aneta-we 29.07.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Na czym się skończyło? ........ NA PROJEKCIE INDYWIDUALNYM to sie nazywa napięcie . I jaki finał zaskakujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 29.07.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 I nie mogę pracować, bo co chwilkę zerkam czy coś nowego juz wiadomo Pisz Afrodyta, pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 29.07.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Tylko Emilia ma 139m2, pozostałe projekty mają do 120m2. Jak myślicie, na czym się skończyło? Ja bym obstawiał Słoneczko ale to czysty strzał w ciemno ;) :D:D p.s Ale ty lubisz trzymać w niepewności Tylko Emilia ma 139m2, pozostałe projekty mają do 120m2. Jak myślicie, na czym się skończyło? jak to na czym??? Obstawiam SŁONECZKO aż mi głupio w pracy , bo micha mi się cieszy do monitora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 29.07.2009 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Afrodytko - normalnie proza akcji, podoba mi się - czekam na dalsze odcinki. Cfaniara jezdem bo się spóźniłam na "czytanie" Też bym stawiała na Słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 29.07.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Jak nie stawiać na Słoneczko jak "Słoneczko w tle"? Ale akcja niezła, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 29.07.2009 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Cześć nastka79, zapraszam częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.07.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 hehe, u nas skoczyło się dokładnie tak samo! żaden projekt nie spełniał kryteriów, no i niestety - nie dało się tego pomieścić na mniej nż 160m2... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 29.07.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Tak, zwłaszcza, że mieszkając na typowej wsi, gdzie sklepy daleko, obowiązkiem jest duże zaplecze.. U nas nie bedzie żadnego budynku gospodarczego i wszystko ma się zmieścić w piwnicy. Przecie gdzieś te wszystkie rowery, kosiarki, narzędzia, leżaki, słoiki, zapasy itp. muszą mieć swoje miejsce. Dlatego jest jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.07.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 my z gospodarzczych konstrukcji na zewnątrz mamy tylko śmietnik i drewutnię (gdzie na pewno zmieszczą się jakieś taczki, czy grabie, ale w małych ilościach). To podpiwniczenie jest w 1/2, ale miejsce na wiele potrzebnych zakamarków, od garażu na 2 samochody i kotłowni do półek na wino, zakupy, pralni... btw, jeśli masz pralnię w piwnicy, nie zapomnij o "wrzutni" na rzeczy do prania. My sobie coś takiego zainstalowaliśmy w łazience, swojsko jest zwane "gaciolotem"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 29.07.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Widzisz, o wszystkim pomyślałam, ale nie o tym Pralka i owszem ,będzie w piwnicy, ale po prawej na dole rzutu przyziemia, a łazienka jest na górze mniej więcej po środku garażu Musiałabym sie nieźle nagimnastykować, żeby Duży to przetrawił. Ale o praniu i łazienkach póżniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.07.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 wrzutnia może też być gdzie indziej, np. w korytarzyku, jak mają znajomi, oszczędza to biegania z naręczem rzeczy do prania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 29.07.2009 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 My sobie coś takiego zainstalowaliśmy w łazience, swojsko jest zwane "gaciolotem"... Gaciolet u nas też będzie podoba mi się - gaciolet Rura pionowa w dół od nas z garderoby przez schowek na parterze do pralni na dole i ... pralka otwierana z góry z ciągle otwartą klapą - hmm... Oj będą gacie lecieć - z poddasza do piwnicy, tylko żeby huku na dole nie robiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 29.07.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 aż mi głupio w pracy , bo micha mi się cieszy do monitora Zawsze możesz powiedzieć że się cieszysz bo masz taką fajną pracę http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a055.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 29.07.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Rura pionowa w dół od nas z garderoby przez schowek na parterze do pralni na dole i ... pralka otwierana z góry z ciągle otwartą klapą - hmm... lepiej jakiś kosz na tej pralce, celem selekcji, żeby nie było niespodzianek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 29.07.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Gaciolot super sprawa ja robię z górnej łazienki do pralni pod zrzutem będzie szafka z wuciąganym wielkim koszem do którego będzie wpadać co popadnie- obok będzie stała pralka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 29.07.2009 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 No cóż ja do gaciolotu powrócę nieco później, bedziecie wiedzieć dlaczego. A teraz idę na działkę sprawdzic jak mi się opał na zime suszy /trociny/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 29.07.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 No to nas Afrodyta trochę, że tak powiem, wprowadziła w błąd heh... ale nikt sie takiego zakończenia nie spodziewał :D:D Może zaczniesz pisać powieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 29.07.2009 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 aisa222 aż takiej inwencji twórczej to ja nie mam, żeby pisać powieści. Ale spoko, jeszcze się naprodukuję w tym temacie......... w dzienniku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.07.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Witaj Afrodyta - zaczęłam czytać i będę podglądać dalszy ciąg Twojej opowieści budowlanej Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 29.07.2009 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Witaj Megana miło Cię gościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts