Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Macie pomysł co wstawic w tą "dziurę"?:)

iwett27

Recommended Posts

Chodzi mi o to "okno" przy wejściu do kuchni:) Na poczatku budowy zaplanowałam sobie Scianke z luksferów...panowie "fachowcy" nie zrozumieli mojej koncepcji i powstało okno...jakos nie mam koncepcji na luksfery tym miejscu...nie wiem tez co mozna tam wstawic zeby bylo fajnie...kuchnia jest biało popielata i beda czerwone dodatki typu lampka i hokery. Macie pomysł jak wypełnic ta dziure??? Dodam, ze widok na nia jest z salonu tez w kolorach szarych :):) Poprosze o jakies pomysły bo inaczej zostanie pusta badz ja pozaklejam:):)

http://images46.fotosik.pl/165/41b800e9566d1551med.jpg

Zabudowac juz nie zabuduje bo mam dosyc bałaganu, o kratce drewnianej tez myslałam...o szybie tez ale gdzie takie cos mi moga zrobic?? Widziałam ostatnio tez w pieknej duzej prostokatnej donicy trzy rowne na wysokośc ok 1 metra draceny, pieknie wygladały tak obok siebie, moze to by tez fajnie wygladało...te zyłki tez fajny pomysl...

a ja bym poprosiła stolarza, żeby mi zrobił taką oprawę (trochę jak ościeżnica na drzwi tylko na 4 boki a nie na 3) w kolorze schodów ktore widzę obok. W zalezności od tego czy chcesz czy nie można dać plecki (drewno lub szkło) albo nic i tam zamontować sobie kwiatki lub inne fajnie wyglądające ozdobne przedmioty.

byłam kiedyś w pewnej agroturystycznej knajpie i takie właśnie coś było miejscem na słoiki z przetworami i starą porcelanę - żałowałam, że u mnie nie zrobiłam podobnego czegoś, bo pięknie wyglądało :oops:

Zerknij tutaj na zdjęcia gospodarstwa Państwa Sajów, to będziesz miała obraz mniej więcej: (trzeba szukać zdjęć z sali wykonanej z surowej cegły z takimi wlaśnie wnękami z drewna na słoiczki)

http://www.gosciniecwysoka.pl/

Jejku jakie ciekawe macie pomysły!!!!! Ja chyba jakas upodledzona jestem jesli chodzi o wyobraznie;):) O drewnie tez myslałam nawet małz moj wpadł na taki pomysł:) Zaraz zerkn na to gospodarstwo agro o którym pisze Asia. Jesli chodzi o te draceny to nie ma sily zeby je zrzucic bo sa wielkie, ciezkie i w duzej donicy:):) Spytam stolarza od schodów o cene za jaka zrobilby ta ramke:)