anetina 22.07.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 czyli jednak nie ma szans na to, żeby zmienić dane ojca dziecka ? a wiecie w ogóle, czy dziecko o tym wie ? co myśli na ten temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 22.07.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 teraz powództwo o zaprzeczenie ojcostwa może wytoczyc juz tylko prokurator [matka może w poł roku od urodzenia dziecka, mąz matki w poł roku od dowiedzenia sie ze matka (zona ) urodziła dziecko - chyba ze był w miedzyczasie ubezwłasnowolniony, ale to przypuszczalnie nie zachodzi, a nie od dowiedzenia sie ze to nie ejst jego dziecko] prokrator podejmujac dec. o wytoczeniu powództwa kieruje się dobrem dziecka - fakt ze kto inny jest biologicznym ojcem wcale nie oznacza, że zaprzeczenie ojcostwa jest zg. z dobrem dziecka w praktyce istotna jest postawa męża matki (jezeli wie od 2 lat i nadal zajmuje sie dzieckiem jak (jako) własnym to zdecydowanie przemawia to przeciwko wytoczeniu powództwa) i biologiocznego ojca ( jakie składa deklaracje i na ile są wiarygodne i co faktycznie robi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.07.2009 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 i okaże sie ,że ktos trzeci jest ojcem dziecka co za durne babsko, ruinuje zycie wszystkim dookoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mychol12 23.07.2009 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Dziekuję Wam Dam znac jak sprawy sie potoczą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 28.07.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Dziekuję Wam Dam znac jak sprawy sie potoczą ... niedyskretnie się pytając - wiadomo coś więcej ??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 29.07.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Dziekuję Wam Dam znac jak sprawy sie potoczą ... Mychol, pamiętaj, że skorzystanie z posrednictwa adwokata poza jego wiedzą i doswiadczeniem (tylko sprawdzonego poszukajcie!) zdejmuje z Waszych barków całą tę szarpaninę. Wy będziecie działać w emocjach, na pewno każdą rzecz przeżywać, miec rozterki, a dla adwokata to jest po prostu praca. To, że syn nie chce oszczędzać na alimentach dla swojego dziecka, to jedno, a to, że ta kobieta zachowuje sie niezbyt uczciwie i nie wiadomo z czym jeszcze wyskoczy i trzeba pewne sprawy dokładnie sprawdzic i domknąć, to inna sprawa. Ja nie chcę źle mówić o tej pani, ale może za jakis czas będzie próbowała innego, bogatszego amanta z dawnych lat wkręcić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystynka23 28.11.2013 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Czesc . Szukam dobrego prawnika z Krakowa w sprawie o alimenty .Ma ktoś moze sprawdzony namiar? Pozdrawiam Kaja Natrafiłam na ten wątek przypadkiem. Był napisany dawno temu, ale moze ktoś nadal szuka dobrego prawnika z Krakowa! Ja rok temu krorzystałam z usług Pani Katarzyny Tomczak! Gorąco polecam!! Tutaj możecie znaleźć jej profil: http://premium.e-prawnik.pl/katarzyna-tomczak.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts