Ewelina2402 21.07.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Proszę o przesłanie mi umowy wykonania centralnego ogrzewania , bo dopiero mój mąż rozpoczął działalność nie wiem co powinna zawierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 22.07.2009 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 wpisz w internet wzory umow i powinnas znalesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewelina2402 22.07.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 dzięki ale jest ich tyle że nie można wybrać a ja chciałam jakiś wzór może od jakiegoś instalatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alvarez 22.07.2009 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Dziwne pytanie, jak znam życie to nie ma jednolitej i każda firma używa w trochę zmienionej formie Przejrzyj kilka i na nich się wzorować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 23.07.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 w umowie wszystko jest podobne bo przeciez musi byc kto dla kogo i co robi czy sa zaliczki i czy materjal kupuje inwestor czy wykonawca znajdz pare umow zpisz je wszystkie a potem z jednej cos wywalisz a z drogiej dolozysz i bedzie taka jaka chcesz moj muraz umowe zemna napisal w ciagu 10 minut odrecznie i wszystko bylo oki pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 23.07.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Dołóż informację co w wypadku nie wywiązania się z umowy i co w wypadku opóźnień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts