aneta-we 07.10.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 kawika- szybka dziewczyna, juz zdążyła odpowiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.10.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 kawika- szybka dziewczyna, juz zdążyła odpowiedziec a jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 fajna filiżanka. Choć ja herbatki nie pijam . Pospać to bym pospała ale cóż... Pozdrawiam cieplutko http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/fee.gif ps. ja też herbaty nie pijam ciekawe, czy siostrzyczki pijają ciekawe http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/icon_razz.gif ja pijam i to co najmniej 5 dziennnie ze dwie kawy i litra wody albo jakiegoś soku ja pijam kaw w takiej ilości nadprogramowej herbaty nie, chyba że czerwonej czy zielonej i dużo wody mineralnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.10.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 kawika- szybka dziewczyna, juz zdążyła odpowiedziec a jak :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 07.10.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 A gospodyni pija herbatkę? Może tu dziś zajrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 10.10.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Afrodyta czy Ty się całkiem zatyrałaś, że nie zaglądasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.10.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 Afrodyta czy Ty się całkiem zatyrałaś, że nie zaglądasz? i nie wiadomo czym ja przekonac: pyszne sniadanko i czekoladki odpadaja. Może jakies dobre winko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.10.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 wybieramy???http://neon.info.pl/wp-content/uploads/wino2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.10.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 ale wybór poprosze wszystko !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.10.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 ale wybór poprosze wszystko !! tak z samego rana chciałaś i sama? Może wieczorkiem, co? ja ogarne troszkę w nowym domu, może się tez gospodyni w końcu trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 12.10.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 a dla mnie coś wystarczy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 12.10.2009 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Afrodytke to już całkiem wcięło - biedactwo zapracowane i zagonione. poproszę flaszeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 15.10.2009 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!Tak sie za Wami stęskniłam...... Maszyna mi całkiem padła i do lekarza wysłałam gada. I co lekarz na to? Że tylko jeden dysk był popsuty, ale właśnie przez to nie dawał pracować drugiemu. A przez to, że oba dyski "wariowały", to cały system nawalał i komp nie chciał chodzić. Leczenie paskudy polegało na.......odłączeniu wadliwego dysku.......normalnie, gdybym wiedziała, to sama bym go odłączyła 2 m-ce temu! I faktycznie zrobił się ze mnie pracoholik. Tyle miałyśmy pracy po otwarciu, że zostawałyśmy po godzinach. Ale.....już dostałyśmy pochwałę od "władzy", więc czuje się doceniona i nawet lekko mi ulżyło. Wczoraj miałam wolne, ale Kalisz mnie przywitał z okresową wizytą u lekarza. I oczywiście "Pasowanie na ucznia" mojej pierwszoklasistki. Pogoda na jazdę była "cudowna", zwłaszcza, że z tyłu siedział Synuś. Ale rytuał został spełniony. Zawsze po wizycie jadę do knajpki z wschodnim jedzeniem. Kurczak po chińsku, kurczak w pieciu smakach, cielęcina na ostro i sajgonki z frytkami na wynos. 1,5h jazdy i obiado-kolacja w domu. Buziaki zostawiam i lecę szykować się do pracy, a Synusia do przedszkola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 15.10.2009 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Jak dobrze, ze jestes Nie znikaj juz, brakuje tu Ciebie. Całusy przesyłam (tez lubię wschodnie jedzonko mniam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.10.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Dzień dobry. Fajnie że się odezwałaś i jesteś.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.10.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Witaj!!! zguba sie odnalazła wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 15.10.2009 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 wybieramy??? http://neon.info.pl/wp-content/uploads/wino2.jpg Poproszę o zapełnienie piwniczki i barku A Duży gotuje pyrki na obiad o 19-tej. Wiecie, jakoś nigdy nie wpadłam na to, by jadać obiad o 19-tej z całą rodziną. Duży czeka z obiadem na mnie /tj. wstawia mięsko jak przychodzi z pracy o 15-tej i na 18-19-tą jest obiadek/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 15.10.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Wiecie, jakoś nigdy nie wpadłam na to, by jadać obiad o 19-tej z całą rodziną. Duży czeka z obiadem na mnie /tj. wstawia mięsko jak przychodzi z pracy o 15-tej i na 18-19-tą jest obiadek/ Fajny ten Duży! miłego wieczoru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 15.10.2009 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Wiecie, jakoś nigdy nie wpadłam na to, by jadać obiad o 19-tej z całą rodziną. Duży czeka z obiadem na mnie /tj. wstawia mięsko jak przychodzi z pracy o 15-tej i na 18-19-tą jest obiadek/ Fajny ten Duży! miłego wieczoru...Taaaa, Duży fajny.....ale pieczyste o 19-tej jest ciężkostrawne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.10.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 eee tam polatasz po budowie to zrzucisz te kalorie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts