Ryska1719503950 20.05.2010 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Również mi smutno I trzymam mocno, mocno kciuki za ten lokal, żeby został szybko znaleziony ! No bo MUSI być znaleziony to jego psi obowiązek by się znalazł !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 23.05.2010 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 I znów mam dzień do bani. JA wiem. Inni mają większe problemy, nie powinnam się żalić....ale takie lumbago mnie połamało, że nie wiem jak będę dziś spać.Normalnie "Robokop" do dom zawitał. Masażysta dopiero jutro na 20.30, ale jak ja w takim stanie wsiądę jutro rano za kółko, jak nawet wstać z łóżka mam problem?A za tym kółkiem i przed kompem, to mnie czeka cały jutrzejszy dzionek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 23.05.2010 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 To teraz odrobina słodyczy... Zbysiu, Rysko, kawiko jest szansa, że sie lokal znajdzie. Ja upolowałam jeden, a szefunio drugi i trwają negocjacje. Może, może, może się uda... Trzymać kciuki proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 23.05.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 To teraz odrobina słodyczy... Zbysiu, Rysko, kawiko jest szansa, że sie lokal znajdzie. Ja upolowałam jeden, a szefunio drugi i trwają negocjacje. Może, może, może się uda... Trzymać kciuki proszę SUPER! Kciuki zaciśniete A na lumbago może nimesil w saszetkach. Tylko to lek na receptę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.05.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Ja też trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 23.05.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 o to fajnie z tym lokalem. A lumbago, wiem że ciepła kompiel pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 23.05.2010 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Dzięki Stalowy Anetko tego leku nie znam, ale na moje zerwane /tak podejrzewam/ mięśnie to dobre rozgrzanie i masażysta. Obrót głowy możliwy o 10 cm w obie strony. Napiecie mięśni przy wstawaniu z łóżka lub obrocie powoduje potworny kłująsy ból. Miałam już coś takiego, tylko po prawej stronie, teraz jest po lewej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 23.05.2010 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 o to fajnie z tym lokalem. A lumbago, wiem że ciepła kompiel pomaga. Na pewno, ale jak to ciepełko później utrzymać. A sama się nie wymasuję, bo "ognisko"jest między łopatką a kręgosłupem. Takie miejsce, że ledwo czubkami palców od góry i od dołu dotykam. Na lokal też się cieszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 23.05.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Ło jesuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 23.05.2010 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Ło jesuuuuu No właśnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 23.05.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Tak to jest , przytulać się w przeciągu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 23.05.2010 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Tak to jest , przytulać się w przeciągu.Żeby było do kogo, bo Dużego od wczoraj rana nie widziałam i jeszcze z godzinkę nie zobaczę. Jakby był, to musiałby "odrabiać" masowanie i byłoby znacznie lżej. A zadzwonił łajza z tymi słowami -mam dla ciebie 2 wiadomości - dobrą i złą, najpierw zła - powiedziałam - dobrą i dobrą - Duży -???- sie zdziwiłam - zostaję do jutra w pracy -!!!???!!! - jestem do 5-tej a mam przyjechać na 8-mą, będę nocował na hotelu. Nie powiem co sobie pomyslałam, względem ostatniego słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 23.05.2010 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Kabarety oglądam i hihram się niemiłosiernie. Właśnie facet opowiada jak wyprzedaże działają na kobiety. :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.05.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Kabarety oglądam i hihram się niemiłosiernie. Właśnie facet opowiada jak wyprzedaże działają na kobiety. :D:D to chyba o mnie .........ja bardzo lubie wyprzedaże ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 23.05.2010 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Kala, nie wierzę, żebyś miała z mózgu ruchome schody i pewnie nie robisz "spaceru farmera" /czyt. chodzisz obładowana torbami ze zdobyczami wyprzedażowymi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.05.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Kala, nie wierzę, żebyś miała z mózgu ruchome schody i pewnie nie robisz "spaceru farmera" /czyt. chodzisz obładowana torbami ze zdobyczami wyprzedażowymi/ ...........aż tak nie mam !!!!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 24.05.2010 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Cały czas kciuki trzymam. Dawaj znac jak sytuacja. I napisz Afrodytko jak sie dziś czujesz? Przeszło troszkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 24.05.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 dzień doberek jak tam Afrodytko??? lepiej?? a tata jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 24.05.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Oj Frodka gdzieś Ty się przewiała ? Współczuje - wiem co to za ból nic tylko ciepły okład i wit.B. Dużo zdrówka!!! A jak tam woda ? Dalej macie basen w piwnicy ? Przez tą powódź mimo że mnie bezpośrednio nie dotknęła taka jakaś przybita chodzę i ciągle myślą o tych nieszczęśnikach co całe dobytki potracili i nie mają gdzie się podziać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 30.05.2010 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 aneta-we, kawika, jakoś się trzymam. Po masażu dwa dni czułam ból po masażowy, trzeciego przeszło. Poszłam jeszcze raz, bo nie całkiem minęło to co miało minąć, ale na trzeci raz chyba się nie zdecyduję. Martwi mnie nastawianie kręgosłupa i kręgów szyjnych. Wygląda to jak na filmach, gdzie łamią kark chwytając za głowę i szczękę. Po drugim razie ukruszył mi się ząb. Rysko nie mam basenu w piwnicy, na szczęście. Ale gdyby nie wypompowywać wody ze zbiornika...... I ogłaszam oficjalne odwołanie trzymania kciuków, wraz z podziękowaniami. LOKAL JEST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts