iwett27 20.07.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Chodzi mi o to "okno" przy wejściu do kuchni:) Na poczatku budowy zaplanowałam sobie Scianke z luksferów...panowie "fachowcy" nie zrozumieli mojej koncepcji i powstało okno...jakos nie mam koncepcji na luksfery tym miejscu...nie wiem tez co mozna tam wstawic zeby bylo fajnie...kuchnia jest biało popielata i beda czerwone dodatki typu lampka i hokery. Macie pomysł jak wypełnic ta dziure??? Dodam, ze widok na nia jest z salonu tez w kolorach szarych :) Poprosze o jakies pomysły bo inaczej zostanie pusta badz ja pozaklejam:) http://images46.fotosik.pl/165/41b800e9566d1551med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamin 20.07.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 A może zamontować tam łądną szybę z piaskowanym na niej wzorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek-zabrze 20.07.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Ja bym to raczej zabudował ale można też zrobic ozdobne półki z płyty kartonowo gipsowej i zastosowac oświetlenie typu led (właśnie robie takie u siebie w domu dzis chyba skończę i wrzucę zdjęcia jak wyszło) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 20.07.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 albo drewnianą kratkę i niesymetrycznie na niej poustawiać kwiaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 20.07.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 \Widziałam gdzieś ściankę żyłkową , tylko teraz nie mogę znalesc Może wieczorem mi się uda . Tam bylo tak od wysokości 100cm do sufitu przeprowadzone jakieś żyłki co 10 cm i doświtlone , pięknie to wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 20.07.2009 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Zabudowac juz nie zabuduje bo mam dosyc bałaganu, o kratce drewnianej tez myslałam...o szybie tez ale gdzie takie cos mi moga zrobic?? Widziałam ostatnio tez w pieknej duzej prostokatnej donicy trzy rowne na wysokośc ok 1 metra draceny, pieknie wygladały tak obok siebie, moze to by tez fajnie wygladało...te zyłki tez fajny pomysl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 20.07.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 A nie będą te draceny zlatywać na pysk jak je ktoś trącnie? Bo to tak tuż przy schodach.Delfina, dawaj te żyłki, strasznie mnie zaciekawiłaś, nigdy w życiu nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 20.07.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Kurczaki , szukam tego . Ale wpadłam na linki takie , może fajnie by wygladaly.http://akcesoriareklamowe.com.pl/p86,system-linkowy-air1101.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 20.07.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Znalazłam , ale faktycznie chodzi tu też o linki i ma je jeden z naszych forumowiczów . Zdjęcia nie wkleję , ale zdjęcie znajdziecie w dzeinniku forumka o nicku pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 20.07.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 A może jakieś półki z tego samego drewna co schody. Od salonu będzie kolorem pasowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 20.07.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Mam nadzieję że się rezi nie obrazi. popatrz tuhttp://forum.muratordom.pl/domek-reziego,t99113.htmRezi ma wstawione szyby z piaskowanym wzorem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.malczewska 20.07.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 a ja bym poprosiła stolarza, żeby mi zrobił taką oprawę (trochę jak ościeżnica na drzwi tylko na 4 boki a nie na 3) w kolorze schodów ktore widzę obok. W zalezności od tego czy chcesz czy nie można dać plecki (drewno lub szkło) albo nic i tam zamontować sobie kwiatki lub inne fajnie wyglądające ozdobne przedmioty. byłam kiedyś w pewnej agroturystycznej knajpie i takie właśnie coś było miejscem na słoiki z przetworami i starą porcelanę - żałowałam, że u mnie nie zrobiłam podobnego czegoś, bo pięknie wyglądało Zerknij tutaj na zdjęcia gospodarstwa Państwa Sajów, to będziesz miała obraz mniej więcej: (trzeba szukać zdjęć z sali wykonanej z surowej cegły z takimi wlaśnie wnękami z drewna na słoiczki) http://www.gosciniecwysoka.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 20.07.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 a może postawić na zrobionej na dole półeczce z drewna pasującego do czegoś tam (np. podłogi albo schodów albo mebli) jakies pnące kwiaty, które po żyłkach będą się wspinały do góry "dziury" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 20.07.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Jejku jakie ciekawe macie pomysły!!!!! Ja chyba jakas upodledzona jestem jesli chodzi o wyobraznie;) O drewnie tez myslałam nawet małz moj wpadł na taki pomysł Zaraz zerkn na to gospodarstwo agro o którym pisze Asia. Jesli chodzi o te draceny to nie ma sily zeby je zrzucic bo sa wielkie, ciezkie i w duzej donicy:) Spytam stolarza od schodów o cene za jaka zrobilby ta ramke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 20.07.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 taflę szkła fusingowanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 20.07.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Nefer jeszcze mi napisz co to znaczy szkło fusingowane i gdzie mozna to cos zobaczyc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 21.07.2009 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Te szyby co ma rezi sa przepiękne, głosuję na szyby:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artmag 21.07.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 albo drewnianą kratkę i niesymetrycznie na niej poustawiać kwiatyDokładnie , albo słupki z miejscem na pnace kwiaty z drzewa w kolorze schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okaaga 21.07.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 z tego co widać na zdjęciu kuchnia jest w stylu nowoczesnym, ja też głosuje za szybami jak u Rezi-ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 21.07.2009 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Musze Reziego spytac kto mu te szyby robił jest z okolic wiec dam rade:) A dobrze bedzie jak wstawie te szyby w ramke z drewna od schodów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts