twój domek to ten kolor wcale mi nie przeszkadza, powiem więcej BARDZO SIĘ MI PODOBUJE mam nadzieję, że jak mój dostanie już okna, drzwi, blachę i całą resztę to będę go widziała ciut inaczej ... i jeszcze jedno - ściągnęłam od Ciebie wzór barierek na tarasie, pokazałam mojemu wykonawcy Twoje zdjęcia i powiedziałam MAJĄ BYĆ TAKIE !!! mam nadzieję, że się nie obrazisz za podebranie pomysłu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marobury 22.09.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Okolice Rzeszowa, me siedlisko powstanie, 350 m.n.p.m Ale się już nie wcinam w komentarze do Twojego dziennika Obecnie jestem na etapie decyzji o war. zabud.(ma być siedlisko), bo po dwóch miesiącach odezwał się pan z urzędu:) Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.09.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Marek.........wcinaj sie , wcinaj:) lubimy pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts