Afrodyta 20.07.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Uśmiech zostawiam miłym gościom http://media4.mojageneracja.pl/oipooeupru/mediumjv5b2e47987246d3cda.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.07.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Pierwsza!!! Teraz będę Cię podczytywać. No dobra, czasem coś powiem, zimą bardziej jestem gadatliwa, bo więcej czasu mam. A foty będom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 20.07.2009 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Witam, witam! Ja wiem, że Ty DPS-iu zapracowana kobieta jesteś. Niezmiernie mi jednak miło, że jesteś PIERWSZA Foty bendom, ino nieco później, bo w onym czasie jakoś nie wpadłam na to, co by dokumentacyję robić A początkiem budowy niestety cyfrówki w domu niet. Więc też kiepsko. Zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 20.07.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Jest impreza- wstąp, dowiesz się więcej WRZESIEŃ-2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.07.2009 05:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Hihihihi, ale mi się gębula śmieje Coś fajnego mi się dzieje w domu i pochwalę się za parę dni. Trzeba troszką poczekać, ale warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.07.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 i ja się dołączam do podglądających dziennik super powstawała Wasza "chałupka" czekamy na więcej relacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.07.2009 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Witaj anetino bardzo mi miło, że wstąpiłaś. "Chałupka" to za dużo powiedziane. Taka sobie "prowizorka". Ale jak wiadomo prowizorki mają to do siebie, że są bardzo trwałe tak więc nasza zbliża się powolutku do okrągłej 10-latki "chałupka" się buduje, ale do tego dojdziemy później.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.07.2009 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Kawkę zostawiam, cukier i śmietankę też. Częstujcie się, proszę. http://www.kartki.wabi.pl/kartki/agnieszka_korneluk/moze_kawa_duza.jpghttp://www.strykowski.net/kawa/Kawa_czarna,_biala_-_zdjecia._Galeria_zdjec_kawy_i_herbaty_1417.jpghttp://www.stylikomfort.pl/images/max_CUKIERNICA_VINZER.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 21.07.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 kawka pyszna dziękuję a opis powstawania "chałupki" super czekamy na relacje z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.07.2009 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Powoli będzie powstawać, ale nie omieszkam o tym pisać Spadam teraz obiadek upichcić, bo Duży niedługo z pracy wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.07.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 No widzisz? Jak fajnie jest powspominać, prawda? No to Duży Ci niezłą niespodziankę zrobił z tymi zakupami kuchenkowo - zlewowymi. Muszę Sołtysowi pokazaqć Twój wpis, może nie będzie chciał gorszy być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 22.07.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 zaglądnęłam... historia przednia, doskonale przekazana niecierpliwie na fotki czekać będę i oczywiście śledzić dalsze poczynania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 23.07.2009 05:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Wiesz co DPS-ia, masz rację, powspominać fajna rzecz. Jeno ta skleroza...........już się fakty mieszają i nad kolejnością trza się było zastanowić. Hehehe pisałam jako jeden długi post a później ustawiałam chronologicznie i wklejałam w częściach A z tymi zakupami jak wspomnę, to do dziś mnie się gębula śmieje i duma w pierś włazi KamaG miło Cię powitać w skromnych progach i dziękuję za komplementy W takim skrócie to i mnie samej się podoba A foty będą niedługo, tylko musze wrzucić na serwer. Tylko proszę pamiętać, że to prowizorka w zamyśle była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 23.07.2009 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Słowo się rzekło. Obiecałam foty, to i są Powklejałam w posty, bo byłoby ich za dużo na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.07.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Kochana, Ty chyba nawet nie wiesz, jakie Ty masz przecudnej piękności drzwi wejściowe do domu!!! Zazdrość mnie taka zżera, że wstyd się przyznać. Takie drzwi są moim marzeniem, ale u nas nie idzie dostać takich, albo sa już zdemontowane i zniszczone bezpowrotnie, albo jeszcze pracujące i nikt nie chce gadać o tym, kiedy je będą wymieniać na jakies nowe paskudztwa... Fajnie pomalowałaś pokój dzieci, ja też kiedyś tak swoim chłopakom po ścianach malowałam, doskonałe zajęcie. No i dziko zazdroszczę takiej wielkiej szafy - niby mam 3-drzwiową, ale gdzie mojej wielkością do tej, mowy nie ma, żebym się w tej mojej pomieściła ze wszystkim... A to krzesło jeżdżące przy kompie nie niszczy Ci podłogi? Mieliśmy takie 2, ale na strych wyrzuciliśmy, bo okropnie zniszczyły nam drewnianą podłogę tymi kólkami. No i w sumie - po co komu te kółka przy kompie? W biurze, gdzie trzeba sięgać w różne miejsca - przydatne, ale jeżeli sie siedzi na jedmym miejscu - to na co one komu? Ło matko, jaka ja gadatliwa jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 24.07.2009 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Hehehe, te drzwi to były teściów. Przed naszym ślubem wymienili na nowe i ponad rok leżały w stodole. Jak już robiliśmy swoje lokum, to nie dałam ich tknąć! A miały iść na opał. Odrestaurował je nasz znajomy. Wyszlifował zaszpachlował, i powiedział, że tak zakonserwowanego drewna to jeszcze nie widział Tenże znajomy dorobił do nich futrynę i...........mam cudowną pamiątkę po dziadku Dużego, który sam własnoręcznie je robił Teraz kombinuję jak je "zrobić", żeby można było je wstawić do nowego /kiedyś tam.../ Ewentualnie myślę, żeby dać zrobić identyczne. Mam dobrego kolegę, który nie miał by z tym problemu. Ale to już nie to samo... Znalazłam jeszcze jedne takie u ludzi, ale też nie chcą się pozbyć Ja jestem chora na te drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 24.07.2009 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Malunki na ścianach to już u nas tradycja. Duży osobiście do tej palmy domalował orzechy kokosowe, ale ich nie widać A ja kiedyś szablonami w/g własnego pomysłu posmarowałam sufit korytarza w "niebo" Taaa, szafa miała być duuuża i poooojemna. No i jest. Ma 75cm głębokości, same półki mają po 60cm a jest ich 24 sztuki. 10cm na szyny i drzwi I w sumie 2m na ubrania wiszące Mam w niej np. 200m kabla, 20 luksferów, lodówkę turystyczną, 3 szt luster 50x90, choinkę i bombki w zeszłym roku wywaliłam na strych Jakoś mi żadna z powyższych rzeczy tam nie przeszkadza Byłam dziś na zakupach i.....nie kupiłam szpinaku. Echchch ta skleroza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 24.07.2009 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 No tak, zapomniałam o krześle Depsia ja mam linoleum w wielkie sosnowe dechy i po tylu latach jest mi wsio rawno Na tym nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.07.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Aaaa, skoro to stare linoleum, to i niespecjalnie może szkoda. A drzwi są po prostu... no co ja będę Ci gadać, sama wiesz! W każdym razie naprawdę zazdraszczam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 24.07.2009 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Szkoda, nie szkoda...nie widać zarysowań i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts