qwazar 20.07.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Potrzebuję drzwiczki lub okienka do zsypu na węgiel.Nie wiem jak się to fachowo nazywa.Wymiary to ok 80cm na 60cm. Przeszukałem Allegro i znalazłem jedynie coś takiego: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=689943495 Ale czy to nadaje się na drzwiczki, nie wiem ? Widziałem gdzieś takie drzwiczki ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie.Zrobione były z plastiku. Jeśli ktoś wie gdzie można coś takiego kupić będę bardzo wdzięczny za informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 20.07.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Widziałem takie okienka plastikowe w Castoramie , szyba była w tym zespolona , wiec i cieplejsze , coś 180zł to kosztowało , miesiąc temu szukałem podobnego okienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 20.07.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 znajdź jakiegoś lokalnego ślusarza/kowala odżałuj na te drzwiczki żeby zrobił na wymiar ze stali... /kątownik, blacha tak z 1,5mm/ będzie na "całe życie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 20.07.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 qwazar - te drzwiczki co link wkleiłeś to są drzwiczki zakładane wewnątrz przy skrzynkach- rozdzielnicach instalacyjnych - przynajmniej u mnie takie są od razu Ci mówię, że na zewnętrzne sie toto nie nadaje ....za liche ,cieniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anecia2103 21.07.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 znajdź jakiegoś lokalnego ślusarza/kowala odżałuj na te drzwiczki żeby zrobił na wymiar ze stali... /kątownik, blacha tak z 1,5mm/ będzie na "całe życie" Dokładnie...Nie ma to jak zrobione okienko lub drzwiczki na wymiar taki jaki się chce,mój mężuś własnie takie zrobił do piwnicy ( na wsyp węgla) i za kątowniki dał ok 60zł..Ale wiem że przy wsypywaniu węgla stali nic się nie stanie.. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 21.07.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Plastik, czy cienka blaszka jest zbyt delikatna na okienko do wrzucania węgla. Przecież to będzie wielokrotnie uderzane. Zamów w jakimś lokalnym warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwazar 22.07.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Dziękuję za pomoc.Zrobię z kątowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts