kala67 25.11.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 no i jak?? zdrowa już?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 25.11.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 No tak prawie.....jak w reklamie.....kaszel mi został Ale zatoki bolą w postaci migreny Dla rozrywki "bezmózgowej" układam sobie meble w wirtualnym domku. Oczywiście z zamiarem wstawienia fotek do dziennika. Ładnych kilka wersji chodzi mi po głowie, więc bedzie co ogladać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.11.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Afrodytko, przyszłam się przywitać. Przejrzałam Twój dziennik. Chylę czoła trudom budowy i zmaganiom z wodą. Ale zdjęcie inwestorki w kiecce i kaloszach - rewelacja. Moim zdaniem 5 pkt na 5 możliwych. Pozdrawiam. Będę zaglądać częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 25.11.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Afrodytko, przyszłam się przywitać. Przejrzałam Twój dziennik. Chylę czoła trudom budowy i zmaganiom z wodą. Ale zdjęcie inwestorki w kiecce i kaloszach - rewelacja. Moim zdaniem 5 pkt na 5 możliwych. Pozdrawiam. Będę zaglądać częściej Witam i zapraszam częściej Choć dziennik to pewnie już w czeluściach głębokich zaginął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 25.11.2009 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Ja to się teraz zastanawiam, skąd ludzie mają tyle czasu na klikanie po pracy. Ja już kompletnie nie mam kiedy do kompa usiąść, a co dopiero poczytać dłużej i coś kliknąć. Jejku dziś Dużego wysłałam do Szwagra na urodziny. Ja z dziećmi zostaliśmy w domu, bo jeszcze resztki wirusów w nas siedzą a Szwagierek po operacji jest więc wiadomo...To mogę sobie poklikać....se pofolguję.....kuchnia odłogiem leży, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.11.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Afrodytko - najważniejsze, że zadaszenie spełnia swoją funkcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 25.11.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 miło przeczytać, że w sprawie domu coś planujesz, ja już myślałam, że praca tak Cię wciągnęła, że dom "przegrał" a czas - nigdy go nie ma tyle ile by się chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 26.11.2009 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 miło przeczytać, że w sprawie domu coś planujesz, ja już myślałam, że praca tak Cię wciągnęła, że dom "przegrał" a czas - nigdy go nie ma tyle ile by się chciało Nie......domek nie przegrał, ale priorytety się trochę poprzestawiały....w końcu trzeba na ten domek zarobić, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 26.11.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 czee Afrodytko zdróweczka życzę jeszcze więcej niż trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 26.11.2009 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Witanko kawika Zaczynam się powoli zastanawiać kogo pominęłam w odwiedzinach......wstyd..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 26.11.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Kala, zapomniałam Ci pogratulować, bo mi 20-tą stronkę otwarłaś.Gratuluję więc i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 26.11.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 cześć Afrodyta fajnie, że choć trochę czasu znalazłaś, żeby tu do nas pozaglądać, bo my tęskniłyśmy no to czekamy na te wirtualne mebelki w domku niecierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 26.11.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Ja to się teraz zastanawiam, skąd ludzie mają tyle czasu na klikanie po pracy. Ja już kompletnie nie mam kiedy do kompa usiąść, a co dopiero poczytać dłużej i coś kliknąć. Jejku dziś Dużego wysłałam do Szwagra na urodziny. Ja z dziećmi zostaliśmy w domu, bo jeszcze resztki wirusów w nas siedzą a Szwagierek po operacji jest więc wiadomo... To mogę sobie poklikać....se pofolguję.....kuchnia odłogiem leży, a co! Ja klikam poznym wieczorem kosztem snu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 26.11.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 oooo i nawet wpis w dzienniku się pojawił a jakieś takie bardziej precyzyjne plany, kiedy dalsza część murowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 26.11.2009 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Oj mamik, chciałoby się już, ale możliwości brak. Wiadomo - kasa Duży coś ostatnio przebąkiwał o kredycie, ale ja nie mam umowy na stałe. I raczej się nie zanosi na szybką zmianę Choć właśnie teraz możliwości kredytowe są konkretne, a i na budowie sporo zrobione, i działka uzbrojona... Chciałoby sie już mieszkać, oj chciało........choćby w tylko otynkowanych ścianach...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 26.11.2009 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Ja to się teraz zastanawiam, skąd ludzie mają tyle czasu na klikanie po pracy. Ja już kompletnie nie mam kiedy do kompa usiąść, a co dopiero poczytać dłużej i coś kliknąć. Jejku dziś Dużego wysłałam do Szwagra na urodziny. Ja z dziećmi zostaliśmy w domu, bo jeszcze resztki wirusów w nas siedzą a Szwagierek po operacji jest więc wiadomo... To mogę sobie poklikać....se pofolguję.....kuchnia odłogiem leży, a co! Ja klikam poznym wieczorem kosztem snu . Od kilku lat cierpię na chroniczne niewyspanie, nie ma mowy abym cokolwiek robiła kosztem snu. Jakoś Duży nie narzeka.....hihihihihi Dziś na przykład miałam wolne. Wstałam o 6.20 naszykowałam papu Dużemu do pracy i córce do szkoły i wio z powrotem do łóżeczka dospać jeszcze ile się da. Takie miałam spanko, ze nie słyszałam jak Synuś wstał z łóżka, ubrał się i jadł śniadanko Ale dobrego mam Synusia....."nie chciałem Cię budzić mamusiu" tak mnie rano przywitał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.11.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Dziś na przykład miałam wolne. Wstałam o 6.20 naszykowałam papu Dużemu do pracy i córce do szkoły i wio z powrotem do łóżeczka dospać jeszcze ile się da. Takie miałam spanko, ze nie słyszałam jak Synuś wstał z łóżka, ubrał się i jadł śniadanko Ale dobrego mam Synusia....."nie chciałem Cię budzić mamusiu" tak mnie rano przywitał jaki słodki http://forum.blizniaki.net/images/smiley_icons/brawa.gif Mam nadzieję, ze tez tego doczekam. I może jeszcze kawy do łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.12.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Mikołaja zostawiam;))http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11312/mikolaj1__10_mm.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.12.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Kochani! Wszystkiego, co dobrym się zwie na te święta cudowne, zdrowia, łaski Bożej, szczęścia i tego, abyście zawsze mieli wokół siebie kochającą Rodzinę.Samych jasnych dni życzy Wasza DPS. http://www.thebscorner.com/archives/Merry%20Christmas.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.12.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://lh5.ggpht.com/_qAvdwl7BULY/Sy5WL2gr1vI/AAAAAAAABAg/tKv9A__8V9A/s640/agpy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts