boru 20.07.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 jak zalewalem slupki do ogrodzenia siatkowego to zaczal padac deszcz i niesty tak zaczelo lac, ze teraz mam wode w slupkach. Nie zdazylem pozatykac na czas. Wydaje mi sie, ze moze z tym byc problem, bo jak zamkne teraz kapturkami to woda nie odparuje i bedize tam stala. Czy to moze zaczac rdzewiec? Czy w zimie moze rozsadzic slupki?Macei moze pomysl jak pozbyc sie tej wody ze slupkow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 20.07.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 wywierć dziurkę na dole.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GosiaIAdam 21.07.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 A nie możesz po prostu na razie nie zatykać kapturków? Wyparuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kólewicze 21.07.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Ja mam zalane żadkim betonem....woda wyleci i masz spokój....stoją tak drugą zimę i lux...nic się nie dzieje.Pod plastikowym korekiem też woda może cieknąc....zbierze się sporo, przymrozi zimą i dziękuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.07.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 wywierć dziurkę na dole.... A jak nawierci więcej i w tym miejscu mu nie poleci i osłabi ściankę i będzie wiercił w drugim, to co wtedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 21.07.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 A nie możesz po prostu na razie nie zatykać kapturków? Wyparuje Mam ten sam problem, obawiam się że pozostawienie tak jak jest, aby odparowało, nic nie da - taka ilość wody nie zdąży odparować zanim znowu nie napada. Może rzeczywiście nawiercić dziurki, a jak woda wypłynie wlać beton? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Smuga 21.07.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Wężykiem panie wężykiem resztę szmatą bawełnianą na drucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały Mariusz 21.07.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 To może tak zakryć słupki żeby woda odparowała a do środka nie napadało , można takie coś zrobić prowizorycznie. A zresztą chyba w końcu zrobi sie pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
q-bis 22.07.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 http://forum.muratordom.pl/slupki-ogrodzeniowe-po-zimie-rozsadzilo,t155952.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts