Afrodyta 20.03.2010 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 coś tam już bodajże coliber napomknął, daggulka....ale na pewno to nie wiadomo nic, jeszcze. Nie zaglądam, bo mi zal doopę ściska, że nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 20.03.2010 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Nieoficjalne spotkanie ludków Forumowych WROCŁAW druga połowa kwietnia 2010, bliższy termin podam później. 1 Afrodyta 2 Megana 3 Ryska i pamiętajcie o nas Przypominajkę przed samym spotkaniem także poproszę, wraz z wiosną mam jak co roku coraz większą ochotę na omijanie komputera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 20.03.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 WITAM,też się piszę na spotkanie.pozdrawiamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.03.2010 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2010 Nieoficjalne spotkanie ludków Forumowych WROCŁAW druga połowa kwietnia 2010, bliższy termin podam później. 1 Afrodyta2 Megany3 Ryska4 TMK-i5 Klepki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.03.2010 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Jeeesssoooo jak ja wjadę do siedziby mojego netu w poniedziałek, to się pióra posypią. Problem z dostępem jest od ubiegłego piątku, znaczy tydzień temu, a wekendowy telefon alarmowy ani drgnie No za co ja płacę? Za moje nerwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.03.2010 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Nieoficjalne spotkanie ludków Forumowych WROCŁAW druga połowa kwietnia 2010, bliższy termin podam później. 1 Afrodyta 2 Megany 3 Ryska 4 TMK-i 5 Klepki 6 secam i Dosia jak nie będzie za późno A w związku z tym, że jestem całkiem zamiejscowa, to może jakieś propozycje co do miejsca spotkania? Przecież to można sobie ustalić wcześniej, no nie? Ja osobiście z racji pobytu niedaleko dworca PKP preferuję tamte okolice. Jakby co, to na mapie się znam, do tramwaju, też potrafię wsiąść, tylko trzeba mi zapodać odpowiedni numerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.03.2010 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Normalnie już się cieszę Was poznam Zapisywać się, zapisywać im nas będzie więcej tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 21.03.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 ja też chętnie się spotkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 21.03.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Nieoficjalne spotkanie ludków Forumowych WROCŁAW druga połowa kwietnia 2010, bliższy termin podam później. 1 Afrodyta 2 Megany 3 Ryska 4 TMK-i 5 Klepki 6 secam i Dosia jak nie będzie za późno A w związku z tym, że jestem całkiem zamiejscowa, to może jakieś propozycje co do miejsca spotkania? Przecież to można sobie ustalić wcześniej, no nie? Ja osobiście z racji pobytu niedaleko dworca PKP preferuję tamte okolice. Jakby co, to na mapie się znam, do tramwaju, też potrafię wsiąść, tylko trzeba mi zapodać odpowiedni numerek Wszystkie dotychczasowe spotkania (i te formalnie i te mniej) były w rynku w spiżu (w ogródku) Jedno było w Sielskiej Zagrodzie w kiełczowie - tam jest o tyle fajnie ze poza piffkiem jest super rybka i mają się gdzie dzieci bawić - no i jest od waszej strony blisko ale samochodem - teraz doczytałem o tramwaju Zresztą każde miejsce jest dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.03.2010 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 ja też chętnie się spotkam Bardzo się cieszę Dopisana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.03.2010 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Nieoficjalne spotkanie ludków Forumowych WROCŁAW druga połowa kwietnia 2010, bliższy termin podam później. 1 Afrodyta2 Megany3 Ryska4 TMK-i5 Klepki6 secam i Dosia jak nie będzie za późno7 Kaska 73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.03.2010 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Wszystkie dotychczasowe spotkania (i te formalnie i te mniej) były w rynku w spiżu (w ogródku) Jedno było w Sielskiej Zagrodzie w kiełczowie - tam jest o tyle fajnie ze poza piffkiem jest super rybka i mają się gdzie dzieci bawić - no i jest od waszej strony blisko ale samochodem - teraz doczytałem o tramwaju Zresztą każde miejsce jest dobre Jakby mnie ktoś uprzejmie zabrał, to mnie osobiście byłoby juz kompletnie obojętne, gdzie. Tak się złożyło, że jednak chyba nie pojadę swoim Ticusiem i niestety zostanie mi wdzięczyć się do kogoś o podrzutkę albo komunikacja miejska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.03.2010 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Nieoficjalne spotkanie ludków Forumowych WROCŁAW druga połowa kwietnia 2010, bliższy termin podam później. 1 Afrodyta2 Megany3 Ryska4 TMK-i5 Klepki6 secam i Dosia jak nie będzie za późno7 Kaśka738 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 nie może byc bliżej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.03.2010 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 nie może byc bliżej??? yyyyyyhhhhhh no tym razem nie bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 nie może byc bliżej??? yyyyyyhhhhhh no tym razem nie bardzo... a gdzie pojedziesz na nastepne szkolenie???? może w kujawsko-pomorskie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 21.03.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 nie może byc bliżej??? yyyyyyhhhhhh no tym razem nie bardzo... a gdzie pojedziesz na nastepne szkolenie???? może w kujawsko-pomorskie?? Chyba sobie musimy jakoś to "bliżej" zorganizować, bo wszystkie okazje na drugim końcu Polski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.03.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 nie może byc bliżej??? yyyyyyhhhhhh no tym razem nie bardzo... a gdzie pojedziesz na nastepne szkolenie???? może w kujawsko-pomorskie?? Chyba sobie musimy jakoś to "bliżej" zorganizować, bo wszystkie okazje na drugim końcu Polski! dokładnie!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.03.2010 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 nie może byc bliżej??? yyyyyyhhhhhh no tym razem nie bardzo... a gdzie pojedziesz na nastepne szkolenie???? może w kujawsko-pomorskie?? Chyba sobie musimy jakoś to "bliżej" zorganizować, bo wszystkie okazje na drugim końcu Polski! dokładnie!!!!!!!!! To we wakacje proszę wezmę namiot i rodzinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 21.03.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Afrodytko, Rynek od PKS/PKP, jest oddalony zaledwie 15 minutową drogą Zastanawiałam się również, czy będzie na tyle ciepło, żeby posiedzieć na dworze Secam, ja tam lubię rybkę, nawet baaardzo Kasiu, mam nadzieję, że się nie wykręcisz i przyjdziesz, żebym mogła Cię poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts