Zbigniew100 27.03.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Dzień dobry, a raczej dobry wieczór. Z wielką ciekawością przeczytałem historie twojego budowania . Wspaniały przykład dla wszystkich na to , że dla chcącego nic trudnego. Wspaniałe efekty , mimo wielu kłopotów i przeciwności. W chwili obecnej życzę dużo sił i wytrwałości w walce z chorobą taty. I tą przeszkodę uda wam sie pokonać , w to głębiko więrzę. Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakusz 27.03.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Można dopisać się na spotkanie grupy wrocławskiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.03.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Można dopisać się na spotkanie grupy wrocławskiej ? Hej, ale fajnie. Z małego spotkanka zrobił się już prawie zlot zastanawiam się gdzie to spotkanie zrobimy? Secam, gdzie proponowałeś za Wrockiem to spotkanie ( tam gdzie rybka jest), podaj jakiś dokładny adres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 27.03.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2010 Witaj Afrodytko, cieszę się, że poznam Cię niedługo osobiście.Ja byłam dzisiaj na swojej budowie, po raz pierwszy zobaczyłam zrobioną więźbę, taras itp. Nawet mąż porobił zdjęcia.Potem pojechaliśmy do szpitala do taty, dzisiaj wyglądał trochę gorzej niż wczoraj a ja już mam lęk w środku. Jestem poddenerwowana cała, że zdjęć nie mam siły wklejać w dzienniku. Ten strach towarzyszy mi ostatnio prawie cały czas. Mam nadzieję, że u Ciebie i u mnie zbliżające się święta wielkanocne okażą się spokojniejsze. PozdrawiamAnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 28.03.2010 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Witaj Afrodyto Właśnie doczytałem ,że masz zamiar zacząć pracować na własną rękę. Nie wiem co to ma być , ale z rejestracjąfirmy to proponujępoczekać . Ostatnio moja bratowa otrzymała dotację właśnie na założenie firmy . W waszym urzędzie powiatowym też macie ten program pomocy; http://pup.zgorzelec.ibip.pl/public/popup.php?id_menu_item=15066 Ale warunek to założenie firmy po otrzymaniu dotacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 28.03.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Witam. Ja w kwestii spotkania. Teraz za bardzo nie mam czasu wczytywać się w forum więc baardzo proszę, jeśli ustalicie termin spotkania o powiadomienie na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 29.03.2010 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witam wszystkich moi kochani Zbigniew100 dziękuję za miłe słowa i za odwiedziny w moim nieco już zaniedbanym dzienniku. W chorobie taty, to wytrwałość i pogoda ducha mi potrzebna najbardziej...dziękuję. Co do firmy, to nie dostanę już dotacji na rozpoczęcie, bo z tego funduszu pojadę na szkolenie, a nie chcą dać jednego i drugiego...a szkoda lakusz jak najbardziej zapraszamy Miło będzie Cię poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 29.03.2010 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Nieoficjalne spotkanie ludków Forumowych WROCŁAW druga połowa kwietnia 2010, bliższy termin podam później. 1 Afrodyta 2 Megany 3 Ryska 4 TMK-i 5 Klepki 6 secam i Dosia jak nie będzie za późno 7 Kaśka73 8 lakusz 9 ...? Wpisywać się proszę, kto chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 29.03.2010 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witam. Ja w kwestii spotkania. Teraz za bardzo nie mam czasu wczytywać się w forum więc baardzo proszę, jeśli ustalicie termin spotkania o powiadomienie na maila Nie martw się Rysko, termin poustalamy na forum i mejlem wyślę wszystkim, zainteresowanym, czy pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 29.03.2010 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Wszystkie dotychczasowe spotkania (i te formalnie i te mniej) były w rynku w spiżu (w ogródku) Jedno było w Sielskiej Zagrodzie w kiełczowie - tam jest o tyle fajnie ze poza piffkiem jest super rybka i mają się gdzie dzieci bawić - no i jest od waszej strony blisko ale samochodem - teraz doczytałem o tramwaju Zresztą każde miejsce jest dobre Jaaasneee co chcę posta wpisać to mi połączenie z netem wyłazi bokami To może poddamy głosowaniu miejsce kto za "zagrodą" w Kiełczowie z piwkiem, tańcami i pyszną rybką Afrodyta - jeśli mnie ktoś zabierze ... ... ... kto za rynkiem i Spiżem, nie wiem co tam dokładnie jest, ale jest w centrum, czyli z każdej strony blisko Afrodyta, bo blisko i dojdę na nóżkach ... ... ... Czyli jest mi obojętne, byle się z Wami spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 29.03.2010 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Witaj Afrodytko, cieszę się, że poznam Cię niedługo osobiście. Ja byłam dzisiaj na swojej budowie, po raz pierwszy zobaczyłam zrobioną więźbę, taras itp. Nawet mąż porobił zdjęcia. Potem pojechaliśmy do szpitala do taty, dzisiaj wyglądał trochę gorzej niż wczoraj a ja już mam lęk w środku. Jestem poddenerwowana cała, że zdjęć nie mam siły wklejać w dzienniku. Ten strach towarzyszy mi ostatnio prawie cały czas. Mam nadzieję, że u Ciebie i u mnie zbliżające się święta wielkanocne okażą się spokojniejsze. Pozdrawiam Ania Też się cieszę, że Cię poznam, tylko tą euforię jaka zazwyczaj towarzyszy mi przy podobnych okazjach przyćmiewa choroba... Tobie również życzę spokoju, spokoju i jeszcze raz spokoju wewnętrznego. Aby te nadchodzące Święta były wypełnione zapachem mazurka i smakowały jajeczkami i maślanym barankiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 29.03.2010 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 zastanawiam się gdzie to spotkanie zrobimy? Secam, gdzie proponowałeś za Wrockiem to spotkanie ( tam gdzie rybka jest), podaj jakiś dokładny adres? Meg, jeśli masz jakiś inny pomysł, to dodaj do listy. Mnie 2 opcje wystarczą, tylko prosze o podwózkę w razie spotkania w Kiełczowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 29.03.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 Enty raz jak czytam Twój dziennik, Gwoździk, to mi neta wywala Doczytałam do Pinezki, ciekawość mnie zżera co dalej, ...... ... ciekawość to pierwszy stopień do ... przyduchy ... nic pozytywnego nie straciłaś ... jutro poczytam co u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 29.03.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 http://grafika.redakcja.pl/Gift.obiekt2.aspx/400/0/Gift/a80c8f33-9324-4747-90ee-198e2f861309_20090306020149_Zabawne-wielkanocne-zyczenia.png Tęczowych pisanek,na stole pyszności,mokrego dyngusai wspaniałych gości.Niech to będzie czas uroczy,życzy Magda miłej Wielkanocy. http://kartki.net.pl/kartki/3/kartki-wielkanocne-99.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 29.03.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2010 zastanawiam się gdzie to spotkanie zrobimy? Secam, gdzie proponowałeś za Wrockiem to spotkanie ( tam gdzie rybka jest), podaj jakiś dokładny adres? Meg, jeśli masz jakiś inny pomysł, to dodaj do listy. Mnie 2 opcje wystarczą, tylko prosze o podwózkę w razie spotkania w Kiełczowie Afrodytko, na pewno Cię zabierzemy, jak będziemy jechać Moje zdanie Spiż, to teraz mordownia i zadymiony lokal ( ostatnio byłam tam na spotkaniu), natomiast, jedynym wyjściem to byłoby siedzenie na zewnątrz. Natomiast chętnie zobaczyłabym to miejsce, o którym napisał Secam ( może jakąś nazwę poda i w internecie sprawdzimy). Jeszcze jest fajna knajpa "Orle Gniazdo" za Nowym Dworem ( osiedle), tylko, nie wiem jakie ceny i czy można coś zjeść i ewentualnie czy dobre. Tam jest dużo miejsca przed lokalem. Znalazłam linka - http://www.restauracjaorlegniazdo.pl/cennik.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.03.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 http://img638.imageshack.us/img638/4633/yczenias.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 31.03.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Każdy już czym prędzej bieżyBy dołączyć do pasterzyI ja śpieszę z życzeniamiBo nie mogę być tam z WamiZdrowia, szczęścia, pomyślnościI niech dobroć wśród Was gościI niech Boga wielka mocNa was spłynieW świętą noc http://kartki.net.pl/kartki/3/kartki-wielkanocne-80.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 31.03.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://grafika.redakcja.pl/Gift.obiekt2.aspx/400/0/Gift/c0bfbe4e-c25b-43e4-9e92-c094f955d01f_20090330041841_Wielkanoc-angielskie.jpghttp://www.familylobby.com/common/tt5208336fltt.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 31.03.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Afrodytko, strasznie mi przykro Trzymajcie się i podtrzymujcie tatę na duchu. na pewno bardzo się cieszy z Waszych wizyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 31.03.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://moje-kartki.com.pl/kartki/91/1/d/1136.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts