Afrodyta 15.04.2010 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Dopisz nasz Afrodytko :) No i byłabym zapomniała grzecznie podziękować. Nie skorzystam z podwózki. W obecnym przypadku dojadę o własnych czterech kółkach. Mormalnie gębula mi się cieszy na samą myśl :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 15.04.2010 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Nieoficjalne spotkanie ludków Forumowych WROCŁAW 7 maja godz 17-18 Sielska Zagroda w Kiełczowie ZAPRASZAMY 1 Afrodyta potwierdzone 2 Megany potwierdzone 3 Ryska potwierdzone 4 TMK-i potwierdzone 5 Klepki 6 secam i Dosia jak nie będzie za późno 7 Kaśka73 potwierdzone 8 lakusz 9 ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 15.04.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 rozmawiałam z Anią potwierdza że będzie jeśli tylko obowiązki rodzinne pozwoląpozdrawiam gratuluję nowej pracy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 15.04.2010 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Nieoficjalne spotkanie ludków Forumowych WROCŁAW 7 maja godz 17-18 Sielska Zagroda w Kiełczowie ZAPRASZAMY 1 Afrodyta potwierdzone 2 Megany potwierdzone 3 Ryska potwierdzone 4 TMK-i potwierdzone 5 Klepki potwierdzone 6 secam i Dosia jak nie będzie za późno 7 Kaśka73 potwierdzone 8 lakusz 9 ...? Nie mam kontaktu z lakuszem może zajrzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 15.04.2010 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 A to link do miejsca, gdzie mamy się spotkaćSielska Zagroda Meg, lepszego nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 16.04.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 No i super z tą zagrodą, myślę, że będzie bardzo fajnie :) To teraz czekamy na 7-go maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 17.04.2010 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Już się nie mogę doczekać:D:D Duży nawet ostatnio, jak zobaczył ile osób się spotyka, pytał czy go zabiorę...hihihihi Zabrać go.....? Czy nie zabrać.....? hihihihhihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 17.04.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 To się zbieraj:D Mam już na listę wpisywać? Miejsca starczy dla wszystkich:cool: pozwoliłam sobie "przejść" do Ciebie - ze mną to jest tak, że trudno mi z takim wyprzedzeniem coś planować, na razie mam wolne i jeśli się nic nie zmieni, to z przyjemnością poznam wszystkich, tak więc jeśli można na listę z "?" to poproszę o wpisanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 17.04.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 Witam,my jeżeli będziemy w zagrodzie to na 18.00. Będę jeżeli mój tato będzie miał opiekę, bo nie wiem jakie zmiany w pracy w maju ma moja mama i siostra (uzupełnimy się w opiece nad tatą). Afrodytko, cieszę się , że z Twoim tata lepiej. Twój tato ma skierowanie do poradni hepatologicznej, jeżeli o profesorze mowa to zapewne profesor Gładysz albo Simon. Obaj dobrzy specjaliści. Pracowałam kiedyś z nimi w klinice zakaźnej na oddziale chorób wątroby. PozdrawiamAnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 19.04.2010 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 pozwoliłam sobie "przejść" do Ciebie - ze mną to jest tak, że trudno mi z takim wyprzedzeniem coś planować, na razie mam wolne i jeśli się nic nie zmieni, to z przyjemnością poznam wszystkich, tak więc jeśli można na listę z "?" to poproszę o wpisanie Hehe, coś wiem na temat planowania. Ale spokojnie, wpiszemy na listę, i bedziemy czekać. Albo Ci się uda wybrać /z czego będziemy się cieszyć/ albo nie. Bądź dobrej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 19.04.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Hehe, coś wiem na temat planowania. Ale spokojnie, wpiszemy na listę, i bedziemy czekać. Albo Ci się uda wybrać /z czego będziemy się cieszyć/ albo nie. Bądź dobrej myśli. to się cieszę ale czy ja dobrze pamiętam, że dzisiaj nową prace zaczynałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.04.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Bawcie sie dobrze!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 20.04.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 http://republika.pl/blog_wh_4400714/6400077/tr/p1140602.jpg Wszystkiego co najlepsze, co dobre i miłe, co budzi uśmiech na twarzy, co kryje się w maleńkim słowie - szczęście - oraz tradycyjnych stu lat życzy Zbigniew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakusz 21.04.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 zajrzałem niestety nie mam czasu posprzątać skrzynki forumowej postaram się być, choć nie gwarantuje bo moja żonka siedzi z dzieciakami cały dzień i czasem jest zmęczona i potrzebuje wsparcia ale jest szansa że dzieciaczki będą grzeczne i uda mi się wyrwać ... Aha, o której planowany jest koniec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.04.2010 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Witam, my jeżeli będziemy w zagrodzie to na 18.00. Będę jeżeli mój tato będzie miał opiekę, bo nie wiem jakie zmiany w pracy w maju ma moja mama i siostra (uzupełnimy się w opiece nad tatą). Afrodytko, cieszę się , że z Twoim tata lepiej. Twój tato ma skierowanie do poradni hepatologicznej, jeżeli o profesorze mowa to zapewne profesor Gładysz albo Simon. Obaj dobrzy specjaliści. Pracowałam kiedyś z nimi w klinice zakaźnej na oddziale chorób wątroby. Pozdrawiam Ania Ostatnio nie zdążyłam nawet odpisać i mi łącze wcięło:evil: Aniu, może być na 18-tą. I tak pewnie z racji dojazdu i pracy ktoś będzie miał poślizg czasowy. Należy na to wziąć poprawkę, tak, że się nie martw. Tylko dotrzyj:D Ps. dalej nie wiem który to profesor... to się cieszę ale czy ja dobrze pamiętam, że dzisiaj nową prace zaczynałaś?? Dobrze, dobrze pamiętasz mamik Bawcie sie dobrze!!!!!!!! Mamy taki zamiar kalu Wszystkiego co najlepsze, co dobre i miłe, co budzi uśmiech na twarzy, co kryje się w maleńkim słowie - szczęście - oraz tradycyjnych stu lat życzy Zbigniew Zbysiu, gdzieś Ty to wykopał Bardzo dziękuję za pamięć, za życzenia cmok:hug: zajrzałem niestety nie mam czasu posprzątać skrzynki forumowej postaram się być, choć nie gwarantuje bo moja żonka siedzi z dzieciakami cały dzień i czasem jest zmęczona i potrzebuje wsparcia ale jest szansa że dzieciaczki będą grzeczne i uda mi się wyrwać ... Aha, o której planowany jest koniec ? lakusz! No kamień z serca, bo nie chciałam żebyś jako jedyny nie miał informacji o naszym spotkaniu. A koniec będzie wtedy, gdy będziecie musieli jechać już do domków. Mam nadzieję, ze nie bedzie to o 20-tej, tylko dużo później, duuużooo, duuuuuużoooooo później:D /miały być 3 buźki...cóż/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.04.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Afrodytko - urodzinki masz??? No to wszystkiego naklepszego życzę, samego zdrowia i szczęścia przez co najmniej 100 lat! http://republika.pl/blog_sc_314579/6182277/sz/rosin.jpg I bawcie się dobrze na spotkaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.04.2010 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Dziś trzeci dzień w nowym miejscu na szkoleniu. Poniedziałek był taki męczący, że o 9-tej byłam już w łóżku.Nawet praca nie tak mnie zmordowała, jak oczywiście gorączka i chore gardełko. 1,5godz. jazdy w jedną stronę i taki sam powrót to trochę dużo, gdy się nie jest w formie. Dziś już trochę bardziej obeznana w temacie jestem, więc jakoś poszło. Nawet uświadczono mi informacji o "firmowym skrócie" więc z punktu A do punktu B nie wlekę się 15-20min w korku tylko 4-6min boczkiem, całkiem główną drogą z pierwszeństwem. Super:DOd przyszłego tygodnia będą mnie wozić, więc już jest super, bo teraz to ja za drivera robię. Jakby mnie dłużej nie było....cóż chyba faktycznie będzie trzeba kompa sobie sprawić nowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.04.2010 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Afrodytko - urodzinki masz??? No to wszystkiego naklepszego życzę, samego zdrowia i szczęścia przez co najmniej 100 lat! I bawcie się dobrze na spotkaniu! Przyznaję się , winna:D Dziękuję buźka:hug: Mam zamiar dobrze się bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 21.04.2010 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 Nieoficjalne spotkanie ludków Forumowych WROCŁAW 7 maja godz 17-18 Sielska Zagroda w Kiełczowie ZAPRASZAMY 1 Afrodyta potwierdzone 2 Megany potwierdzone 3 Ryska potwierdzone 4 TMK-i potwierdzone 5 Klepki potwierdzone 6 secam i Dosia jak nie będzie za późno 7 Kaśka73 potwierdzone 8 lakusz postara się być 9 mamik jak się wyrobi10...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 23.04.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2010 Mam pytanie, czy zabieracie dzieci ze sobą, bo ja mam parkę, 11 -letnią i 12 -latka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts