Afrodyta 20.08.2009 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Ja walczyłam o drzewko , ale jak już belki zostały położone na dole, co widać w oddali po lewej, to poleciałam po aparat i przyszedł za mną mój synek z Teściową. I się uwiecznili przy okazji składania pustaków. Dokładnie!Stawiamy i lejemy strop na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 20.08.2009 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Czy Wy też tak macie, że jak sobie coś zaplanujecie z dużym wyprzedzeniem, to nie wychodzi? A jak wpadacie na jakiś pomysł na ostatnią chwilę, to wszystko się udaje w 120%? Do czego piję? Ano do tego, że mieliśmy zaplanowane wakacje i nie wyszło. ALE... teraz Duży się zawziął i od przyszłego poniedziałku mamy zarezerwowane noclegi w Kotlinie Kłodzkiej /w zeszłym roku, 3 dni od powstania pomysłu, jechaliśmy do Karpacza/ Spontaniczne wypady na ostatnią chwilę zawsze nam wychodziły 100x lepiej. Coś, co było zaplanowane i zorganizowane jakoś nigdy, z różnych powodów, nie dochodziło do skutku. ALE...żeby było śmiesznie, to w sobotę idziemy na 40-lecie ślubu. ALE...żeby było jeszcze śmieszniej, to w piątek idziemy na trzaskanie butelek do syna szefa Dużego /wielka biba z orkiestrą, żarciem i trunkami/ ALE...żeby było jeszcze śmieszniej, to dzis wieczór idziemy opijać naprawę auta i pewną decyzję żony naszego mechanika. To się nazywa kumulacja! Jak widać, może mnie jakis czas nie być, ale wrócę, kiedyś na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 20.08.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 teraz Duży się zawziął i od przyszłego poniedziałku mamy zarezerwowane noclegi w Kotlinie Kłodzkiej super, strasznie tam pięknie. Gdzie dokładnie jedziecie? - ja mam w Kotlinie rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 20.08.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 teraz Duży się zawziął i od przyszłego poniedziałku mamy zarezerwowane noclegi w Kotlinie Kłodzkiej super, strasznie tam pięknie. Gdzie dokładnie jedziecie? - ja mam w Kotlinie rodzinkę Ty szczęściaroooo!!! Bo jeszcze trafimy do rodzinki Zazwyczaj jeździliśmy do Kudowy, ale teraz postanowiłam zwiedzić okolice Miedzygórza. Ogród bajek, wodospad Wilczki, Czarna Góra,a jak się uda to Jaskinia Niedźwiedzia. I to piękne miejsce, o które muszę spytać, bo nijak opisów nie mogę dopasować. http://wzgorza.republika.pl/foto/atrakcje/miedzygorze_atrakcje08.jpg Szczerze mówiąc wolałabym moje lipcowe miejsce, albo Bieszczady, ale dzieci mogłyby nie przeżyć tras. Poza tym Kotlina Kłodzka bliższa sercu i odległością na mapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 20.08.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Afrodyta, jesli nie macie zarezerwowanych biletów do Jaskini to marne szanse . Zawsze jak pamietam to trzeba było z duzym wyprzedzeniem rezerwowac, ale sprawdźcie bo naprawdę warto zobaczyc. Międzygórze jako samo miasteczko urzekło mnie od pierwszego wejrzenia, ogród bajek to fajny pomysł na trasę dla dzieci i coś "innego" w górach. Wodospad o ile dobrze pamiętam to trochę jest teraz niższy po tej słynnej powodzi . Wypadu do Kotliny zazdroszczę, nie byłam kilka lat bo zawsze a to daleko, a to dzieci małe, brak czasu. Pozdrów ode mnie całą Kotline Kłodzką . Rodzinę mam w Stroniu Śl. i w Lądku Zdroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 20.08.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Pozdrowię Kotlinkę, pozdrowię Jaskinia to takie moje marzenie od kilku lat, ale nigdy nie wiem kiedy bedziemy w Kotlinie, to i nie mogę rezerwacji zrobić Jak już kiedyś byliśmy całkiem obok, to była zamknięta Miałam pytać, gdzie masz rodzinę A wiesz, że drugą miejscowością, do której mieliśmy jechać, było właśnie Stronie Śl.? Noszzzz, jeszcze faktycznie byśmy trafili do rodzinki Jeszcze na miejscu muszę spytać gdzie jest to miejsce z fotki trochę wyżej. Pewnie nie wiesz co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 21.08.2009 03:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Jeszcze na miejscu muszę spytać gdzie jest to miejsce z fotki trochę wyżej. Pewnie nie wiesz co to jest? niestety . W ogóle go nie kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.08.2009 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Już prawie wekend, witam więc wekendowo i słonecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 21.08.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Już prawie wekend, witam więc wekendowo i słonecznie! I ja witam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 No ja wiedziałam - Kotlina wygrała... Fajne dzieciaki masz, a koniki jakie fajne w pobliżu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.08.2009 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Widzisz Depsia nawet takie coś popełniłam Plany kontra rzeczywistość Ale nie martw się. Park Mużakowski też odwiedzę, na pewno, tylko nie wiem kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 21.08.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Dzień dobry, kolejny słoneczny dzień przed nami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 21.08.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Dzień Dobry - przyszedłęm nadrobić zaległosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.08.2009 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Dzień Dobry - przyszedłęm nadrobić zaległosci Ahaaaa. Jakbym się nie opomniała to byś nie przyszedł z własnej woli. Ściągać Cię musiałam Ale fajnie, że wpadłeś, bo u mnie zima w dzienniku dla ochłody po Twoich przebojach z piecem i sauną w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 21.08.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Uprzejmie informuje ze nadrobiłem skończyłem tu ?? http://images41.fotosik.pl/174/27af8f2fcd516345med.jpg Czy nieśmiało mogę zapytać na jakiej dacie jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 21.08.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Ahaaaa. Jakbym się nie opomniała to byś nie przyszedł z własnej woli. Ściągać Cię musiałam Się wiecej nie powtórzy - obiecuję znaczącą poprawe http://www.albumik.pl/albumy/secam/pierdolki/4792650025341.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.08.2009 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Uprzejmie informuje ze nadrobiłem skończyłem tu ?? http://images41.fotosik.pl/174/27af8f2fcd516345med.jpg Czy nieśmiało mogę zapytać na jakiej dacie jesteśmy Chyba oglądanie , bo gdybyś czytał, to tuż nad zdjęciem pisało to: Tak nasza budowa wyglądała od strony ogrodu, gdzieś w okolicy ferii, roku 2008. Trzeba było uwiecznić tę odrobinę śniegu, która wtedy spadła żeby było widać, że mury ujemne temperatury wytrzymały .... Dobra, masz wybaczone Zaglądaj jak dzieciaki dadzą Ci chwilę wolnego i Dosię pozdrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 21.08.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 to musiało być małymi literkami Dosia pozdrowiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.08.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Spadam do miasta, troche mam załatwiania przed wyjazdem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 No tak to często bywa z planami, niestety... Dobrze, że jednak spontan wychodzi, bo inaczej to nic, tylko włosy z głowy rwać. Secam - i ode mnie Dosię pozdrów, proszę, dobrze? Często o Was myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts