TMK 05.05.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Chyba że będą jak pewna osoba w ten weekend. Trochę pstrykałem w kościele na chrzcinach synka kuzynki, a "cudowna" chrzestna na 80% zdjęć zasłania całą twarz włosami Rozumiem kogoś innego, ale ona sama robi zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 05.05.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Zdecydowanie koleżanki Szkła do makro nie mam, a nikkorem 70-210/4 można zrobić bardzo ładne portrety - bokeh jest piękny z niego Słyszycie dziewczyny w piatek portrety, akty, czy co tam chcecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.05.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 To może koleżanki dla odmiany będą robić zdjęcia kolegą?Kto jest za .....................................JA !!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 05.05.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 To może koleżanki dla odmiany będą robić zdjęcia kolegą? Kto jest za .....................................JA !!!!!!!!!!!!!!!!! Ja się na szczęscie w kadr nie mieszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.05.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Ja się na szczęscie w kadr nie mieszczę Sfocimy odpowiednią częśc ciała i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 05.05.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Bez szczegółów proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 05.05.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Sfocimy odpowiednią częśc ciała i będzie git AAAAAA taka sprawa http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/o025.gif tylko do tego to obiektyw makro będzie potrzebny http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 05.05.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Uważaj, mogę pożyczyć na piątek nikkora 105 makro - skala 1:1 i wtedy obfotografujemy "sprytne" koleżanki :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 05.05.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Uważaj, mogę pożyczyć na piątek nikkora 105 makro - skala 1:1 i wtedy obfotografujemy "sprytne" koleżanki :> Argumentując koniecznościa robienia zdjęć naciągnąłem żonkę na obiektyw - jadę własnie kupić :D:D (kafelki musza poczekać są rzeczy ważniejsze http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g050.gif ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 05.05.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Co bierzesz? Nie wierzę, że naciągnąłeś żonkę na jakąś eLkę? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.05.2010 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Słyszycie dziewczyny w piatek portrety, akty, czy co tam chcecie Tylko żeby Wam te szkiełka nie popękały z "wrażenia" To może koleżanki dla odmiany będą robić zdjęcia kolegą? Kto jest za .....................................JA !!!!!!!!!!!!!!!!!Ja teeeeeżżżżżżż!!!!!!! Argumentując koniecznościa robienia zdjęć naciągnąłem żonkę na obiektyw - jadę własnie kupić :D:D (kafelki musza poczekać są rzeczy ważniejsze http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/g050.gif )Nie ma to jak właściwe argumenty, no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.05.2010 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 )(&%(#*%$(*^%(*&%&^#&$@&^^%$*(&^%)&%^)Nic nie mogę dzisiaj na forumie, ledwo się do siebie doczłapałam. Nic nie chce się zapisać, otworzyć, no masakraaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.05.2010 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Coś bardzo ważnego o drzwiach [video=metacafe;2968753/kabaret_moralnego_niepokoju_opole_2009_drzwi/]http://www.metacafe.com/watch/2968753/kabaret_moralnego_niepokoju_opole_2009_drzwi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.05.2010 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 To do góry nie chce się uruchomić, więc tak... http://www.metacafe.com/watch/2968753/kabaret_moralnego_niepokoju_opole_2009_drzwi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 05.05.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 To ja też kupię drzwi takie.... wejściowo-wyjściowe, tylko jeszcze nie wiem................. prawe, czy lewe? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 06.05.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 To ja też kupię drzwi takie.... wejściowo-wyjściowe, tylko jeszcze nie wiem................. prawe, czy lewe? :) Jak nie wiesz czy prawe czy lewe to kup klapowo- strychowe one się otwierają do góry :D:D Ja chciałem obrotowe ale też nie wiem czy mają się w lewo czy prawo obracać http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 06.05.2010 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Zapomniałam powiedzieć, że rezerwację potwierdziłam. Skonana jestem. Jutro muszę pamiętać, żeby do moje, wróć Córci aparatu, akumulatorki kupić. Pierwsze już dogorywają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 06.05.2010 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Zapomniałam powiedzieć, że rezerwację potwierdziłam. Skonana jestem. Jutro muszę pamiętać, żeby do moje, wróć Córci aparatu, akumulatorki kupić. Pierwsze już dogorywają. Jak aku typu AA (paluszki) bardzo polecam sanyo 2700 mAh jeśli często korzystasz z aparatu, lub sanyo eneloop przy rzadszym używaniu (słabsze, jednak znacznie dłużej trzymają prąd bez doładowywania). Aku sanyo generalnie lubią ładowanie dosyć dużym prądem w zakresie 500-700mA, są wtedy bezkonkurencyjne. Jak masz ładowarkę to nie czytaj dalej, jak nie masz lub masz jakąś najtańszą kup BC-700 lub BC-900 - potrafią przedłużyć życie akumulatorów o nawet dwa lata, stare także reanimuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
secam 06.05.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 A dzwoniliście może do zagrdy czy jest jutro czynna i do której, czy tak w ciemno jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 06.05.2010 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 A dzwoniliście może do zagrdy czy jest jutro czynna i do której, czy tak w ciemno jedziemy Czynna, czynna:D, ale do której.... Dowiem się jutro, bo nie mogę się dodzwonić i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts