Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pogaduchy ze Słoneczkiem w tle

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kawika, napatoczyłam sie na Ciebie na Forumowej Mapie :wink: W fajnych okolicach mieszkasz, uwielbiam góry, choć rzadko mam okazję bywać. :D

aneta-we widzę, że muszę sobie znów stronke w linku zmienić, gratuluję i masz rację, siedzę i klepię i nawet rysuję :D

I słonko zaczyna świecić i jakby mi lepiej, jak się pisarsko troszku wyżyłam :roll:

anetina ruszyło się!

Ryska, a z której części Wrocka jesteś? Ja tylko wiem, gdzie Krzyki, Bielany, Centrum, Psiutek i dworce. Więc tak ogólnie proszę. :wink:

No to idę dalej się wyżywać i o powrót całkowity fajnego humoru walczyć w dzienniku :wink: Miłego dnia :lol:

Toć pięterko musisz mieć fajowe :lol: A wiesz, że pierwszą połowę roku, to jeździłam tamtędy ze 2x w m-cu co najmniej. Ale jest szansa, ze pojedziemy do Zoo :wink: bo podobno dużo sie zmieniło.

Napisałam, naklepałam, a teraz idę obiad robić, co by śladów mojej zbrodni Forumowej Duży się nie domyślił /że siedzę i klepię od prawie rana :roll: :wink: /

Teraz to i fajowe, ale jak pierwszy raz wjechaliśmy tak wysoko to nawet T. nie przekroczył progu loggi :lol: .

W pierwszej połowie roku to nas tam jeszcze nie było.

A kiedy byliście ostatnio w zoo ?

My byliśmy jakiś miesiąc temu ale z racji tego że gościmy siostrzenice wypadałoby jechać jeszcze raz, zawsze to jakaś rozrywka a nie tylko budowa i budowa :roll:.

Drzewko śliczne, ale ja na drzewkach i ich gatunkach się nie znam, nie powiem co to za drzewko - dla mnie chionka i to śliczna :D

Projekt po zmianach rzeczywiscie bardziej funkcjonalny. Szczególnie przesunięcie tych schodów.

Na tatę nie narzekaj, a w 210 też sie zmieścisz - chyba :roll: . Lepszy taki co robi niż miał by siedzieć i palcem pokazywać co jest nie tak.

To jak Ty lecisz obiad robić, to ja sie zaczynam pakować do domu :)