akarolak 22.07.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Witam, reaktywowałem dziennik budowy http://forum.muratordom.pl/na-olchowym-polu,t154892.htm?highlight=olchowym gdzie umieściłem wstępne założenia projektu i jego zmian. Będę wdzięczny za wszelkie komentarze adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cekin 20.09.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 witam, z czytaniem rysunkow u mnie nienajlepiej, ale patrzac na inspiracje (chyba wszystkie mam w ulubionych) trzymam kciuki i z duzym zainteresowaniem bede sledzic postepy. A na czym stanelo z okapami ? Bo ja tez z frakcji bezokapowej cekin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akarolak 21.09.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 stanęło jednak na okapie. Uznałem, że wielosetletnia tradycja budynków z naszej strefy klimatycznej niesie jednak jakaś mądrość tzn. spadający z dachu śnieg, deszcze itd jednak brudzą i mogą uszkodzic okna i okap jest jednak zasadnym zabezpieczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 13.10.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akarolak 13.10.2009 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 poisze pisze na http://forum.muratordom.pl/na-olchowym-polu,t154892.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 13.10.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 CVB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akarolak 14.10.2009 05:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 stawy są zarybione ale jedynie dla własnej rekreacji, rybki dokarmiamy a nie łowimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 14.04.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Witam serdecznie!No ładnie, bardzo ładnie , zwłaszcza podobają mi się stawy i ten garaż pomysł z wydłużeniem dachu jak dla mnie bomba. ale mam kilka pytań co do tych stawków. może i ja czegoś nie doczytałem Jaka jest głębokość tych stawków?? . Zarybiałeś jej już??? Jeśli tak , to jakbyś mógł się podzielić czym i w jakiej ilości .Czy masz kłopot z kłosownikami???Jestem pod wrażeniem rozmachu tej inwestycji. Pozdrawiam i czekam na dalsze realizacje z budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts