OlaK 20.07.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Czy ktoś malował tym kolorem (zew + wew)? Czy to prawda, że po pewnym czasie kolor zaczyna brzydko ciemnieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 21.07.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 malowałam wewnątrz, cienkie listewki rok temu, nie zauważyłam jakiejś znaczącej zmiany koloru??? ale drewno i tak przebija przez tą biel, malowałam 2razy..!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaK 21.07.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Dzieki za odpowiedź mnie nie przeszkadza, że widać drewno, chciałabym tylko miec jasny kolor a generalnie w ofercie przeważają ciemne. z takim przebijaniem drewna to pewnie nawet ciekawy efekt jest najwyżej za 2 lata przemaluję na jakis ciemny a fajnie to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts