JM24 20.07.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Witam zwracam sie z prośbą do osób ktorzy posiadaja płytę indukcyjną samsunga i piekarnik z podwojną komorą. Jakie wrażenia z użytkowania czy jesteście zadowoleni. wiem, że na forum jest sporo opinii, ale zwykle ktoś pisze że coś kupił a mi zalęzy na opinii ludzi kotrzy użytkują te sprzęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JM24 21.07.2009 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 nikt nie ma ? może jednak znajdzie się ktoś A może ma ktoś piekarnik z mastercooka by fagor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madamar 21.07.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Posiadam piekarnik Samsunga z podwójną komorą nie pamiętam jaki model (z obrotowym rusztem na kurczaka i szaszłyki).Piekarnik super piecze, posiada fajne automatyczne programy. Tylko u nie akurat na 3 miesiące mieszaknia był ponad 2 zepsuty. Po podłączeniu okazało się ,że ma wyświetlacz niesprawny, na naprawę czekałam 5 tygodni. Po 3 tyg użytkowania podczas pieczenia nagle się wyłączył, poszedł jakiś czujnik i kolejne 6 tyg czekałam na naprawę. Nie wiem czy w całym kraju mają taki kiepski serwis czy tylko we Wrocławiu.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agwapi 21.07.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 A u nas - mam piekarnik BT63TDST i płytę indukcyjną to rewelacja. Płyta jest cicha, szybko reaguje, bezawaryjna - gotuje się jak na gazie tylko szybciej!!!!. Piekarnik często używany - bezawaryjny naprawde polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts