sure 11.08.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Ja teraz nei mam problemu z netem i ze sprzetem, a po jakimś czasie surfowania po fm i tak mi się przegrzewa i fiksuje. Już sobie specjalną chłodziarkę kupiłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.08.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 http://i204.photobucket.com/albums/bb308/nerdcakez/yes.gif Dzięki sure, jeszcze z żadnej stronki sie tak nie cieszyłam, jak z tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.08.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 To teraz powinnyśmy przestać pisać i stronka będzie się bardzo szybko otwierała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.08.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 To nie chłodzenie. To radiowa 512-ka wzięta na próbę ...jeszcze ponad rok zostało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.08.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 To teraz powinnyśmy przestać pisać i stronka będzie się bardzo szybko otwierała! No mowy nie ma! Ani mi się waż! Teraz to pisać, pisać, pisać! A stronka się będzie otwierać jak należy i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.08.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Hm, czyli nie polecasz? Też będę musiała się poważnie rozejrzeć za netem do nowego domu, tam niestety nie ma sieci, upc tez nie widziałam. Alb się nauczymy jakoś żyć bez odpowiedniego "speedu"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.08.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Powiedzmy tak. Prawie połowa czasu na FM to "otwieranie stron". No dobra 1/3. Na razie nie pracuję i mogę sobie pozwolić na "czekanie", ale gdy pójdę do pracy, to przez szybkośc, będę musiała nieco rozrzedzić swoje odwiedziny tutaj. Jeśli potrzebujesz kompa do pracy, to stanowczo zainwestuj w dobre łącze. Płaci się nieco wiecej, ale mniej czasu marnuje. Na pewno możesz ten czas lepiej wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.08.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 W myślach liczyłam sekundy, które poświęcam czekając aż się poprzedni post pokaże. 10 wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 11.08.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 no to rzeczywiście.. ale podobny efekt miałam w starym notebooku, bo miał za słaby procek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.08.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 no to rzeczywiście.. ale podobny efekt miałam w starym notebooku, bo miał za słaby procek..Twardziela mam nowego, ale nad tym też muszę się zastanowić......znaczy sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.08.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 aneta-we To widzę, że masz niezłą jazdę. Pozwól, że zacytuję... córka- 8 lat dwóch chłopaków- 2 latka Jak to jest? Bo w tym miesiącu u szwagierki taki przychówek się pojawi A córcię już ma 6-letnią, więc wiekowo idealnie się wstrzeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.08.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 No nie mogłam, normalnie musiałam to mieć u siebie. Oplułam monitor! Gdzie zazwyczaj sie przed kompem na głos nie śmieję, teraz parsknęłam tak głośno, że aż Duży dziwnie spojrzał, bo mu ślubna przed kompem ryczy Hasło "Fuszerka na budowie" http://www.humor.sadurski.com/p1_materialy/OTRiMDEyNjU0NDA5/big_1.jpg A Tutaj link do reszty od tej foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.08.2009 03:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 aneta-we To widzę, że masz niezłą jazdę. Pozwól, że zacytuję... córka- 8 lat dwóch chłopaków- 2 latka Jak to jest? Bo w tym miesiącu u szwagierki taki przychówek się pojawi A córcię już ma 6-letnią, więc wiekowo idealnie się wstrzeli. wow, to GRATULACJE. A odpowiadając na pytanie: nooo, różnie jest , jak to z dziecmi. Ja jako mama oczywiście uważam, ze mam najśliczneijsze, najsłodsze i najgrzeczniejsze skarby na świecie więc luzik Wczoraj jak byłam ze wszystkimi na zakupach to pani zapytała jak ja to mogarniam: tu jedno, tak drugie... kwestia przyzwyczajenia Za to radosc nieporównywalnie inna niz przy wychowywaniu pojedynczego dziecka bo PODWÓJNA. Aha, różnica wieku jest super: sześciolatek duzo rozumie, pomoze....... albo zamknie się w swoim pokoju Afrodyta, dzięki za namiary na "specjalistów" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 12.08.2009 04:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Witam o poranku Co prawda pochmurnym i deszczowym, ale poranku Anetko ja też mam 3-kę, tylko w różnym wieku 10,7 i 5lat i też czasem mam jazdę bez trzymanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.08.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Ale macie fajnie, ja mam jedno i całkiem duże... a tez mnie budzi czasem o poranku, szczególnie ostatnio na wakacjach (jak wraca!)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.08.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Dobry. Śliczne kicie choć (bez obrazy) ja raczej psiara jestem. A ja mam synka 8 lat i córcię (we wrześniu) 2 latka skończy. I czasem nie mam już siły. Dlatego jeśli ktoś ma więcej dzieciaków to szcun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.08.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Ale macie fajnie, ja mam jedno i całkiem duże... a tez mnie budzi czasem o poranku, szczególnie ostatnio na wakacjach (jak wraca!)... Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.08.2009 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Moja znajoma Dunka, ktora wychowała trójkę dzieci, na moje słowa podziwu odpowiedziała: "dziecko zabiera cały twój czas, troje nie może wziąć więcej"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.08.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Moja znajoma Dunka, ktora wychowała trójkę dzieci, na moje słowa podziwu odpowiedziała: "dziecko zabiera cały twój czas, troje nie może wziąć więcej"... No coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 12.08.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Moja znajoma Dunka, ktora wychowała trójkę dzieci, na moje słowa podziwu odpowiedziała: "dziecko zabiera cały twój czas, troje nie może wziąć więcej"... No coś w tym jest a ja sie nie zgodzę Przecież wiekszość z nas pracuje, buduje, ma czas na kawkę z kumpelką, na neta. A wracając do wstawania, moej smyki wstały niewiele po mnie, przed 6-ta. I tak jest właściwie codziennie A to ia tak lepsze niz 5 rano w tamtym roku dzien w dzień - taki lajf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts