aneta-we 09.04.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 hej ...Afrodytko...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.04.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 A co tutaj tak wiatr hula, Gospodyni znowu się zapodziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 10.04.2010 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Nie zapodziała się tylko ma braki funduszowe na kupno nowego kompa...niestety.Już mnie to wywalanie nerwy bardzo psuje Wydaje mi się, czy literki jakby się zwiększyły? Czy u mnie się coś poprzestawiało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 10.04.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Informatycy poprawili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 10.04.2010 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Cześć Zbysiu! Miło Cię widzieć. Znaczy, że jednak nic nie nagrzebałam. I nawet dziś mi wiadomości poszły całkiem fajnie. Tylko jednej osoby nie znaleziono, ale to dlatego, że ma przed nickiem "imported" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 10.04.2010 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Skoro większością głosów zostało ustalone, że spotkanie odbędzie się w Kiełczowie, pozostaje tylko ustalić kiedy. W związku ze zmianami na Forum i utrudnionym kontaktem z Forumowiczami, proponuję spotkanie przenieść na sam koniec kwietnia. Mam na myśli piątek 30-go kwietnia. Dzięki temu zyskamy trochę czasu na porozumiewanie się.Od razu spytam czy godz. 17 byłaby dobra? Ja wiem, że jest to tuż przed wielkim weekendem. Najpierw proponowałam 15-16 kwietnia, ale jakoś mejle nie dochodzą, albo poczta nie odnajduje mi adresata na nowym forum... A po tym co się dziś stało... Jestem otwarta na inne propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 10.04.2010 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 (edytowane) Zapalam świeczkę tragicznie zmarłym w katastrofie samolotu lecącego na obchody 70 rocznicy Zbrodni Katyńskiejhttp://t3.gstatic.com/images?q=tbn:zT9zIehfQoQVxM:http://media7.mojageneracja.pl/oipuwrowpp/mediumjwqxpj5547c179274d6bd68063.jpg 89 ofiar w tym para prezydencka i wielu polityków z pierwszych stron mediów Edytowane 10 Kwietnia 2010 przez Afrodyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 10.04.2010 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 A kto był tak miły i gwiazdki mi zostawił? Komu mam dziękować? http://www.kolderki.org/forums/html/emoticons/kwiatek.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 10.04.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Afrodytka, gwiazdki baaaaardzo Ci się należą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 10.04.2010 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Chociaż Ty Anetko dziś do mnie zajrzałaś, bo już tu sama do siebie gadałam Jakoś mam dziś ciężki dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.04.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Widziałaś, kochana, nie jesteś sama z tymi ciężkimi dniami... Przyszłam dzień dobry powiedzieć i lepszego dnia życzyć na dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 11.04.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Dzień dobry \ paniom i panom Atmosfera żałoby się udziela i pewnie dla tego maż ciężki dzień Wyczyściłem skrzynkę może teraz zaczną privy chodzić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.04.2010 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 (edytowane) Przeklejam mejla Skoro większością głosów zostało ustalone, że spotkanie odbędzie się w Kiełczowie, pozostaje tylko ustalić kiedy. W związku ze zmianami na Forum i utrudnionym kontaktem z Forumowiczami,proponuję spotkanie przenieść na sam koniec kwietnia.Mam na myśli piątek 30-go kwietnia.Dzięki temu zyskamy trochę czasu na porozumiewanie się.Od razu spytam czy godz. 17 byłaby dobra? Ja wiem, że jest to tuż przed wielkim weekendem. Najpierw proponowałam 15-16 kwietnia, ale jakoś mejle nie dochodzą, albo poczta nie odnajduje mi adresata na nowym forum... A po tym co się dziś stało... Jestem otwarta na inne propozycje? Podaję mój mejl i telefon i proszę, tak na wszelki wypadek, o numer Twojego telefonu. Edytowane 1 Czerwca 2010 przez Afrodyta wykasowałam mejla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.04.2010 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Meganko pytałaś co z moim szkoleniem... Ano szkolenia nie bedzie. Nie odważyłam się. Ktoś powie, ze jestem tchórzem - trudno. Ja tak nie uważam. Ale nie wykluczam ponownego rozważenia takiej opcji w terminie późniejszym. Będę miała wtedy więcej kontaktów/klientów. To po pierwsze. Po drugie, wcale nie zrezygnowałam ze spotkania z Wami kochani Ludkowie i solennie obiecuję, że przyjadę. Po trzecie.....dostałam pracę Zaczynam 19-go kwietnia. I zabawne jest to, że pracę dostałam 8 kwietnia, a straciłam równiutko miesiąc wcześniej:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.04.2010 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Dziś lekarz powiedział mojej mamie, że TATA WYCHODZI WE WTOREK ZE SZPITALA :wave: Strasznie się cieszę i zarazem obawiam. Mama "zakracze" tatę i na dodatek nie pozwoli mu iść na działkę ogrodową. Będzie się bardziej męczył w domu niż w szpitalu. Z drugiej strony tata już chce kopać w ogródku:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.04.2010 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Taki komentarz mi wychodzi gdy próbuję wysłać wiadomość "/nazwa użytkownika/ has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 11.04.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Po trzecie.....dostałam pracę Zaczynam 19-go kwietnia. To bardzo dobrze, powodzenia w nowej pracy. Oby na dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 11.04.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 (edytowane) Skoro większością głosów zostało ustalone, że spotkanie odbędzie się w Kiełczowie, pozostaje tylko ustalić kiedy. W związku ze zmianami na Forum i utrudnionym kontaktem z Forumowiczami, proponuję spotkanie przenieść na sam koniec kwietnia. Mam na myśli piątek 30-go kwietnia. Dzięki temu zyskamy trochę czasu na porozumiewanie się. Od razu spytam czy godz. 17 byłaby dobra? Ja wiem, że jest to tuż przed wielkim weekendem. Nowe forum jest tak "fascynujące", że coraz rzadziej tu zaglądam, niestety. Postaramy się przyjechać, jednak z godziną zależy od.... Oboje pracujemy do 15:30, godzinę powrót do domu i z powrotem do Wrocławia. Niestety, ale raczej nie znasz Wrocławia od strony komunikacyjnej - w piątek przed długim weekendem będzie masakra na drogach. Rok temu zamiast 45-55min wracałem 2,5 godz.... Osobiście z tego powodu wolałbym inny termin, ale jak większość będzie to jakoś dojedziemy do Was Edytowane 11 Kwietnia 2010 przez TMK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 11.04.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Afrodytko: po pierwsze ciesze sie, ze tatus wychodzi ze szpitala a po drugie: GRATULUJE nowej pracy!!! Co do cięzkich dni: mogę się połączyc w bólu . Weekend z trójką dzieci i z chorym mocno psem . Ale mam nadzieję, wychodzimy na prostą. Zobaczymy co przyniesie noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 11.04.2010 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Tomasz zwrócił mi uwagę ,dzięki wielkie, że Duży Weekend oznacza nie tylko prace na budowie, którymi się sugerowałam, ale również wyjazdy Wrocławian.Jak jest z komunikacją wszyscy wiemy, więc może ktoś zapoda inny termin? Ja proponuję 7 lub 14 maja Ryska napisała"za spotkaniem w Zagrodzie jestem w dowolny dzien dowolnego weekendu, natomias jeżeli spotkanie ma się odbyć w tygodniu to jestem za Orlim gniazdem (mam bliżej)"Ryska a piątek liczysz do weekendu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts