Claudii 21.07.2009 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Proszę o zdjęcie stropu teriva ,z widocznymi siatkami zbrojeniowymi Z1 i Z2. Mój murarz chyba niezbyt wie gdzie te siatki wsadzić.Popatrzyłam sobie na schematy i instrukcję montaż stropu teriva ale nic z tego nie rozumiem muszę to zobaczyć na "żywo" na stropie.Belki mają długośc 6,6 ,przy takiej rozpiętości wymagane są te siatki zaginane Z1,Z2.Projekt tego nie pokazuje ponieważ garaż był 1st.a my zrobiliśmy na 2st. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 22.07.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 skąd wytrzasnęłaś oznaczenia z1 z2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Claudii 22.07.2009 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 z faktury za strop..... dostałam tyle siatek zaginanych (Z) ile belek ,daje się je po 1 szt na 2 końce belki.Poza tym w instrukcji montażu pisze wyraźnie o tych siatkach Z1 i Z2 ale kurna jak sie je zakłada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 22.07.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 a kto dostarczał strop (znaczy się firma?) zresztą nieważnew necie są instrukcje obrazkowe, tam to widać, poszukaj... http://www.tech-bet.pl/pliki/teriva.pdf tylko oznaczenie p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts