majkabajka07 21.07.2009 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 21.07.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Teraz tak szybko - cieszę się że załozyłaś komentarze - wpadne tu jeszcze nie raz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 26.07.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Teraz tak szybko - cieszę się że załozyłaś komentarze - wpadne tu jeszcze nie raz! ...a wiec wpadłam! Mała moja śpi a ja jestem.... po pierwsze nie widać twoich zdjęć z działką po drugie Twoje przeróbki podobają mi się! a fajnym pomysłem jest to przejście do pokoju córki! ..ale potem macie w planach je zabudować? to trochę bałaganu będzie prawda?? a pralkę będziecie mieli w łazience? czy w pomieszczeniu gospodarczym? jak będziecie opalać / ogrzewać mieszkanie?? jaka macie powierzchnie działki? i w jaki sposób ustawiacie dom (wzgledem stron świata?) macie kosztorys budowy? jestem ciekawa ile miej wiecej wynoszą koszty budowy takiego domu... pozdrawiam st_ella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkabajka07 27.07.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 kurcze nie wiem co zrobić, żeby fotki działały czasem są czasem nie. to przejście chyba zostanie, ale malutką przeniesiemy - jak już się nauczy sama spać a tam zrobimy albo pokój z komputerem (bo oboje z mężem korzystamy z niego prawie bez przerwy - albo myślę, żeby tam przenieść łóżko sypialniane a w sypialni kompa z jaką małą kanapą (tzn: taka dwupomieszczeniowa sypialnia pralka będzie w gospodarczym, dlatego go trochę powiększyłam, tak żeby weszła. ogrzewać będziemy gazem, ale robimy kominek i w suficie będą poprowadzone takie rury, co będą dodatkowo dogrzewać łazienkę i naszą sypialnią, taką kratką pod sufitem. działką mam około 1100 m - a dom będzie południową stroną do tych okien od salonu ( tak chcieliśmy, bo mogło być odbicie lustrzane ) co do kosztów-to nie mamy konkretnego kosztorysu, ale chyba Cię zaskoczę i powiem, że do etapu dachu, wyszło mniej niż mysleliśmy a tak ogólnie to mamy wielkie nadzieję, że zamieszkamy i zmieścimy się w 300 tyś. i myślę, że jeśli buduję się w miarę rosądnie, (to znaczy bez jakiś mega udziwnień) taki jest mniej więcej koszt pozdrawiam moją jedyną komentatorke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 27.07.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 pozdrawiam moją jedyną komentatorke poczekaj poczekaj na razie jedyną zaraz się posypia ochy achy i inne pozdrawiam i będę zaglądała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkabajka07 27.07.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 widzać już te fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 06.08.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 widzać już te fotki? cześć ja nie widze tych fotek tylko projekt i z za siatki postawione mury domu... dwa zdjęcia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 14.08.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Witam koleżankę z wielkopolski.. Przyczłapałam sie tutaj od st_elli.... Ja niestety też nie widze zdjeć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 20.08.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Dzień dobry Zdjęć nadal nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkabajka07 20.08.2009 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 chyba już będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 20.08.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Dobry wieczór Widać już. No fajnie się zaczyna robić Co do pracowni z której masz dom to się z Tobą zgadzam - mają świetne projekty. Szkodaaa tylko, że ja ich tak późno znalazłam:evil: dzięki linkowi od Ciebie w którymś dzienniku. Pewnie bym sobie też coś wybrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 23.08.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 i ja widzę wreszcie foty! super... ten twój fotodziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 27.09.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 ej... no czekam na nowe fotografie! a ty ich na komie nie masz no ciekawa jestem bardzo tego Waszego domku!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 29.09.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Witaj.Śledzę Twój dziennik, właśnie oglądałam kuchnię, która się Tobie podoba.... jest bardzo w moim stylu. Dzięki za linka.Będę podczytywać Wasze dokonania.Powodzenia i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALA MAJ 29.09.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 witaj,super domek się zapowiada,bardzo w moim guście,my zamierzamy budować też parterówkę,bo najładniejsze ,życzę bezproblemowej budowy,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
st_ella 29.09.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Masz czytaczki masz!!! córa faktycznie bajkowa kuchnia mi sie podoba.. mam poodbnie jak Ty stare zabytkowe rzeczy bardzo mi sie podobaja ale wydaje misie ze naprawdę trzeba mieć dobry smak zmysł i wiedziec czego sie chce od początku do końca aby urządzić mieszkanie w takim stylu... a ja jestem zbyt chaotyczna i niezdecydowana. zbyt praktyczna... i racjonalna. wklejaj swoje inspiracje wklejaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.09.2009 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Bardzo fajny projekt. Będziemy zaglądać i podziwiać postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.10.2009 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2009 Bardzo ladny domek, a kuchnia... Mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 03.12.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witam, właśnie podglądnęłam Twój dziennik No to po kolei co chce powiedzieć: - układ pomieszczeń w domku fajoski i Twoje przeróbki też mi się podobają i myślę że po ich wprowadzeniu jest lepiej, - superowy taras, też mi by się taki widział! I ta fotka tarasu to taka baśniowa troszkę wyszła. Czy te drzewa naokoło wszystkie zostaną? Bo naprawdę cudowny klimacik robią - kuchenne inspiracje zaje...fajne znaczy się! Twoja kuchnia też zapowiada się że tak powiem smakowicie (zazdraszczam spiżarki) - ładny kolor okien, podoba mnie się ;] - inspiracje pokoi boskie! niektóre już widziałam inne nie więc sobie zapisuje szczególnie wymiękłam przy tym pierwszym zdjęciu niebieskiej sypialni PIĘKNA! chcę taką kiedyś u siebie! w ogóle niebieski to taki niesamowity kolor! - w kwesti podłogi nie pomogę bo sama mam mętlik w głowie co lepsze parkiet czy panele? Ciekawe na co sie zdecydujesz... - najpiękniejsze płytki jakie znalazłaś są rzeczywiście piękne! Koniecznie napisz co to za płytki, skąd, gdzie, za ile...wiem, wiem dużo pytań ale ciekawska jestem i zauroczona nimi na maksa Sie rozpisałam. Ale podsumowując: jak narazie podoba mi się wszystko co tu pokazujesz, więc dodaję dziennik do obserwowanych będe podglądać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majkabajka07 03.12.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witam - no mi się wydaje, na moje subiektywne oko, że rzeczywiście po przeróbkach jest lepiej - drzew naokoło tarasu niestety bedzie trochę mniej, ale pozostanie zielono - nad kuchnią to jeszcze się trochę wacham, znaczy układ na bank taki, ale nie wiem czy tego drewna trochę nie rozjaśnie, bo boję się, że bedzie za ciemno - okna są ciekawe, w sumie jestem zadowolona- bałam się trochę koloru, bo nie byłam przekonana, a to był jedyny z palety, który w pełni pokrywał się z roletami - no sypialnia niebieska jest cudna- w poprzednim mieszkaniu takie kolory miałam i teraz zamierzam powrócić do tych błękitów - płytki to vives ceramica - hiszpańskie http://www.domzbajki.pl/vives-entretela-cachemira-sari-turquesa-20x50-p-7776.html dekor dość drogi, ale płytki podstawowe w przystepnej cenie MIŁO MI BARDZO, ŻE MNIE ODWIEDZIŁAŚ POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts