Chod 22.07.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 OFERTA FIRMY CHOD-BUD KOM 0-728-136-010 Oferujemy Państwu wykonawstwo robót remontowo-budowlanych. Dysponujemy wykwalifikowanymi pracownikami oraz specjalistycznym sprzętem, dzięki czemu jesteśmy w stanie wykonać powierzone nam zadania rzetelnie i terminowo. Budownictwo to nasza pasja, a kilkudziesięcioletnie doświadczenie budowlane może być dla Państwa dodatkową gwarancją wysokiej jakości naszych usług. Stały kontakt z budownictwem umożliwia nam ciągłe poszerzanie wiedzy o nowe technologie narzędzia i materiały wprowadzane na rynek. Połączenie sprawdzonych rozwiązań nowymi technologiami pozwala na lepsze dostosowanie wykonywanych robót do oczekiwań klientów, natomiast dzięki różnorodności zleconych nam prac dysponujemy ogromnym doświadczeniem budowlanym i chętnie służymy Państwu naszą pomocą merytoryczną. Jedynym profilem naszej działalności jest budownictwo. Zawężenie specjalizacji procentuje najwyższą jakością usług, gdyż robimy to na czym się znamy najlepiej. Pragniemy poinformować że nasza firma istnieje od 1986r. i zrzeszona jest w Spółdzielni Rzemieślniczej Remontowo-Budowlanej „Rzemieślnik” ul. Próżna 8a.Wykonujemy prace remontowo-budowlane, nowe inwestycje, roboty wykończeniowe i aranżacyjne o zróżnicowanych standardach. Zatrudniamy pracowników o wysokich kwalifikacjach. Prace wykonujemy terminowo, zachowując wysoką jakość prac udzielając gwarancji. Jesteśmy gotowi do podjęcia współpracy, przedstawimy Państwu nasze referencje i stosowne dokumenty.Tel. 0-728-136-010email: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.07.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Powaliły mnie stawki za układanie glazury - 80zł/m2 oraz ocieplenie poddasza 65zł/m2 . To dopiero musi być standard... A ja właśnie mam do ułożenia około 150m2 glazury i gresu. Co do reszty nie wypowiadam się bo nie mam jeszcze porównania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chod 26.07.2009 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Dziękuje bardzo z swoją opinię ale jest to przykładowy cennik. Dokładną cenę ustala się u klienta w zależności od rodzaju i ilości prac nam zleconych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek47 27.07.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Witam Ja właśnie jestem po remoncie psełdo fachowców którzy byli bardzo tani , a teraz muszę zapłacić prawdziwej firmię takiej jak ta trzy razy tyle za skucie nie równej łazienki i tarasu gdzie już przecieka. Więc mnie nie dziwi że za solidną robotę firma bierze solidne pieniądze. Gdy bym zaczynał teraz remont wolał bym zapłacić za glazurę 80zł a nie 35zł/40zł gdzie jeszcze od fachowca śmierdzi piwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chod 31.07.2009 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Dokładne ceny ustalamy po wizji lokalnej u klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chod 01.09.2009 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 oddam drewno po rozbiurce 728-136-010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chod 14.09.2009 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Oddam drewno z rozbiurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chod 23.09.2009 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 odbiór dawidy bankowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chod 28.11.2009 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Sprzedam stare cegły po rozbiórce domu 0-728-136-010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts