aisa222 08.09.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Melduję posłusznie, że zaległości w czytaniu dziennika nadrobione :D PS: konserwacja wieży przeciągnęła się do poniedziałku popołudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 08.09.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 oj tam, jak się raz nie wypluskasz to tyż przeżyjesz , pod namioty nie latałaś? Ano nie Ale jakoś przeżyję. Już mi się chce spać, więc nie powinno być źle. Spadam, zeby nie przegapić snu Dobranoc, pchły na noc, karaluchy pod poduchy, a szczypawki do karafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 08.09.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Dobranoc, pchły na noc, karaluchy pod poduchy, a szczypawki do karafki Dobranoc, pchły na noc, karaluchy pod poduchy, A jak będą kąsac prosze je otrząsac, a jak będą gryźc prosze do mnie przyjśc Też lecę do łóżeczka, moze coś poczytam bo spac mi się nei chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.09.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Ja właśnie zaczynam czytać FM, a tu dobranoc?... no dobra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 08.09.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 przyszłam się przywitać przeczytałam dziennik zaimponowałaś mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.09.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Afrodytko - pomału do celu - będzie i kawa na własnym tarasie. Jesteście bardzo dzielni i mocno trzymam kciuki za Wasze budowanie :) Gratuluję samo zaparcia i dążenia do celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.09.2009 03:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Dzień dobry Wyspani? Afrodyta, jak Wasza rura??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 09.09.2009 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 sure, no tak wyszło kaśka 73 dzięki, zaglądaj częściej, zapraszam:wink: Megana, kiedyś ta kawka na pewno będzie, może nawet nie długo, ale wtedy to będzie tylko na tarasie, bez domu Kciuki trzymaj, żeby Duży w totka wygrał i żebym ja jakąś pracę dostała, to będzie szybciej Dzień dobry Wyspani? Afrodyta, jak Wasza rura??? Nie wyspani O 2-giej obudziłam się na siku i wiadomo co rury rozłączone I nie mogłam już zasnąć... Nikt mi nie powie, że 2 kible w domu to za duży wydatek. Najlepiej jeszcze żeby były na innych pionach. Przetestowałam na grypie żołądkowej parę lat temu. 11 osób /tyle nas wtedy mieszkało na 1 podwórku, w tym małe dzieci/ przez 2 tygodnie non-stop, używało 2 toalet, 1 wychodka i 2 nocników, i czasem jeszcze była kolejka. Tak w ogóle to witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.09.2009 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Się cieszę Depsiu. Ja pralki jednak mieć nie będę W świetle nowych Niespodziewanych Wydatków, sprzęt owy musi pójść na dalszy plan Tylko na jak długo? Jak długo ja wytrzymam na Frani? Jesssoooo jak ja dzisiaj pójdę spać niewykąpana?! Nie zasnę A wyżymaczkę do Frani możesz sobie gdzies załatwić? Nasza Frania ma taką gumową, wiesz, te dwa wałki i korba, bardzo przydatne urządzenie. No i w świetle reumatyzmu - uważam, że koniecznie powinnas przyzwyczaić się do wykonywania "mokrych" prac domowych w rękawiczkach gumowych, i to takich długich, żeby chronić ręce przed wodą. Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 09.09.2009 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Się cieszę Depsiu. Ja pralki jednak mieć nie będę W świetle nowych Niespodziewanych Wydatków, sprzęt owy musi pójść na dalszy plan Tylko na jak długo? Jak długo ja wytrzymam na Frani? Jesssoooo jak ja dzisiaj pójdę spać niewykąpana?! Nie zasnę A wyżymaczkę do Frani możesz sobie gdzies załatwić? Nasza Frania ma taką gumową, wiesz, te dwa wałki i korba, bardzo przydatne urządzenie. No i w świetle reumatyzmu - uważam, że koniecznie powinnas przyzwyczaić się do wykonywania "mokrych" prac domowych w rękawiczkach gumowych, i to takich długich, żeby chronić ręce przed wodą. Dzień dobry! Depsiu, tą wyżymaczkę mam w komplecie, ale jakoś boję sie tego używać Rękawiczki mam też, ale jakoś nie widzę różnicy. Ślepa jestem, czy co? A jaką tą pralkę zamówiłaś? Taką jak chciałaś, czy inny model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.09.2009 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Matko o jakich nieludzkich godzinach Wy wstajecie . Ja wstaje o 7 szykuje synowi sniadanko i myk do lozeczka do 8.30 moge pospac. Wyjezdzam o 9.30 zeby na 10 byc w pracy. Przed praca w domu kompa juz nie wlanczam, bo nie mam na to czasu, dopiero w pracy zagladam. Rano zawsze zdazyc nie moge, tylko siebie ogarne i zwierzaki nakarmie. Nigdy nie potrafilam wstac wczesniej zeby rano cos w domu zrobic, wole pospac, a porobic wieczorem, bo chodzimy spac grubo po polnocy. Slubny wstaje o 6-7 w zaleznosci, o ktorej zaczyna prace. ja tam nocny marek, ale nie cierpię spać długo ale ja tam na 7 do pracy ślubny wstaje ciut po mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.09.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Nigdy o tym nie myślałam, zdjęc nie robiłam. Nawet fundamentów nie mam na fotkach ani stawiania pierwszych ścian A teraz to tylko licze dni do przeprowadzki, w dodatku padła ładowarka od aparatu i jak już robie zdjęcia to komórką I chyba najwazniejsze: brak talentu pisarskiego i podkrecania atmosfery a może jednak warto swoje wspomnienia z budowy pisać? a zdjecia jakiekolwiek mile widziane przemyśl to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.09.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 skrzynka ładna jak fajnie wygląda, gdy juz na działce jest - nie ważne, czy z prądem czy bez odnośnie frani - uwielbiałam ją - ona jedyna spierała wszystkie brudy - białe skarpetki po praniu były naprawdę białe, a w automatach niet a jak z rurą? udało się w końcu ją przetkać? ps. mnie też nie stać na pralkę, a się buduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 09.09.2009 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Dziś moje podwórko wygląda tak http://i929.photobucket.com/albums/ad136/Afrodyta77/IMG_2728-1.jpg Ale na pocieszenie mogę się pochwalić motylkami, które chętnie do nas zaglądają. 3 sztuki sobie usiadły.Podobno tam, gdzie są motyle, jest czyste powietrze... http://i929.photobucket.com/albums/ad136/Afrodyta77/IMG_2726-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.09.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 a ja nie widze zdjęc. Chyba firma blokuje mi tę stronę na której wstawiasz fotki (blokuja tez allegro i Naszą Klasę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 09.09.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 a ja widzę zdjęcia - motylki ładne, bałagan niezły z tymi rurami u mnie też jest bardzo dużo motyli psy uwielbiają je ganiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 09.09.2009 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 a ja nie widze zdjęc. Chyba firma blokuje mi tę stronę na której wstawiasz fotki (blokuja tez allegro i Naszą Klasę )Jak widzisz skrzynkę na działce, to powinnaś te fotki też widzieć. W dodatku są mniejsze i powinny się szybciej otwierać. Z photobucket-a są. Spróbuj otworzyć stronke jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.09.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Jak widzisz skrzynkę na działce, to powinnaś te fotki też widzieć. W dodatku są mniejsze i powinny się szybciej otwierać. Z photobucket-a są. Spróbuj otworzyć stronke jeszcze raz o rany, nie widze skrzynki A moze wczoraj to w domu ją oglądałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 09.09.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Sprawdziłam, nie widze ŻADNEGO zdjecia w Twoim pamiętniku Będę musiała fotki w domku sobie oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 09.09.2009 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Części zdjęć nie ma, bo Fotosik poblokował, ale ostatnie jak najbardziej są widoczne Cierpliwości obejrzysz w domciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts