Afrodyta 04.06.2010 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Meguś, ale data jeszcze nie ustalona, spokojnie... Już przeprowadzka:jawdrop: ach jak ja Wam zazdroszczę... Zbysiu, na południu wielkopolski:D Od rana robię pranie, co by nadrobić zaległości w tym temacie.Niech tak do wieczora...niedzielnego pięknie swieci w całej Polsce, zwłaszcza tereny zalewowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 04.06.2010 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 @#@%%@&*$@!$*& Dzwonię do przychodni, bo mi całe lumbago powrót zrobiło, żeby lekarz cos poradził i co?Przychodnia od 8-mej a od 8.15 brak miejsc. Nie pierwszy raz tak mam i chyba się przepiszę do innego lekarza. No ile można błagać o spotkanie i poradę. Mało tego, pielęgniarka powiedziała, że lekarka będzie o 8.30 to mam zadzwonić i owa lekarka powie czy jeszcze przyjmie. Dzwonię więc, a pielęgniarka mówi, że lekarka nie odbierze, bo jej to "w pracy przeszkadza" Noszzzz@#$^^ A mnie to w pracy nie przeszkadza jak mnie boli przy każdym ruchu, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 04.06.2010 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Aż będę się chwalić bo słonko u mnie cały dzionek gościło i wreszcie nie musiałam palić w piecu. I pranie poschło i fajnie już było. I dzieci obiadek na dworze jadły. Ach jak pięknie:DI wogóle tylko ochy i achy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 04.06.2010 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Dzięki goga za życzenia. A w dzienniku nic specjalnego się nie dzieje. Miejmy nadzieję, że to się zmieni niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 04.06.2010 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Z medycznych wiadomości. Lekarza zaliczyłam. Stop. Skierowanie na fizjoterapię mam. Stop. Skierowanie na masaż mam. Stop. Działania dalsze - STOP Fizjoterapia - 19 lipca. Stop. Masaż - w przyszłym roku. Stop. :evil::bash::mad: BOLI MNIE TERAZ A NIE W PRZYSZŁYM ROKU!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.06.2010 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 U nas znowu słoneczko, słoneczko, słoneczko. Ale mi sie śpiewać, śpiewać, śpiewać chce...:D:D ...ino nie umiem:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 05.06.2010 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Nie zelżały, wręcz jest gorzej:evil: Ciekawe, że o 5-tej rano nic nie bolało jak się obudziłam. Ale później to znów nie mogłam z łóżka wstać. Zemsta jakaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 05.06.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Afrodyto , to dla Ciebie http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_4_15.gif na te boleści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 06.06.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Ło, matko bidulo :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.06.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 dzień doberek w tak piękny dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.06.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 ojej, zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 07.06.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 przyszłam się przywitać i zdrowia życzę o co chodzi z tym lokalem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.06.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Afrodytko.........jak zdrówko?? jak boleści?? jak lokal?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 07.06.2010 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Dziękuję Zbysiu, Twoje emotki zawsze poprawiają mi humor:D Cześć delfinko anetinko potrzebne, przyda się, dzięki Kasiu witam, witam i dziękuję za życzenia. A lokal, to moje przyszłe miejsce pracy. Gdyby się nie znalazł, nie byłoby pracy. A się udało i jest OK. kala kiepsko, choć na prochach, trochę lepiej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.06.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 a jak z tymi masażami????........naprawde nie ma szans na szybkie terminy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 07.06.2010 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 a jak z tymi masażami????........naprawde nie ma szans na szybkie terminy???Najmniejszych...oczywiście państwowo. Jak poszukać prywatnie, to może by się znalazło, ale ten rehabilitant, do którego chciałam się dostać, to ma też na kilka tygodni na przód terminy zajete. Jeśli nie na miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 07.06.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 NA dzień dobry zostawaim:Dhttp://eklektyczny.pl/wp-content/uploads/2009/10/20091017.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 08.06.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Afrodytko - łączę się w bólu wiem co przechodzisz bo tak miałampo zabiegach zelżało teraz gorzej ale daję radę wstać we wtorek rezonans mam może coś więcej się dowiem buziak posyłam i przytulaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryska1719503950 09.06.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Zdrówka przesyłam i słoneczka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Afrodyta 09.06.2010 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 delfinko dziękuję, kawusia bardzo się ostatnio przydaje kawika trzymam kciuki za Twoje dolegliwości, żeby sobie poszły pędem precz:yes: Co tam u Ciebie słychać? Jak woda? Jak sobie radzisz? goga masaż to mi się w każdym momencie przyda, szkoda, że nie można tego skierowania wykorzystać w przyszłym roku. Bym sobie poszła, a co! Ale za życzenia bardzo dziękuję. Ryska też dziękuję i na wzajem:D Dzięki, że o mnie pamiętacie. U nas teraz deficyt czasowy. Wczoraj z Dużym wróciliśmy do domu o 21-szej. A gdzie pranie, sprzątanie, przygotowanie obiadu na następny dzień, lekcje z dziećmi...ech... Prochy działają, ramie przestaje boleć. Ciekawe co będzie, jak je odstawię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts