Afrodyta 14.09.2009 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Gdybym tego nie wiedziała, byłabym pewnie cała w skowronkach, że mam szansę do biura się dostać. A tak... wiedza czasem jest potworna... niewiedza to w tym przypadku to błogosławieństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 14.09.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Jakis duzy zaklad? Moze byc na priv.Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 14.09.2009 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 No i stało się! Duży będzie chrzestnym jednego z bliźniaków A czułam po kościach, że tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.09.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Frodzia, Ty zastanów się dobrze, czy chcesz takiej pracy. Ja wiem, że kasa masakrycznie potrzebna, ale dasz się za to poniżać i wyzywać? Bo że w pewnym momencie tak będzie, to pewne, zwłaszcza jeśli osobiście widziałaś "występy" chama wobec żony w miejscu publicznym. Nie dałabym się poniżać - za żadne pieniądze, nigdy, choćbym miała beton gryźć i piaskiem popijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.09.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Meganko, mamę masz cudną u mnie mama też robi przetwory i nam córkom podrzuca dobra mamusia na świeżo mrożę truskawki, no i koperek Afrodytko, synka masz bardzo pracowitego miłego dnia życzę a chorowitkom dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.09.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Synuś mój powiedział "ja chcę zbudować takiego robota, że bedzie się wkładać do niego coś małego i on z tego zrobi pieniążek" Zrób, zrób Mamusi się bardzo taki robocik przyda to może i ciociom forumowym takiego robota by zrobił ??? odnośnie zakładu - może nie byłoby tak źle a chrzestnemu gratulujemy i zyczymy ... trzymania się za kieszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.09.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 miłego dnia życzę a chorowitkom dużo zdrówka oj, przyda się, przyda. Ja mam mega katar Słonka dla Was i zdówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 15.09.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Hejka. Kurcze co Wy robicie, że się przeziębiacie ?? Trzeba jasno powiedzieć - nadeszła pora cieplejszych gaci, skarpetek i długich spodni. No niestety już mamy wrzesień. Frodka - nieźle Twój synek kombinuje Pewnie w ten sposób chciał mamie pomóc ? Czy na coś zbiera ? Dzieci mają świetne pomysły ! Trzymajcie się zdrowo. Nawcinajcie się czosnku, cebuli i miodu i do łóżka wygrzewać się. Polecam: obrane 2 główki czosnku 4 duże cebule zmiksować i do tego dodać ok. 4 łyżek miodu ( próbować czy nie za słodkie) włożyć do 1 malutkiego słoika a resztę do dużego słoika i te dwa słoiki do lodówki. Codziennie zażywać 1 łyżeczkę od herbaty z małego słoiczka a jak się skończy to przełożyć do małego z dużego. Pomaga. A i zażywać do późnej wiosny. No i najważniejsze - z dziećmi się dzielić !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.09.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 inwestorek uwielbia cebule i sok z cebuli wcinać często mu to robię ale on uwielbia wszelkie warzywa i owoce poza tym nie jest wychowywany w cieplarnianych warunkach a to procentuje ale on z tych - odpukać - w ogóle nie chorujących ma to po mamie ale za to mąż często wszystko łapie muszę go wtedy odsuwać od dziecka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.09.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 dobry. ryśka ma rację - cieplej ubierać się trrzeba, jak patrzę na laski w klapeczkach o 7 rano kiedy jest jakieś 9 stopni - to aż mi ciarki przechodzą po plecach, fakt że teraz jest ciepło ale ja tam wole przewewne adidasy niż marznąć w dupę a łądnie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.09.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 inwestorek ..... ale on z tych - odpukać - w ogóle nie chorujących ma to po mamie ( pogratulować pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.09.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 dobry. ryśka ma rację - cieplej ubierać się trrzeba, jak patrzę na laski w klapeczkach o 7 rano kiedy jest jakieś 9 stopni - to aż mi ciarki przechodzą po plecach, fakt że teraz jest ciepło ale ja tam wole przewewne adidasy niż marznąć w dupę a łądnie wyglądać w ciągu dnia jest ciepło, ale jednak nad ranem czuć chłód w sandałach nie chodzę do pracy, no bo głupio się czuję, gdy inni już tak cieplej ubrani ale w niedzielę czy popołudniami to ja jeszcze pomykam w sandałkach gdy chłodniej, też potrafię w krótkim rękawku polatać i widzę, ze moje dziecko identycznie - gdy inne dzieci są poubierane i pozapinane przez mamy pod samą szyję, to mój się rozbiera do podkoszulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.09.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 no popołuniu jak jest ciepło to ja też, ale rano raz poszłam w klapeczkach i tak mi nogi zmarzły że hej. Na drugi dzień mnie gardło bolało i głowa, bo ja z tych leciwych (niestety) jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.09.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 czyli na zapas zrobić cebulki z czosnkiem i się na zapas kurować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.09.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 czyli na zapas zrobić cebulki z czosnkiem i się na zapas kurować no to raczej mój syn prędzej się napije niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.09.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 a ty dlaczego nie ??? pyszny jest taki syropek u mnie dzieciaki mogłyby non stop pić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.09.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 jak byłam dzieckiem to i owszem , na starość mi przeszło. Wolę chlebuś z roztartym czosnkiem i solą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 15.09.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 takich rzeczy nie jadam a smaczne jest ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.09.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 ja lubię, kwestia gustu.dobre, ale o seksie później zapomnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 15.09.2009 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Cześć dziewczyny! Całe rano byłam na zakupach. Jejku, jakie to myślenie, co, komu, kiedy, za ile i ile jest męczące. Jeszcze mi 1 książki do 4 klasy brakuje. Tak, tak, połowa września, a ta o brakującej książce... nauczyciel stwierdził, że ma być, a moja księżniczka, jak zwykle nieprzytomna w tym czasie była Pewnie wiecie ile trzeba drobnicy nakupować, żeby na żarcie 200 zeta stracić. Wyrąbana jestem, obiadu nie ma, a jak będzie tylko makaron z sosem z torebki. Za chwilę zabiorę się za szafy dzieci i polecą wszystkie za małe, niedoprane, niesezonowe i niepotrzebne ciuchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts