Grzegorz_352 21.07.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Witam Wszystkich Poemiaków.Mam do Was pytanie:ile kosztował Was stan surowy zamknięty domu "poema2" ???Bardzo mi zależy na odpowiedzi bo mam firmę, która chce mi taki stan postawic - ja chciałbym wiedzie ile można im da (robocizna + materiały).Pozdrawiam [ od moderatora: aby dopisać się do wątku, należy kliknąć zółty przycisk "Odpowiedz", nie "Nowy temat" ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 22.07.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 jesli chcesz na tej podstawie ustalac cene z firma to lepiej zapomnij o budowaniu bo ci p co buduja pod warszawa maja inne ceny od tych co byduja na slasku i tak domek bedzie od 150 tys do 220 tys zycze powodzenia i najlepiej poszukaj w swoim regionie jeszcze ze dwoch firm i popros ich o wycene pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts