AgaJeżyk 24.01.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 " Kochani ! Nasza DarioAS jest w FINALE !!! Druga tura głosowania na najpiękniejszy, forumowy ( i nie tylko )różany blog wystartowała. Głosujemy od nowa a stać nas przecież na 1,22 + Vat nie ? Tu podziwiamy : http://aniads-rosegarden.blogspot.com/ A tak głosujemy : SMSy o tresci F00041 na numer 7144 (koszt 1,22 z VAT). A tu mądrości typu - jeden telefon ...jeden głos ... ( a szkoda ) Regulamin tutaj: http://www.blogroku.pl/aniads-rosegarden,gw5m6,blog.html Przejęłam pałeczkę bo An-budowa właśnie usiłuje nie zamarznąć na nartach czy kuligu ... ważne, żeby przeżyła te mrozy Nie zostawiła mi miotły ... jędza Za każdy głosik - dzięęęęęki ... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 25.02.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 no a gdzie foty? do jasnej ciasnej.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziniaki 25.02.2010 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 noooo ..... że tak powiem ..... będą w sobotę, obiecuję - tylko już się nie denerwuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 25.03.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 no tyle dobrego , że som nowe foty... poza tym domek rośnie w oczach fajnie te belki stropowe wychodzą - jak w domku myśliwskim... to trza w realu zobaczyć... gratulacje!!! p.s. za ile i gdzie sie taki kamień kupuje= myślę o podjezdzie, chyba bedzie pasował... moze byc na priv pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziniaki 25.03.2010 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 witaj annecy, miło że zajrzałeś ten kamień mi też by pasował na podjazd, na taras, na ścieżki w ogrodzie, na cokół itd. niestety to za droga dla mnie impreza za kamień płaciłam 82 zł/m2 a do tego jeszcze zaprawa, fuga, lakier no i ktoś to położyć musi - wychodzi ponad 200 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.04.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 http://www.matkapolka.com.pl/picart/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shirly1 06.05.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Witam. Wciąż zbieram opinie posiadaczy domków z drewna i tak jeszcze do lipca Chciałam i tu poprosić o pomoc w mojej pracy magisterskiej poprzez wypełnienie ankiety http://webankieta.pl/ankieta/w1hpw40e16is. To naprawdę nie potrwa długo a większość pytań jest tylko na zaznaczenie bądź wymaga krótkiej odpowiedzi. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziniaki 11.05.2010 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Witam. Wciąż zbieram opinie posiadaczy domków z drewna i tak jeszcze do lipca Chciałam i tu poprosić o pomoc w mojej pracy magisterskiej poprzez wypełnienie ankiety http://webankieta.pl/ankieta/w1hpw40e16is. To naprawdę nie potrwa długo a większość pytań jest tylko na zaznaczenie bądź wymaga krótkiej odpowiedzi. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam wypełniłam, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 11.06.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 hmmm , cosik się zdjęć nie mogę doczekać....ten manewr z panelami na ścianie to dość odważny krok....macie jaja... hehe... ciekawym jak to wygląda wieczorem....może jakieś foto...?myślałem żeby w kuchni u nas cosik takiego nad blatem przylepić ale ostatecznie zdecydowaliśmy sie na mozaike.... może niedługo zaprezentuje jak wyszło...coś Was mało na forum....ostatnio.... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aziniaki 17.06.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 witaj annecy, miło że tu jeszcze zaglądasz co do zdjęć to mam ich trochę w aparacie ale jakoś ostatnio czasu brak .... a zresztą: czasu brak, kasy brak, cierpliwości brak ..... szkoda gadać .... no ale skoro mam takiego wiernego kibica to postaram się w weekendzik jakieś fotki wrzucić apropos fotek, właśnie Twój taras oglądałam, no rewelacja po prostu wyszło coś Ci powiem tak w tajemnicy, gdyby mój zręczniak nie był z drewna to chciałabym żeby wyglądał tak jak Twój! Zajebisty jest! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.08.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 puk puk............mieszkacie już????? dlaczego tak cicho?? gdzie nowe fotki?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 26.08.2010 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 puk puk............mieszkacie już????? dlaczego tak cicho?? gdzie nowe fotki?????? Skąd ja wiedziałam, że to ty ... ? Aleś dzisiaj zrobiła "oblot" ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.08.2010 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Skąd ja wiedziałam, że to ty ... ? Aleś dzisiaj zrobiła "oblot" ! no ba .......nadrabiam zaległości po urlopie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts