Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pogaduchy ze Słoneczkiem w tle

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak sobie właśnie uświadomiłam, że w tym tygodniu zostanę słomianą wdową.

Duży do pracy musi i nie będzie go 5 dni. Od środy rana do niedzieli. Normalnie wakacje!

Żeby jeszcze dzieciaki gdzieś sprzedać...no bajka normalnie.

Może jakaś imprezka się urodzi, trza by coś wymyślić.

Dzień Dobry i Dobry Wieczór wszystkim:)

delfinko z szyją lepiej, ale jutro na ostatni masaż pojadę. Jeszcze nie całkiem minęło, a Dużego już nie ma żeby mnie wymasował.

Qrcze no!:evil: Chciałam wczoraj wgrać sobie program do obróbki zdjęć z aparatu, ale nie mam do niego sterownika. Nie szło zgrać fotek z aparatu. a tak chciałam pokazać co i jak.

Jak już zdecydowałam się na wgranie fotek na forum, to się okazało, że nie mogę.:evil:

Mój Tato leży i prawie cały czas śpi. Zasypia nawet podczas rozmowy. Słabiutki, ma duszności, zawroty głowy spowodowane dusznościami i problemy z nerkami. Prawie nic nie je. Doczytałam, że jeden z leków, które Tato ma, podawany jest w stanie przedśpiączkowym.

Ale jest postęp w podejściu matki - załatwiła hospicjum. Dziś była u Taty pani doktor z pielęgniarką. Były ponad godzinę. Jutro przyjdą znów, podadzą zastrzyki. Tato ma jakieś ampułko-zastrzyki i mama bedzie się uczyć je podawać.

Tato taki słaby a o ogródek sie martwi i chciałby tam iść. A wszystko w błocie stoi...