Zygi1 20.06.2004 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2004 Mam mały problem z doborem koloru płytek i ogólnie ze sposobem rozmieszczenia sprzętów w łazience. Mam kabinę prysznicową z hartowanego szkła w kolorze niebieskim i generalnie nie wiem jakie płytki do niej dobrać a łatwo to zepsuć.Może mógłby ktoś mi polecić architekta wnętrz do tej łazienki, jaka też jest stawka za doradzenie jakie płytki konkretnie i zrobienie projektu, dodam, że łazienka jest malutka bo z 2X3m.Za wszelkie namiary z Wrocławia lub okolic będę wdzięczny.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 21.06.2004 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 Ja mam świetną i niedrogą panią architekt.Proponuje ona niedrogie polskie płytki, jest naprawdę dobra.Posyłam namiary na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek62 21.06.2004 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 BK, jeśli można to poprosze o namiary na te Panią na privadzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat 21.06.2004 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2004 ja tez bym poprosił o namiary na maila czy na priva ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 22.06.2004 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2004 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dizzeeRascal 20.07.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Szukam jakiegos dobrego dekoratora wnetrz z Wroclawia do zagospodarowania okien tzn.rolety rzymskie ,plisy ,firanki itp.Czy moglibyscie kogos polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.07.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Szybciej otrzymasz odpowiedź zadając to pytanie w dziale "grupy budujące", w tym wątku: http://forum.muratordom.pl/grupa-wroclawska,t798.htm?highlight=grupa%20wrocławska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts