aneta-we 18.09.2009 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 "Zrobimy jeszcze selekcję, tu jest blisko, to Cię znajdę" i tyle przeszliście na TY ? Na rozmowie kwalifikacyjnej? Nie to, zebym się czepiała- u nas w firmie wszyscy mówimy sobie po imieniu ale... zaraz po rozmowie . Dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.09.2009 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Niektórzy szefowie mają chamski zwyczaj zwracania się po imieniu do wszystkich pracowników bez pytania ich o zgodę. Oby ten nie był taki... Dzeń doberek, pozdrówka zostawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 18.09.2009 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witam, doberek. Oczywiście trzymam kciuki na 10. No troche przed i po Ale u Was Frodko się dzieje Ja bym tego nie ogarnęła. Kler to tylko umie kase liczyć - na pogrzebie cioci ksiądz zwrócił uwagę że za bogate wieńce a za mało na msze - brak słów!! Staram się od nich jak najdalej. A z tym na Ty z szefem to nie fajna sprawa Coś mi się nie bardzo widzi współpraca z takim typem Jeszcze raz powodzenia na rozmowie no i jestem myślami z Tobą, co by się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.09.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Dzień dobry. Kciuki trzymam za 10! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.09.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Trzymam kciuki za dzisiejszą rozmowę. Oby poszło po Twojej myśli Dla Ciebie: http://jasna0.blox.pl/resource/koniczyna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.09.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 ..zaraz 10.00, trzymam kciuki!!!!!!!!!!! [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 18.09.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 dziesiątaZaciskać kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 18.09.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Juz pewnie po rozmowie ale nadal mysle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.09.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 kurde juz 12!! Afrodyta!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 18.09.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 NO DZIEWCZYNKI! PIJEMY!!!!! http://www.mhsi.pl/alkohole-polki1.jpg Dostałam pracę!!!!! Mało, że dostałam, to jeszcze za konkretną kasę Zaczynam od wtorku Będzie duuuużo mniej czasu na forum A czemu tak późno? Bo zdążyłam zaliczyć jeszcze fotografa i 2 "Medycyny Pracy". I stopem wracałam do domu, kombinując, kto odbierze Synusia z przedszkola, a jak odbierze, to gdzie przechowa, bo klucze od domu są u mnie w torebce Na dziś mam dość wrażeń...jestem padnięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.09.2009 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 GRATULUJĘ ale się cieszę, to pijemy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 18.09.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Wieczorem pojadę i powiem temu u mnie, że mam inną robotę Poinformuję opiekunkę, że zaczyna w poniedziałek I...........DZIĘKUJĘ, WASZE DOBRE MYŚLI BARDZO SKUTECZNE SĄ http://magiakrzyzykow.blox.pl/resource/dziekuje.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 18.09.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Wieczorem pojadę i powiem temu u mnie, że mam inną robotę Poinformuję opiekunkę, że zaczyna w poniedziałek I...........DZIĘKUJĘ, WASZE DOBRE MYŚLI BARDZO SKUTECZNE SĄ http://magiakrzyzykow.blox.pl/resource/dziekuje.gif Ale po co bedziesz jezdzic? Przeciez on nie gwarantowal Ci na 100% pracy, w razie gdy zadzwoni to wtedy grzeczni go poinformujesz, ze sie spoznil. Afrodyto napisz cos wiecej o pracy, w jakich godzinach i co to za branza chociaz? I daleko bedziesz dojezdzac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 18.09.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Muszę chwile odpocząć....przy kompie Meg dojeżdżać będę 12km. Albo autobus, albo auto. Zależy jak się bedę wyrabiać z zakończeniem dnia. Praca raczej od 9 do 17 + soboty. Branża chemiczno-kosmetyczna, stanowisko...dobra pochwalę się - kierownik A do tamtego chyba zadzwonię, po co będę szukać gościa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.09.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 wow no proszę kierownik - ale nami rządzić nie będziesz co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 18.09.2009 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 wow no proszę kierownik - ale nami rządzić nie będziesz co?Nie bój żaby, funkcja jest, ale człowiek ten sam Jak znam siebie, to nie ma opcji, żeby mi woda sodowa do głowy trafiła. I...jestem z tego dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.09.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 wow no proszę kierownik - ale nami rządzić nie będziesz co?Nie bój żaby, funkcja jest, ale człowiek ten sam Jak znam siebie, to nie ma opcji, żeby mi woda sodowa do głowy trafiła. I...jestem z tego dumna Tak trzymać. Naprawdę się ciesze i jeszcze raz gartuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 18.09.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 A teraz lecę obiadek naszykować. Dzisiaj prażuchy /prażonki/ wszyscy uwielbiamy No i trza chałupę ogarnąć, bo przez zamieszanie ze spotkaniami i wyładowany akumulator mam zaległości w sprzątaniu Że o drzewie na zimę nie wspomnę, co je muszę znieść... Dziękuję Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 18.09.2009 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 w razie gdy zadzwoni to wtedy grzeczni go poinformujesz, ze sie spoznil. A właściwie, to masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 18.09.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 a co to te prażuchy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts