Afrodyta 24.04.2010 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Aniu, ja mam trójcę i trochę byłoby z małymi zamieszania.11 i 8 lat kobitki i 6 lat Synuś. W sumie to Duży się wybiera więc dla nas byłoby to całkiem fajne rozwiązanie, bo nie trzeba kombinować z opieką. Co na to pozostałe Ludki?Jedziecie z dziećmi? Moje zdanie jest takie, że wolałabym z Wami się spotkać bez dzieci /oczywiście mam na myśli swoje dzieci/ Przynajmniej ten pierwszy raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 24.04.2010 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 (edytowane) To póki jeszcze mogę to opowiem jak tam w pracy. Nie ma mnie w domu od 8.00 do 19.00 Rano prowadzę Synusia do przedszkola, na ósmą, ale sobie odpuszczam i jedziemy faktycznie na 15-20 po. Później do miasta i tam zabieram 2 osoby z 2-óch miejsc i rozwożę do 2-óch punktów, a ja jadę do trzeciego. Cała trasa to równiutkie 70km w jedną stronę. Powrót oczywiście tak samo tylko w odwrotnej kolejności. No i zamiast przedszkola są zakupy. Od poniedziałku kto inny będzie trasę pokonywał, więc będę siedzieć na tylnym siedzeniu, bo mam "syndrom kierowcy" Siedząc po prawej od kierowcy, szukam pedałów i kierownicy mi brakuje. Branża znów nowa, więc wszystkiego muszę się uczyć. Ale nie ma tego złego... Zdobyta wiedza i kontakty przydadzą mi się za kilka lat jak znalazł. I zapomniałabym. Jako grupa dostaliśmy już fundusze na "delegacje", więc paliwo do autek za free A a'propos autek. Moje malutkie, ciaśniutkie Ticunio, na 25litrach benzyny, przejechało ponad 600km:D:D:D:D:D Omegą, za stówkę, to bym tyle nie zrobiła, nawet w gazie... Edytowane 24 Kwietnia 2010 przez Afrodyta bo mnie wylogowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 24.04.2010 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Ktoś do mnie pisał priva dziś po południu. Proszę o powtórkę, bo przypadkiem został wykasowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.04.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Aniu, ja mam trójcę i trochę byłoby z małymi zamieszania. 11 i 8 lat kobitki i 6 lat Synuś. W sumie to Duży się wybiera więc dla nas byłoby to całkiem fajne rozwiązanie, bo nie trzeba kombinować z opieką. Co na to pozostałe Ludki? Jedziecie z dziećmi? Moje zdanie jest takie, że wolałabym z Wami się spotkać bez dzieci /oczywiście mam na myśli swoje dzieci/ Przynajmniej ten pierwszy raz. Jeśli chodzi o dzieci, to ja nie mam nic przeciwko temu, pod jednym warunkiem - że będziecie sami ich pilnować, ja się na nianię nie nadaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 24.04.2010 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2010 Jeśli chodzi o dzieci, to ja nie mam nic przeciwko temu, pod jednym warunkiem - że będziecie sami ich pilnować, ja się na nianię nie nadaję Właśnie dlatego nie chcę brać swoich dzieciaków. Wolę ten czas poświęcić Wam a nie opiece nad dziećmi. A na mojego Synusia to jak złota trzeba pilnować. Zobaczymy dokładnie co będzie w dniu wyjazdu, jak nikt nie zgodzi sie ich dopilnować, to oczywiście pojadą. Trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 25.04.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Cześć Afrodyto, odnalazłam Twoje wątki i wpisuję do subskrypcji! też tak macie, że te powiadomienia jakoś dziwnie przychodzą? Chyba nie tak, jak ustawiałam... A moje własne komentarze to mnie odsyłają do pierwszego postu po przebudowie forum! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 25.04.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2010 Moje zdanie jest takie, że wolałabym z Wami się spotkać bez dzieci /oczywiście mam na myśli swoje dzieci/ Przynajmniej ten pierwszy raz. Popieram, swoje gadzinki sprzedaliśmy na ten piątek Wolę pogadać, zamiast pilnować pociech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 27.04.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Właśnie dlatego nie chcę brać swoich dzieciaków. Wolę ten czas poświęcić Wam a nie opiece nad dziećmi. A na mojego Synusia to jak złota trzeba pilnować. Zobaczymy dokładnie co będzie w dniu wyjazdu, jak nikt nie zgodzi sie ich dopilnować, to oczywiście pojadą. Trudno. Bieraj dzieci!!! Przynajmniej nasze nie będą się nudziły, bo my swoich nie mamy gdzie sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 28.04.2010 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Bieraj dzieci!!! Przynajmniej nasze nie będą się nudziły, bo my swoich nie mamy gdzie sprzedać Nowe znajomości?????? Może jednak pojadą. Zawsze to rozrywka:D Ryska, a jakie duże masz dzieciaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 28.04.2010 05:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Moje zdanie jest takie, że wolałabym z Wami się spotkać bez dzieci /oczywiście mam na myśli swoje dzieci/ Przynajmniej ten pierwszy raz. Popieram, swoje gadzinki sprzedaliśmy na ten piątek Wolę pogadać, zamiast pilnować pociech Ale ja mam jeszcze Dużego, a to jest doskonała niańka przy okazji rodzinnych imprez. Uwielbiają go nawet dzieci sąsiadów. Powiem po cichutku....Duży zabawi gromadkę:D:D:D:D.......jakby wiedział co planuje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 28.04.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Ja tylko dzień dobry przyszłam powiedzieć Buxka wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 28.04.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 (edytowane) Hej wszystkim Ja chciałem powiedzieć że raczej nie przyjdziemy. Widzę ze umawiacie się bez dzieciaczków a nasze szkraby to nie odłaczny elemant naszego życia i przyjzad bez nich jest niemożliwy. Edytowane 28 Kwietnia 2010 przez secam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 28.04.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Cześć! Ale możesz sprawdzić czy chodzą mi linki w stopkach, bo właśnie zrobiłam chodzą, chodzą cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 29.04.2010 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Hej wszystkim Ja chciałem powiedzieć że raczej nie przyjdziemy. Widzę ze umawiacie się bez dzieciaczków a nasze szkraby to nie odłaczny elemant naszego życia i przyjzad bez nich jest niemożliwy. Jak to bez dzieciaczków ???? Ani myśle przyjeżdżać bez dzieciaczków. W sumie to myśle, ale cóż nasze na razie też są nieodłączani, więc bedziemy z nimi, a co ! No chyba że nie można :/ Moi mają 3 i 4,5 latek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 29.04.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 jak to "nie można":confused: przeciez miejsce spotkania dla dzieci idealne... i chyba właśnie tak było wybierane mnie to akurat nie dotyczy, bo moje za duże, ale "cudze" mogą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 29.04.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 W pierwszym planie wg moich propozycji miała być własnie zagroda w godzinach około popołudniowych własnie ze względu na dzeici Potem napisaliście : Właśnie dlatego nie chcę brać swoich dzieciaków. Wolę ten czas poświęcić Wam a nie opiece nad dziećmi. A na mojego Synusia to jak złota trzeba pilnować. Zobaczymy dokładnie co będzie w dniu wyjazdu, jak nikt nie zgodzi sie ich dopilnować, to oczywiście pojadą. Trudno. Jeśli chodzi o dzieci, to ja nie mam nic przeciwko temu, pod jednym warunkiem - że będziecie sami ich pilnować, ja się na nianię nie nadaję Popieram, swoje gadzinki sprzedaliśmy na ten piątek Wolę pogadać, zamiast pilnować pociech Potem zmieniło się z soboty na piątek po 18 a to dla dziesięciomiesięcznego dziecka za póżno dlatego się wypisałem Sory co złego to nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 29.04.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Róbta co chceta. Powiem, że jak bym miała patrzeć na rozkład dnia swoich dzieci to byśmy nigdzie nie byli, z nikim się nie spotykali. A mały Secamek raz się prześpi w wózku zamiast w swoim łóżeczku (pewnie i nie pierwszy i nie ostatni - co ? ) i nie będzie wykąpany wieczorem to mu sie nic nie stanie. Niech się poświęci dla rodziców Będę ze swoimi "pociechami" nawet jak by to miało być spotkanie wyłącznie pow. wieku 18 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 29.04.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 no ja też jestem w kropce.... nie mam z kim zostawić dziewczynek więc u mnie opcja z nimi albo wcale (nie wybaczyły by nam wyjścia do sielskiej bez nich:) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 29.04.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Powiem szczerze, że coraz bardziej nie rozumiem Waszych dylematów.... Ktoś chce brać dzieci to bierze, jak nie chce - zostawi z kimś w domu. Najpierw szukanie terminu, teraz rozterki rodzicielskie? Sorry, obecność obowiązkowa (Secam także!) i bez marudzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 29.04.2010 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Róbta co chceta. Powiem, że jak bym miała patrzeć na rozkład dnia swoich dzieci to byśmy nigdzie nie byli, z nikim się nie spotykali. A mały Secamek raz się prześpi w wózku zamiast w swoim łóżeczku (pewnie i nie pierwszy i nie ostatni - co ? ) i nie będzie wykąpany wieczorem to mu sie nic nie stanie. Niech się poświęci dla rodziców Będę ze swoimi "pociechami" nawet jak by to miało być spotkanie wyłącznie pow. wieku 18 lat. No i masz . Ryska sie zdenerwowała No dobra, to jeszcze się nie wypisuję na 100% moja żonka szanowna mówi ze jak będzie ciepło to może na godzinke dwie się wyrwie z wózkami......... Czyli reasumując, my jesli będziemy to na pewno z dziećmi (i szczerze mówiąc to super miejsce dla dzieci a dla tatusiów idealne ze względu na piffko i pstraga w migdałach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts