secam 29.04.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Powiem szczerze, że coraz bardziej nie rozumiem Waszych dylematów.... Ktoś chce brać dzieci to bierze, jak nie chce - zostawi z kimś w domu. Najpierw szukanie terminu, teraz rozterki rodzicielskie? Sorry, obecność obowiązkowa (Secam także!) i bez marudzenia No dobra No powiem szczerze że poznanie waszych mordek bardzo mnie kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 01.05.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 TMK - dobre podejście, proszę nie marudzić i przyjechać Wystarczy trochę chęci i wszyscy będziemy się dobrze bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 02.05.2010 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Wiecie co? Skleroza jest paskudna. Siedzę u szwagierki, bo kompa oddałam na wekend do sprawdzenia, i od pół godziny próbuję się zalogować. Zgroza!!! Hsła nie pamiętam:rolleyes: Ale nareszcie.....uffff.... A teraz w kwestii formalnej. Jak słusznie mamik zauważyła, miejsce było wybierane również pod tym wzgledem, żeby dzieci miały gdzie się bawić. I tego się trzymajmy. Po obecnym najeździe rodzinnym /czyt. 11-ro pociech w przedziale wiekowym 1-11lat/ nie straszne mi żadne spotkania. I absolutnie nie chcę słyszeć, że ktoś nie przyjedzie, bo dzieci. Macie być i już!!!!! Bez migania! Kto chce, musi, lubi to z dziećmi, kto chce, nie musi, woli to bez dzieci. Decyzja Wasza. Ale...OBECNOŚĆ OBOWIĄZKOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 02.05.2010 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Zapomniałam, że dziecko sąsiada też się "przyplątało" do tej menażerii:) A my z dziećmi przyjedziemy. Poznacie całą rodzinkę. Jeszcze nie wiem czy to dobrze, bo wrażenia mogą odcisnąć piętno kolosalne.../pytanie, czy pozytywne?/ Tak więc secam, Kaśka, Ryska spokojnie. Będą dzieci, będzie zabawa, piwko itp. Ja tylko usilnie proszę wymodlić tam nad Zagrodą jakieś słoneczne, i bezdeszczowe 25 stopni ciepełka. Przecież nie dużo wymagam, nie? A na świeżym powietrzu piwko mi lepiej smakuje:D Już nie mogę się doczekać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.05.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Afrodyta, czy jak przyjedziecie do Wrocka, to masz gdzie spać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 04.05.2010 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Afrodyta, czy jak przyjedziecie do Wrocka, to masz gdzie spać? yyyyy...no.....nie przewidywałam noclegu....zwłaszcza z dziećmi /choć je akurat łatwo zapakować do łóżek/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.05.2010 05:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Nieoficjalne spotkanie ludków Forumowych WROCŁAW 7 maja godz 17-18 Sielska Zagroda w Kiełczowie ZAPRASZAMY 1 Afrodyta potwierdzone 2 Megany potwierdzone 3 Ryska potwierdzone 4 TMK-i potwierdzone 5 Klepki potwierdzone 6 secam i Dosia potwierdzone 7 Kaśka73 potwierdzone 8 lakusz postara się być 9 mamik jak się wyrobi 10 trabi-wrc potwierdzone 11...? Może jeszcze ktoś chętny?Zapraszamy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.05.2010 05:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Jak patrzę na tą listę, to zastanawiam się czy przypadkiem nie domówić stołu.... Aż mi się ta opcja podoba, tylu się nas zabrało:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 05.05.2010 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Hi, hi Tym razem zabieram pstrykadło, może parę fotek uda się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 05.05.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Hi, hi Tym razem zabieram pstrykadło, może parę fotek uda się zrobić A mnie się obiektyw popsuł http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 05.05.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 A mnie się obiektyw popsuł http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif Czym pstrykasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 05.05.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Czym pstrykasz? Ja jestem Canonowiec od niedawna mam 40D nawet go porządnie nie roździwiczyłem http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/a010.gif , miałem fajne szkiełko Tokine chyba 28-70 f2.8 ale mi elektronika siadła. I teraz nie ma standardowego obiektywu http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/a010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 05.05.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 eeee "konkurencja" Chociaż czasami korcił mnie 40d... Tokina w pomieszczeniach z zoomem od prawie 45mm po kropie jest trochę wąska. Nie masz jakiejś stałki? Pytałem o firmę, bo do nikona mógłbym przytargać coś w zapasie, choćby 18-70. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 05.05.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 eeee "konkurencja" Chociaż czasami korcił mnie 40d... Tokina w pomieszczeniach z zoomem od prawie 45mm po kropie jest trochę wąska. Nie masz jakiejś stałki? Pytałem o firmę, bo do nikona mógłbym przytargać coś w zapasie, choćby 18-70. Mam stałkę 50 mm standard canonoski - super szkiełko i gdzieś je posiałem w bałaganie budowlano przeprowadzkowym i teraz nie mogę znaleźć Mam jeszcze Sigmę 70-300APO , Sigmę 10-20 DC HSM , i Tamrona makro 90 Czyli żaden na spacerowe wyjścia, czyli brakuje mi czegoś w standardziwe pomiędzy 20-100 Zastanawiam się czy nie kupić teraz na szybko zamiast tej Tokiny Canon EF-S 17-85 mm f/4-5.6 IS USM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 05.05.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 eeee "konkurencja" : Nikonowiec :D super - pobawię sięnikonem :D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 05.05.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Nikonowiec :D super - pobawię się nikonem :D:D:D A bardzo proszę D80+T17-50/2.8+N70-210/4+lampka i inne duperele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 05.05.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 A bardzo proszę D80+T17-50/2.8+N70-210/4+lampka i inne duperele No to widzę ze bedzie o czym gadać Muszą sobie żony znaleźć wspólny temat bo się zanudzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 05.05.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 No to widzę ze bedzie o czym gadać Muszą sobie żony znaleźć wspólny temat bo się zanudzą Odwrotnie, jak znudzą się słuchaniem nas, to znajdą sobie temat do rozmowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 05.05.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Odwrotnie, jak znudzą się słuchaniem nas, to znajdą sobie temat do rozmowy Taaaa To jaki temat chwytamy ?? szukamy robaczków czy pstrykamy nasze forumowe koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 05.05.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Zdecydowanie koleżanki Szkła do makro nie mam, a nikkorem 70-210/4 można zrobić bardzo ładne portrety - bokeh jest piękny z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts