Megana 13.09.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 cieszę się ale ledwo żyję a budowa śni mi się po nocach nie ogarniam tej kuwety... mowi kot do kota idąc przez pustynię i nie Tobie jednej takie "koszmary się snią" ja przez kilka tygodni nie spałam, jak 30 palet darmowych cegieł stało do zabrania i nie było czym Kasiu , podoba mi się to o kotach Afrodytko i co daliście radę zabrać te cegły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 13.09.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Hihihi czekam na odpowiedź, a tu stronkę mi Megana 14-tąstrzeliła Dzięki, dzięki Tak daliśmy radę. Duży załatwił sprawę i to tak, że jak przyjechałam z pracy, to już było po fakcie Ale chyba ze 2 tyg. spać po nocach nie mogłam, albo budziłam się ze strachem w gardle, że ktoś "potrzebujący" je zwinie. Były ostreczowane i zabezpieczone do transportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.09.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Hihihi czekam na odpowiedź, a tu stronkę mi Megana 14-tą [/color]strzeliła Dzięki, dzięki Tak daliśmy radę. Duży załatwił sprawę i to tak, że jak przyjechałam z pracy, to już było po fakcie Ale chyba ze 2 tyg. spać po nocach nie mogłam, albo budziłam się ze strachem w gardle, że ktoś "potrzebujący" je zwinie. Były ostreczowane i zabezpieczone do transportu. Ooooo no to super, ten Twój Duży, to złoty facet :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 13.09.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Fakt, nie zaprzeczam Już gdzieś to pisałam, ale powtórzę: Ja to go z gromnicą chyba szukałam, bo na zwykłą świeczkę, to za duża rzadkość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.09.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Fakt, nie zaprzeczam Już gdzieś to pisałam, ale powtórzę: Ja to go z gromnicą chyba szukałam, bo na zwykłą świeczkę, to za duża rzadkość Dwie gromnice, jedna w jednej, druga w drugiej ręce To pozdrów go od forumowiczki i pochwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 13.09.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Fakt, nie zaprzeczam Już gdzieś to pisałam, ale powtórzę: Ja to go z gromnicą chyba szukałam, bo na zwykłą świeczkę, to za duża rzadkość Dwie gromnice, jedna w jednej, druga w drugiej ręce To pozdrów go od forumowiczki i pochwal Lepiej nie, bo nie lubi jak pisze na forumie Znaczy pozdrowić bym pozdrowiła chętnie, i pochwaliła też, ale jak ja mu wytłumaczę od kogo te pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.09.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Ja tu wszystko prawie czytam Michałowi Więc jest w temacie. Zresztą to on mnie wciągnął na forum, bo czytał i czytał dzienniki, więc ja też zaczęłam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 13.09.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Ja tu wszystko prawie czytam Michałowi Więc jest w temacie. Zresztą to on mnie wciągnął na forum, bo czytał i czytał dzienniki, więc ja też zaczęłam :)Akurat w tym temacie jesteśmy z Dużym odmiennego zdania. Szkoda, też bym mu coś chętnie poczytała Dobranoc, ide wygrzewać zatoki w łóżeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 13.09.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Napiszę Ci jeszcze, bo będę miała wyrzuty sumienia Przepis ziół na zatoki : 1.Przepis ( ale jak to się używa, to jutro napiszę, koleżankę musze w pracy zapytać ) 3 x łyżka siemienia lnianego 2 x łyżka kwiatu bzu 1 x łyżka korzenia omanu 1 x łyżka melisy 2. olejek szałwiowy ( też pomaga) 3. Euphorbium - krople doustne To są rady od mojej koleżanki z pracy jej i jej dzieciom pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 14.09.2009 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Napiszę Ci jeszcze, bo będę miała wyrzuty sumienia Przepis ziół na zatoki : 1.Przepis ( ale jak to się używa, to jutro napiszę, koleżankę musze w pracy zapytać ) 3 x łyżka siemienia lnianego 2 x łyżka kwiatu bzu 1 x łyżka korzenia omanu 1 x łyżka melisy 2. olejek szałwiowy ( też pomaga) 3. Euphorbium - krople doustne To są rady od mojej koleżanki z pracy jej i jej dzieciom pomaga. Mam nadzieję, że to do picia, bo jak napary, takie do wdychania na gorącej wodzie z ręcznikiem na głowie, to odpadną w przedbiegach. Nie mogę po takiej kuracji wyjść z domu przez 2-3 godziny. Nebulizator pod tym względem jest super sprawą. Robisz kurację, myjesz twarz i wychodzisz z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.09.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Na szybki dzień dobrek tylko wpadłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.09.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Wygląda na to, że czytanie komentarzy przynosi korzyść dla zdrowia! (np. te napary i inhalator na pewno pomocne, tylko warto sprawdzić, czy napary się pije, czy wdycha... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 14.09.2009 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Wygląda na to, że czytanie komentarzy przynosi korzyść dla zdrowia! (np. te napary i inhalator na pewno pomocne, tylko warto sprawdzić, czy napary się pije, czy wdycha... )Jedne tak, jedne tak. Dobrze jest ich nie mylić Na kawę poniedziałkową i ciacho zapraszam http://republika.pl/blog_tb_3926619/5833637/tr/246_kawa_i_ciacho.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 14.09.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Witam również serdecznie. Z naparami jest jeszcze opcja okładów Zaraz mi się przypomina dowcip z kulkami na mole Frodko - piękne widoki miałaś na wakacjach. W Kudowie z basenem nie jest jeszcze tak źle. Czas Ci liczą od wejścia na basen do wyjścia z basenu, a we Wrocławiu liczą czas od wejścia do przebieralni do wyścia już z wysuszoną głową My na to rozbieranie i ubieranie z suszeniem tracimy jakieś 30 minut a ja i tak jeszcze potrafie wyjść z mokrą głową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 14.09.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Na kawę poniedziałkową i ciacho zapraszam chętnie, chętnie. Obrazka nie widzę, kawę juz piłam ale dla towarzystwa ciacho zjem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 14.09.2009 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 ... W Kudowie z basenem nie jest jeszcze tak źle. Czas Ci liczą od wejścia na basen do wyjścia z basenu, a we Wrocławiu liczą czas od wejścia do przebieralni do wyścia już z wysuszoną głową ... A widzisz, tego nie wiedzialam Może faktycznie wtedy przelicznik wychodzi inaczej. I poganiać dzieci nie trzeba. Duży idzie z synusiem, a ja z dziewczynami i zawsze jesteśmy spóźnione. Tyle, ze Duży stoi na widoku, zegarka pilnuje i w razie czego daje sygnały.... Na kawę poniedziałkową i ciacho zapraszam chętnie, chętnie. Obrazka nie widzę, kawę juz piłam ale dla towarzystwa ciacho zjem Znowu?! Obrazek z netu ściągnęłam i też nie widzisz? No nie dobrze, nieedooobrzeee...ale dobrze, że czytać i pisać na forumie możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 14.09.2009 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Usłyszałam ogłoszenie, ze poszukują do biura. Dzwonię, umawiam się, a na koniec dowiaduje się, że to firma niedaleko mnie. Sierść mi się zjeżyła na grzbiecie, bo tyle co się przez lata nasłuchałam o właścicielu, że ludzi traktuje jak bydło, że kobiety w biurze, to od k..w wyzywa No cham do kwadratu. I teraz to dopiero się boję Żołądek mam w gardle. Ciekawe co powie Duży... A teraz nutka optymizmu Synuś mój powiedział "ja chcę zbudować takiego robota, że bedzie się wkładać do niego coś małego i on z tego zrobi pieniążek" Zrób, zrób Mamusi się bardzo taki robocik przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.09.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Nie sluchaj ludzi, dopoki sama sie nie przekonasz nie wierz plotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 14.09.2009 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Nie sluchaj ludzi, dopoki sama sie nie przekonasz nie wierz plotka.To miejscowy gość, widziałam na własne oczy jak potrafi żonę publicznie potraktować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 14.09.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Jakis duzy zaklad? Moze byc na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts