Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pogaduchy ze Słoneczkiem w tle

Recommended Posts

Rób listę, zanim zbierzemy się, poprzekładamy terminy będzie akurat :)

Apropo zdjęć, prześlijcie mi na PW swoje adresy mailowe jeśli ktoś chce zdjęcia. Proszę również zaznaczyć czy wysłać w pełen wielkości (z 3-4MB na zdjęcie) czy pozmniejszane do obejrzenia i ewentualnie później duże. Dużo tego nie ma, ale coś tam się wybierze.

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jeszcze raz :) Fotki tutaj, prosto z aparatu. Wczoraj cały dzień miałem pod hasłem koszenie trawy, cięcie drewna, grabienie, sianie etc i nie dałem rady ich poobrabiać. Generalnie te z wewn. trzeba trochę rozjaśnić w cieniach i skorygować kolorystykę od żarówek (żółta poświata). Dla "niephotoshopowych" wystarczy choćby piccassaa z googla :)

Edytowane przez TMK

No niby łącze mam...niby dobre...podobno chodzi jak torpeda /poniżej sekundy przesył/...A STRONY SIĘ NIE ŁADUJĄ!!!!!!!!!

Serwer się wysypał jak to panowie /smarkacze/ określili. Cały sprzęt jaki zakupili od poprzedniego właściciela jest do bani i muszą najpierw anteny itp. doprowadzić do ładu. Inaczej nawet jako-tako nie będzie.

Tomek, co to było ostatnio o ładowarkach i akumulatorkach?

Kupiłam 2 akumulatorki, bo moje najstarsze dziś, 13.05 w wielką ulewę, jechało na 2-dniową, szkolną wycieczkę w góry. Okazało się, że nie akumulatorki są do bani, lecz ładowarka. Biegiem musiałam alkaiki nabywać, żeby choć trochę fotek mogła machnąć.

A'propos wycieczki. Podejrzewam, że jeśli taka pogoda się utrzyma, a na to wygląda, to dzieciaki z wejścia na Trzy Korony nic nie będą miały.

Nie powiem "a nie mówiłem" ;) Wogóle nie powiem :)

Jeśli cena nie jest dla Ciebie zaporowa, to szczerze polecam bc700, tu na all najtańsza

http://www.allegro.pl/item1025525522.html

Właściwości Ładowarki BC-700 "THE INTELLIGENT CHARGER" firmy Techno Line

Możliwość ładowania 1, 2, 3 lub 4 ogniw AAA i AAA NiMH i NiCd niezależnie i w dowolnej konfiguracji. Można razem ładować np. AAA NiCd 300mAh i AA 2500mAh NiMH.

W każdym slocie można wybrać oddzielnie tryb pracy ładowarki Możliwość wyboru prądów ładowania w zakresie: 200mA, 500mA, 700mA.

Wykorzystanie algorytmu ładowania w niskiej temperaturze wydłużającego żywotność ogniw.

Testowanie pojemności akumulatorów

Automatyczne rozpoznawanie uszkodzonych akumulatorów – przerywa ładowanie w razie awarii.

Zabezpieczenie przed zamianą polaryzacji ogniw i uszkodzonymi ogniwami.

Dobry wieczór.

Jak tam w pracy sie układa?

Witaj Zbysiu:D

Odpisałam wczoraj, ale tak długo sie strona ładowała, że nie zapisało posta wrrrrrr

W pracy powoli do przodu. Powiedziałabym bardzo powoli.

Obrazując sytuację uchylę rąbka nie tajemnicy...muszę sie dużo dowiedzieć o drzwiach, podłogach i łazienkach. Plus oczywiście papierki.

Ja nie wątpię, że wiedza owa bardzo mi się przyda podczas wykończeniówki, ale obecnie przeraża mnie ogrom mojej niewiedzy. Zawsze wiedziałam, że tego jest dużo, ale co innego, gdy jest się klientem /ma się wtedy określony asortyment, np kolor lub wielkość/ a co innego, gdy się stoi po tej drugiej stronie.

Byłam wczoraj w kilku wątkach i mi postów oczywiście nie zapisało grrrrrrr....wrrrrrr...

Niech już naprawią ten serwer!!!!

Naprawa polega na wpisaniu w liczbie 600, literek, cyferek, kropek, dwukropków i innych takich znaczków i...nie daj bosze pomylić się w jednym.

Nie powiem "a nie mówiłem" ;) Wogóle nie powiem :)

Jeśli cena nie jest dla Ciebie zaporowa, to szczerze polecam bc700, tu na all najtańsza

http://www.allegro.pl/item1025525522.html

Nie mów, nie mów.

Cena jest całkiem do zniesienia. Już dawno nauczyłam się "inwestować" a nie tylko "kupować", jeśli wiesz co mam na myśli. Tylko z zakupem muszę poczekać na piniądzory:cool: W niedzielę idziemy na komunię - do koperty trza włożyć. Ciuchy pokupowane - też wydatek. A przy tej pogodzie to pewnikiem pójdziemy w dżinsach.

A powiedz mi jeszcze, czy te nowe akumulatorki to da się je uratować, czy nastąpiło nieudane formatowanie i nie będą miały swojej pojemności?

Raptem 2xpo12h w ładowarce i za każdym razem 2-3sekundy pracowały.

A powiedz mi jeszcze, czy te nowe akumulatorki to da się je uratować, czy nastąpiło nieudane formatowanie i nie będą miały swojej pojemności? Raptem 2xpo12h w ładowarce i za każdym razem 2-3sekundy pracowały.

BC700 ma funkcję odświeżania, jak nie są zleżałe to ruszą :)

Wydatki w maju dla nas także są koszmarne, 6 x urodziny w najbliższej rodzinie, 3 x imieniny, był chrzest i teraz dostaliśmy zaproszenie na kolejny. Na pasztet z biedronki nie wystarczy... Za chwilę dzień dziecka i zaraz po tym urodziny młodszej córki, była z nami w piątek :)

ps.

To takie akumulatorki i dałam za nie...aż wstyd 14zł/szt
Napisałem o sanyo, przyzwoite są także energizer. Kodaków nie znam.