Gość HANSA 04.12.2003 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2003 Tak jak w temacie.Dodam, że jej wysokość wynosi 20cmelewacja biała, dach grafit, drzwi grafit, kominy z żółtej cegły a dom parterowy (projekt D08 Murator).Proszę o pomoc ponieważ mogę nie wiedzieć o wszystkich dostępnych materiałach.Pozdr HANSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiktor_p 21.01.2004 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2004 Tak jak w temacie. Dodam, że jej wysokość wynosi 20cm elewacja biała, dach grafit, drzwi grafit, kominy z żółtej cegły a dom parterowy (projekt D08 Murator). Proszę o pomoc ponieważ mogę nie wiedzieć o wszystkich dostępnych materiałach. Pozdr HANSA Czolem, Jak sie ma teraz Wasz D08 ? Ja startuje wiosna. Pozdraffki, Wiktor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts