Megana 29.09.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 piszcie piszcie kochane o tych telefonach a ja sobie coś wybiorę tak będzie szybciej Afrodytkęi oszczywiście pozdrawiam Myślałam o Noki, ale Pan w salonie powiedział, że strasznie się ich aparaty pogorszyły jakościowo, więc wybrałam Sony, poprzedni aparat też miałam sony i już się przyzwyczaiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 30.09.2009 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 dzień dobry. ogłaszam że - nie wygrałam w totolotka, ale fajnie że jest 8 szóstek i ta kasa się podzieliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 30.09.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 ja też nie wygrałama już myślałam, że będzie kolejna kumulacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 30.09.2009 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 http://farm4.static.flickr.com/3196/3147039671_ac7c2dafee.jpg Ja Wam Dziewczynki przyniosłam uśmiech i słoneczko w podziękowaniu, że pod moją nieobecność tutaj zaglądacie Co do telefonów, to ja się kompletnie nie znam. Jak musiałam wybrać, to obojętnie jaki byle płaski i Nokia. Sms-ów nienawidzę pisać i zwykle nie mam czasu na takie pisanie, wolę zadzwonić. Uprzejmie donoszę, że mam na paluszkach piękne tipsy i paluszki owe nie bolały tak, jak za pierwszym razem. A donieść muszę również,że Duży musiał wziąć wolne do końca tygodnia, bo Synuś nam się pochorował, a opiekunka nam zaznaczyła już wcześniej, że chorym nie będzie się zajmować. A Duży był boleśnie uświadomiony, że nie ma bata, abym ja wolne brała w najbliższych miesiącach. Tak więc moje panie, przyjeżdżam z pracy koło 19-tej i......................mam ciepły obiadek na kolację Zaczyna mi się podobać taki podział obowiązków Ale w związku z tym, że Synuś jest chory, to nie pojadę na chrzciny w tą sobotę. Trudno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 30.09.2009 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 I śpieszę poinformować, że pralka już 2x prała i całkiem dobrze jej się to udaje. A co najważniejsze - pierze za mnie I jeszcze 1,5tyg. szkoleń i przygotowań i zostanę sama na swoim stanowisku No i zostałyśmy we 3 kobitki. Ja i te dwie fajne. Bliźniaczka przyszła we wtorek do pracy /po uprzednim piątkowym zwolnieniu się i sobotniej deklaracji, że będzie pracować/ tylko po to, aby Kierownik Regionalny usłyszał jakie my /3 Kierowniczki/ jesteśmy "beee" i ona się zwalnia. Szczerze mówiąc, to aż mi ulżyło, a i dziewczyny powiedziały, że lepiej ,jak jej nie ma. Nawet doszły do wniosku, ze celowo popełniała błędy, bo na aż taką niekumatą na prawdę nie wyglądała. Pozdrawiam serdecznie i trzymajcie za mnie kciuki, bo nie długo zostanę sama... Spadam popracować w domu, bo Duży na posterunku stoi, i składać pranie rozkazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 30.09.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Afrodytko, nie martw się napewno dasz sobie radę :D:D A teraz biegnij pomóc swojemu niezastąpionemu mężusiowi :D:D I w totka też nie wygrałam ale to wiedziałam dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 30.09.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Hej Afrodytko, ależ się u Ciebie dzieje :) Życzę Ci dużo wytrwałości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niezapominajka 30.09.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Witaj Przeczytałam Twój dziennik - i choć zdjęć paru nie widzę - bardzo mi sie podoba Twoje zmaganie z budową.Jestem pod wrażeniem ogromu prac, które wykonujecie sami. Nie wiem czy zdecydowałabym się na budowę, gdybyśmy tyle prac musieli wykonać sami - na 100% nie... i nie jestem odosobniona... Tym bardziej Was podziwiam i trzymam mocno kciuki. Na pewno będę do Ciebie zaglądać. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 01.10.2009 04:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Wpadłam na dwie sekundy buziaczki zostawić i lecę banki poodwiedzać. No jakąs kontrolę trzeba nad kasą mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 01.10.2009 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Witam, witam! Ja dzis mam wolne od pracy, przedołudnie z dzieciaczkami spędzę a potem jade do nowego domu. Zostawiam przytulasy dla Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.10.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 witam widzę, że w pracy pełne zaklimatyzowanie się a kolacyjka zrobiona rękoma męża na pewno smakuje lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.10.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 heloł! jak mnie tu daawno nie byyło! Ileż przybyło stron! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 02.10.2009 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Dzień Dobry!A gdzie gospodyni? Coś nie zagląda... Ze śniadankiem przychodzę:http://www.story.pl/fotka/81/81522_l/%C5%9Aniadanko.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.10.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Dzień dobry. Afrodytko-doceniaj swojego mężusia doceniaj w pracy na pewno dasz sobie radę, jestem tego pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.10.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 chciałam tylko tak z południa powiedzieć - dzień doberek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 04.10.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 haloooo!Gdzie jestes Afrodytko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 05.10.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 ...nie żeby coś...ale żeby nie było że się ciszę...ale się cieszę że tak mało napisane bo bym zległości miała... a tak nie mam...buziaki zostawiam :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.10.2009 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 dzień dobry.Ale Afrodytka zapracowana??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.10.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 dzień dobry. Ale Afrodytka zapracowana??!! pewnie tak, nie ma jej i nie ma. Jakoś tak smutno Wracaj !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 06.10.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 a na zachętę, żebyś wróciła jak najszybciej:http://th.interia.pl/30,b4ad504162530031/czekoladki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts