Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pogaduchy ze Słoneczkiem w tle

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

fajna filiżanka. Choć ja herbatki nie pijam :wink: .

Pospać to bym pospała ale cóż...

Pozdrawiam cieplutko http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/fee.gif

ps. ja też herbaty nie pijam

ciekawe, czy siostrzyczki pijają :)

ciekawe http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/icon_razz.gif

ja pijam i to co najmniej 5 dziennnie :o

ze dwie kawy

i litra wody albo jakiegoś soku :o :o

ja pijam kaw w takiej ilości nadprogramowej

herbaty nie, chyba że czerwonej czy zielonej

i dużo wody mineralnej

NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!

Tak sie za Wami stęskniłam......

Maszyna mi całkiem padła i do lekarza wysłałam gada. I co lekarz na to? Że tylko jeden dysk był popsuty, ale właśnie przez to nie dawał pracować drugiemu. A przez to, że oba dyski "wariowały", to cały system nawalał i komp nie chciał chodzić. Leczenie paskudy polegało na.......odłączeniu wadliwego dysku.......normalnie, gdybym wiedziała, to sama bym go odłączyła 2 m-ce temu!

I faktycznie zrobił się ze mnie pracoholik. Tyle miałyśmy pracy po otwarciu, że zostawałyśmy po godzinach. Ale.....już dostałyśmy pochwałę od "władzy", więc czuje się doceniona i nawet lekko mi ulżyło.

Wczoraj miałam wolne, ale Kalisz mnie przywitał z okresową wizytą u lekarza. I oczywiście "Pasowanie na ucznia" mojej pierwszoklasistki. Pogoda na jazdę była "cudowna", zwłaszcza, że z tyłu siedział Synuś.

Ale rytuał został spełniony. Zawsze po wizycie jadę do knajpki z wschodnim jedzeniem. Kurczak po chińsku, kurczak w pieciu smakach, cielęcina na ostro i sajgonki z frytkami na wynos. 1,5h jazdy i obiado-kolacja w domu.

Buziaki zostawiam i lecę szykować się do pracy, a Synusia do przedszkola.

wybieramy???

http://neon.info.pl/wp-content/uploads/wino2.jpg

Poproszę o zapełnienie piwniczki i barku :wink:

A Duży gotuje pyrki na obiad o 19-tej.

Wiecie, jakoś nigdy nie wpadłam na to, by jadać obiad o 19-tej z całą rodziną. Duży czeka z obiadem na mnie /tj. wstawia mięsko jak przychodzi z pracy o 15-tej i na 18-19-tą jest obiadek/ :wink:

Wiecie, jakoś nigdy nie wpadłam na to, by jadać obiad o 19-tej z całą rodziną. Duży czeka z obiadem na mnie /tj. wstawia mięsko jak przychodzi z pracy o 15-tej i na 18-19-tą jest obiadek/ :wink:

Fajny ten Duży! ;)

miłego wieczoru...

Taaaa, Duży fajny.....ale pieczyste o 19-tej jest ciężkostrawne.... :-?