amalfi 22.07.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Zakupiłam bilety, zarezerwowałam hotel i czekamy z młodą niecierpliwie. No i nagle szum wokół koncertu. Na początku jakoś mnie to nie ruszało, ale okazało się, że nawet Rzecznik Praw Obywatelskich zaczyna się sprawą interesować, czyli głośno sie robi wokół całego interesu. Z jednej strony reklama dla koncertu, a z drugiej boje się przyznać niektórym ciotkom, że jade. Nie żebym sie bała ich ocen i opinii, ale nie chce mi sie tłumaczyć, bo raczej za stara na to jestem i nie mam ochoty nikogo przekonywać. A jakie jest Wasze zdanie? ps. mam nadzieję, ze nie było tego tematu wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.07.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 amalfi .... ale zdanie o czym? bo to , że szum ....że moherowe .... że ciemnogród i nietolerancja ...to raczej typowe poskie poletko wstyd mi naprawdę niekiedy ..... za tych wszystkich ciemniaków hipokrytów którzy ten szum sztuczny robią jedź, kochana i baw się dobrze a jeszcze ciotkom , wujkom i babciom i innym obrażonym powiedz na wychodnym: "tak jadę sie dobrze bawić i hwdp" .... ja bym tak zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 22.07.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 amalfi .... ale zdanie o czym? bo to , że szum ....że moherowe .... że ciemnogród i nietolerancja ...to raczej typowe poskie poletko wstyd mi naprawdę niekiedy ..... za tych wszystkich ciemniaków hipokrytów którzy ten szum sztuczny robią jedź, kochana i baw się dobrze a jeszcze ciotkom , wujkom i babciom i innym obrażonym powiedz na wychodnym: "tak jadę sie dobrze bawić i hwdp" .... ja bym tak zrobiła Ale dlaczego "p"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiaterwiater 22.07.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Babcia Madonna? Jak to brzmi? Ooooooo! Babcia Tina. To jest to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.07.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 amalfi .... ale zdanie o czym? bo to , że szum ....że moherowe .... że ciemnogród i nietolerancja ...to raczej typowe poskie poletko wstyd mi naprawdę niekiedy ..... za tych wszystkich ciemniaków hipokrytów którzy ten szum sztuczny robią jedź, kochana i baw się dobrze a jeszcze ciotkom , wujkom i babciom i innym obrażonym powiedz na wychodnym: "tak jadę sie dobrze bawić i hwdp" .... ja bym tak zrobiła Ale dlaczego "p"? wybierz sobie * HWDP - Hawajski worek dobrego palenia * HWDP - Hormon wzrostu dał plamę * HWDP - Html Work Done Perfectly * HWDP - Heniek widział duże piersi * HWDP - Hugo w dolku psychicznym * HWDP - Hitler w dziurawych pantalonach * HWDP - Hawranek wywiesił durne pranie * HWDP - Humor Wyróżnia Dobrego Policjanta * HWDP - Hasz wpadł do ponczka * HWDP - Heroinę w domu pali * HWDP - Honor w duszy polaka * HWDP - Heniek wsiadaj do poloneza * HWDP - Hugo w dolinie pomarańczy * HWDP - Hej wam dobrzy policjanci * HWDP - Honor W Duszy Polaka * HWDP - Harcerze wracają do Polski * HWDP - Hugo wraca do polsatu * HWDP - Hrabia Władca Dystyngowany Panicz * HWDP - Handel Wysyłkowy Dla Podmiotów * HWDP - Harcerz wie dlaczego pije * HWDP - Hipisi w długaśnych pantalonach * HWDP - Ham widłami drapie plecy * HWDP - Hawaje witają dobrymi panienkami * HWDP - Huśtawka w dużym parku * HWDP - Hugo Wpierdolil Duza Pomarancze * HWDP - Hurtownia Wiaderek Do Piasku * HWDP - Harcerze wsiadajcie do pociągu! * HWDP - herbata w dzbanku parzona * HWDP - Hania wozi dobre pączki * HWDP - Hej wiesniaku daj papierosa * HWDP - Hania wiesza dużo prania * HWDP - Halinka Wsiadaj Do Poloneza * HWDP - Harcerz W Damskich Pantalonach * HWDP - Hoduje w domu paprotki * HWDP - Hamak w dole piwnicy * HWDP - Hamujemy wszelkie działania przestępcze * HWDP - Hanka wcina dobrego pączka * HWDP - Heniek Właśnie Dorwał Piłkę * HWDP - Halina W Domu Pracuje * HWDP - Hugo wdupił dwa pierogi * HWDP - Hawajska wytwornia desek podlogowych * HWDP - Hamuje Wszelkie Działania Policyjne * HWDP - Herbatniki w dużych paczkach * HWDP - Herflik W Dolinie Pajaców * HWDP - Herbatka Wszystkim Da Potencjał * HWDP - Humor wyróżnia dobrego policjanta * HWDP - Hej Wróbel daj papierosa * HWDP - Henio wsiada do poloneza * HWDP - Heniu Wpadł Do Piwnicy * HWDP - Huligan W Duszy POLAKA * HWDP - Halinka Wraca Do Poznania * HWDP - Hermiona Widziała Dupe Potera * HWDP - Hamtaro Wielu Debilom Przyjebał * HWDP - Hugo Wszystkie Dziwki Przejedzie * HWDP - Husajn W Dresie Pumy * HWDP - Huligan W Dżinsowych Papciach * HWDP - Handluje Wykładzinami Do Piątej * HWDP - Halina Wypieka Dobre Pierniki. * HWDP - HONOR Władzy DOLNOŚLĄSKIEJ Policji * HWDP - Hanka Woli Duże Pampersy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 22.07.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 amalfi .... ale zdanie o czym? bo to , że szum ....że moherowe .... że ciemnogród i nietolerancja ...to raczej typowe poskie poletko wstyd mi naprawdę niekiedy ..... za tych wszystkich ciemniaków hipokrytów którzy ten szum sztuczny robią jedź, kochana i baw się dobrze a jeszcze ciotkom , wujkom i babciom i innym obrażonym powiedz na wychodnym: "tak jadę sie dobrze bawić i hwdp" .... ja bym tak zrobiła Ale dlaczego "p"? wybierz sobie (...) OK, wybieram wieloznaczny i zagadkowy przekaz: "Ciotki, jadę sie dobrze bawić i Halina Wypieka Dobre Pierniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.07.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 jak jakiś szyfr w Hansie Klossie .... "W Paryżu najlepsze kasztany są na placu Pigalle" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.07.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 dobra, ostatni - wszak to forum budowlane HWDP - hitler wyprodukował dobre piece proszę nie krzyczeć ..... wiem, ze mam niekiedy nieco spaczone poczucie humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 22.07.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Półtora metra w kapeluszu , parówkowate nogi, mierny głos. Gwiazda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 22.07.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Tedi ... ale to nie o to chodzi czy ona jest gwiazdą, ale o to czy amalfi ma mieć gdzieś opinie innych i jechać na ten koncert bo chce po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.07.2009 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Półtora metra w kapeluszu , parówkowate nogi, mierny głos. Gwiazda?? beztalencie, "ładnie opakowane" ... ... boje się przyznać niektórym ciotkom, że jade ... ja wogóle nikomu bym sie nie przyznawał ... po co sobie robic obciach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 23.07.2009 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 amalfi - ja tez jadę i sie nie przejmuje ani opiniami mocherów ani opiniami że to obciach - bo mozna znaleźć dużo wieksze obciachy - ciekawe która z roddzimych "gwiazd" będzie występować tyle lat na scenia i przyciągać nadal takie tłumymam tylko nadzieje że te wszystkie cuda wianki wokoło koncertu nie spowodują jakiegoś większego zamieszania - niby nie jestesmy państwem wyznaniowym ale... lobby robi swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 23.07.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Półtora metra w kapeluszu , parówkowate nogi, mierny głos. Gwiazda?? Ale za to jaka rzeźba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 23.07.2009 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Bardzo lubię madonnę i zazdraszczam wszystkim wybierającym się na jej koncert.Choć trzeba przyznać,że z wiekiem zrobiła się taka "żylasta".Trochę zbyt mocno stara się utrzymać figurę Teraz wolę jej słuchać niż na nią patrzeć.Ale jeśli ktoś mi postawi bilet-pojadę i będę miała zamknięte oczy.Przysięgam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.07.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 No cóż. Dla mnie to jednak gwiazda w przeciwieństwie do rodzimych Cichopków, Maseraków i tym podobnych. Jadę z córką na koncert i bardzo się z tego ciesze. Nie będę się nikomu tłumaczyć, bo już od dawna nie pytam nikogo o zgodę, a tylko informuję o swoich zamiarach. Skoro dla kogoś to obciach, to niech nie jedzie i tyle. Chodzi mi bardziej o to, że w sumie taki "obciachowy" koncert, a tyle emocji. Wczoraj Młoda wygadała się babci i wysłuchiwała godzinnego kazania Pytając o Wasze zdanie, nie chodziło mi o rady, czy jechać czy nie, ale miałam cichą nadzieję, że znajdzie się ktoś podzielający zdanie przeciwników i poda jakiś logiczny argument przeciwko koncertowi w danym dniu. Przez najbliższy rok będę znowu czarną owcą w niektórych kręgach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 23.07.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.07.2009 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Bardzo lubię madonnę i zazdraszczam wszystkim wybierającym się na jej koncert.Choć trzeba przyznać,że z wiekiem zrobiła się taka "żylasta".Trochę zbyt mocno stara się utrzymać figurę Teraz wolę jej słuchać niż na nią patrzeć.Ale jeśli ktoś mi postawi bilet-pojadę i będę miała zamknięte oczy.Przysięgam Czy to znaczy, że fundujesz Izie bilet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 23.07.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Może na zgodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.07.2009 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 No i po bilecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 23.07.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 kolega wojtek trochę się w swym szale pogubił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts