Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pogaduchy ze Słoneczkiem w tle

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nieoficjalne spotkanie ludków Forumowych WROCŁAW druga połowa kwietnia 2010, bliższy termin podam później.

1 Afrodyta

2 Megana

3 Ryska

i pamiętajcie o nas :)

Przypominajkę przed samym spotkaniem także poproszę, wraz z wiosną mam jak co roku coraz większą ochotę na omijanie komputera :)

Nieoficjalne spotkanie ludków Forumowych WROCŁAW druga połowa kwietnia 2010, bliższy termin podam później.

1 Afrodyta

2 Megany

3 Ryska

4 TMK-i

5 Klepki

6 secam i Dosia jak nie będzie za późno

A w związku z tym, że jestem całkiem zamiejscowa, to może jakieś propozycje co do miejsca spotkania? Przecież to można sobie ustalić wcześniej, no nie?

Ja osobiście z racji pobytu niedaleko dworca PKP preferuję tamte okolice. Jakby co, to na mapie się znam, do tramwaju, też potrafię wsiąść, tylko trzeba mi zapodać odpowiedni numerek :wink:

1 Afrodyta

2 Megany

3 Ryska

4 TMK-i

5 Klepki

6 secam i Dosia jak nie będzie za późno

A w związku z tym, że jestem całkiem zamiejscowa, to może jakieś propozycje co do miejsca spotkania? Przecież to można sobie ustalić wcześniej, no nie?

Ja osobiście z racji pobytu niedaleko dworca PKP preferuję tamte okolice. Jakby co, to na mapie się znam, do tramwaju, też potrafię wsiąść, tylko trzeba mi zapodać odpowiedni numerek :wink:

:D

Wszystkie dotychczasowe spotkania (i te formalnie i te mniej) były w rynku w spiżu (w ogródku)

Jedno było w Sielskiej Zagrodzie w kiełczowie - tam jest o tyle fajnie ze poza piffkiem jest super rybka i mają się gdzie dzieci bawić - no i jest od waszej strony blisko ale samochodem - teraz doczytałem o tramwaju ;)

Zresztą każde miejsce jest dobre

:D

Wszystkie dotychczasowe spotkania (i te formalnie i te mniej) były w rynku w spiżu (w ogródku)

Jedno było w Sielskiej Zagrodzie w kiełczowie - tam jest o tyle fajnie ze poza piffkiem jest super rybka i mają się gdzie dzieci bawić - no i jest od waszej strony blisko ale samochodem - teraz doczytałem o tramwaju ;)

Zresztą każde miejsce jest dobre

Jakby mnie ktoś uprzejmie zabrał, to mnie osobiście byłoby juz kompletnie obojętne, gdzie. Tak się złożyło, że jednak chyba nie pojadę swoim Ticusiem i niestety zostanie mi wdzięczyć się do kogoś o podrzutkę :oops: :wink: albo komunikacja miejska :roll:

nie może byc bliżej??? :cry:

yyyyyyhhhhhh no tym razem nie bardzo...

a gdzie pojedziesz na nastepne szkolenie???? :p

może w kujawsko-pomorskie?? :wink:

Chyba sobie musimy jakoś to "bliżej" zorganizować, bo wszystkie okazje na drugim końcu Polski! :roll:

dokładnie!!!!!!!!! 8)

To we wakacje proszę :lol: wezmę namiot i rodzinkę :wink: