Afrodyta 21.03.2010 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Afrodytko, Rynek od PKS/PKP, jest oddalony zaledwie 15 minutową drogą Zastanawiałam się również, czy będzie na tyle ciepło, żeby posiedzieć na dworze Secam, ja tam lubię rybkę, nawet baaardzo Kasiu, mam nadzieję, że się nie wykręcisz i przyjdziesz, żebym mogła Cię poznać Ja wiem, że Rynek blisko, 20 lat po Wrocławiu jeżdżę, ale częstotliwość w ostatnich latach zmalała do 1x w roku A na rybkę i dylanie to bym chętna była, ino żeby mnie ktoś zgarnął po drodze /i nie mam tu na myśli policji/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.03.2010 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 No proszę już 22 stronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.03.2010 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Jak postanowiłam mieć tu swój własny kąt to zastanawiałam się czy ktokolwiek do mnie będzie zaglądał. Taki laik ze mnie, baba, kasy na wielkie, szybkie budowanie nie ma....a jednak już 22 strony Pogaduch są. Dzięki, że jesteściehttp://www.cybermarket.com.pl/sklep/img_items/b/034/3498.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.03.2010 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Nieoficjalne spotkanie ludków Forumowych WROCŁAW druga połowa kwietnia 2010, bliższy termin podam później. 1 Afrodyta2 Megany3 Ryska4 TMK-i5 Klepki6 secam i Dosia jak nie będzie za późno7 Kaśka738 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 22.03.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Już jest na tyle ciepło, aby posiedzieć na dworze Zmarzniętych zapraszam do nas, zostało tylko ze 100ton ziemi do rozgarnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 22.03.2010 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Już jest na tyle ciepło, aby posiedzieć na dworze Zmarzniętych zapraszam do nas, zostało tylko ze 100ton ziemi do rozgarnięcia Ale ja też nie mam nic przeciwko świeżemu powietrzu Ale żeby tak od razu do ziemi, do ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 22.03.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Już jest na tyle ciepło, aby posiedzieć na dworze Zmarzniętych zapraszam do nas, zostało tylko ze 100ton ziemi do rozgarnięcia Ale ja też nie mam nic przeciwko świeżemu powietrzu Ale żeby tak od razu do ziemi, do ziemi O nie Rozprowadzamy nadwyżki, żadnych dołków sobie nie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 26.03.2010 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Już jest na tyle ciepło, aby posiedzieć na dworze Zmarzniętych zapraszam do nas, zostało tylko ze 100ton ziemi do rozgarnięcia Ale ja też nie mam nic przeciwko świeżemu powietrzu Ale żeby tak od razu do ziemi, do ziemi O nie Rozprowadzamy nadwyżki, żadnych dołków sobie nie życzę A dlaczego? Do golfa najlepsze są dołki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 26.03.2010 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Jejku się porobiło Wypadła nam trasa 750 km tuż przed, lub tuż po świętach i to w nie całkiem towarzyskim celu...W dodatku busem w większym gronie. Zastanawiam się jak ja to zniosę. 2x po 7 godzin z tymi samymi gadułami. Nawet na weselu można się na chwilę wyrwać wychodząc z sali, a z samochodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 26.03.2010 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Jejku się porobiło Wypadła nam trasa 750 km tuż przed, lub tuż po świętach i to w nie całkiem towarzyskim celu...W dodatku busem w większym gronie. Zastanawiam się jak ja to zniosę. 2x po 7 godzin z tymi samymi gadułami. Nawet na weselu można się na chwilę wyrwać wychodząc z sali, a z samochodu? z samochodu na chwilę tez można... dobry ranek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 26.03.2010 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Jejku się porobiło Wypadła nam trasa 750 km tuż przed, lub tuż po świętach i to w nie całkiem towarzyskim celu...W dodatku busem w większym gronie. Zastanawiam się jak ja to zniosę. 2x po 7 godzin z tymi samymi gadułami. Nawet na weselu można się na chwilę wyrwać wychodząc z sali, a z samochodu? z samochodu na chwilę tez można... dobry ranek! Taaa na BARDZO MAŁĄ CHWILĘ Ciekawe czy zdąży się zapisać, bo już mnie 2x wywaliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 26.03.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Już jest na tyle ciepło, aby posiedzieć na dworze Zmarzniętych zapraszam do nas, zostało tylko ze 100ton ziemi do rozgarnięcia Ale ja też nie mam nic przeciwko świeżemu powietrzu Ale żeby tak od razu do ziemi, do ziemi O nie Rozprowadzamy nadwyżki, żadnych dołków sobie nie życzę A dlaczego? Do golfa najlepsze są dołki Golfa mam w pracy, w domu żadnych dziur w ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 26.03.2010 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Już jest na tyle ciepło, aby posiedzieć na dworze Zmarzniętych zapraszam do nas, zostało tylko ze 100ton ziemi do rozgarnięcia Ale ja też nie mam nic przeciwko świeżemu powietrzu Ale żeby tak od razu do ziemi, do ziemi O nie Rozprowadzamy nadwyżki, żadnych dołków sobie nie życzę A dlaczego? Do golfa najlepsze są dołki Golfa mam w pracy, w domu żadnych dziur w ziemi Chyba w garażu a w domu to lepiej dziur nie miewać, zwłaszcza w dachu /po za kanalizacją, i wentylacją/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 26.03.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Afrodytko, a jak się czuje Twój tatus? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.03.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Wpadłam powiedzieć dobry wieczór Rurki położone już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 26.03.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 ja pierdykam - u wa s to jest dopiero co czytać... przebrnąłem.... tia jednym tchem przeczytałem wsio... no to jesteście ..jak to mówią..."debeściaki" a rozwaliła mnie: Krinke pyfka ..no... to lećta dalej.. poczytajom .. uwiżym.. pozdro WIELKIE NETbet' rewizytownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 http://lh5.ggpht.com/_ML9XpBKYPzI/R-UMRAN_XTI/AAAAAAAAFjc/BBZi9s6jaVY/mediumjxzpi65547e158de9538401852%5B1%5D.jpgWesołych świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, wesołego dyngusa i samych słonecznych dni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 27.03.2010 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Afrodytko, a jak się czuje Twój tatus?Źle, żeby nie powiedzieć tragicznie. Może nie tak aż źle, bo o niczym nie wie. Ale my wiemy jak jest źle. Właśnie od niego wróciliśmy... dopadłam ordynatora i już jest wiadomo, że wątroba nie jest ani rakowa, ani marska. Po biopsji jest opinia, że jest chora a nie za bardzo wiedzą na co Czyli znów nie to czego się spodziewali Za to tato zasłabł w czwartek, zemdlał i dostał krwotoku z przewodu pokarmowego. Krwotok był tak intensywny, że nawet podanie jednostki krwi nie polepszyło jego wyników. Ma włączony kompleksowy zestaw leków przeciwkrwotocznych, dziś już nie krwawił. Dostał krew i 2 jednostki soli fiz. i dopiero się okaże co dalej. Ale najgorsze jest to, że wczoraj ekspresowo zrobiono mu gastroskopię i już wiadomo co krwawi. Guz rakowy w "Brodawce Watera" /jeśli dobrze zapamiętałam, jest to miejsce u ujścia cewki dwunastnicy, ale mogłam coś poplątać/ Brak mi słów, żeby to sensownie napisać... ...na moje pytanie, retoryczne z resztą, "To raczej nie jest dobrze, jeśli krwawi guz rakowy?", lekarz powiedział "To sytuacja ściśle zagrażająca życiu...musi Pani wiedzieć co to oznacza..." jakoś wszystko inne przestało dla mnie mieć znaczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 27.03.2010 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Wpadłam powiedzieć dobry wieczór Rurki położone już? Eee tam ja tylko profilaktycznie pytałam. Przecie my jeszcze murków wszystkich nie mamy. A w świetle powyższego mało mnie to interesuje. Powoli docierają do mnie najczarniejsze myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 27.03.2010 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Forumowiczu, życzenia dla Ciebie... http://www.samre.info/kartki/9w/wiel9/wielkanoc9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts