Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Koncert Madonny

amalfi

Recommended Posts

:p:P

ooops! Jakieś, fatum i pech chciał , że akurat na tę Forumowiczkę padło.

Nie miałem najmniejszego zamiaru brać udziału w dyskusji :D:D

Jakieś chochliki , bo to dzisiaj już druga taka niezapowiedziana i niechciana odpowiedź przy przeglądaniu Forum.

Poprzednia padła na Joan w psychologu, ale tego akurat nie żałuję.

Przepraszam za pomyłkę.Jeśli bilet zrekompensuje straty moralne , nie ma sprawy.

Nie wiem tylko jak z moim szałem.

• Odpowiedzi 160
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:p:P

ooops!(...)

Nie miałem najmniejszego zamiaru brać udziału w dyskusji :D:D

Jakoś trudno mi uwierzyć 8) .Mam jednak wrażenie,że kolega uwielbia wręcz brać udział we wszystkich dyskusjach.Co więcej-mieć w nich jedyne i niezaprzeczalne ostatnie zdanie.Ale i tacy ludzie są na świecie potrzebni :D Pzdr.

... Pytając o Wasze zdanie, nie chodziło mi o rady, czy jechać czy nie, ale miałam cichą nadzieję, że znajdzie się ktoś podzielający zdanie przeciwników i poda jakiś logiczny argument przeciwko koncertowi w danym dniu ...

kultury uczymy sie domu rodzinnym ... od dziecka ...

i tak jak nietaktem jest podac ręke Kaczyńskim,

to takim samym nietaktem jest iśc na koncert krowy ...

jesli ktos tego nie rozumie ... i żąda argumentów

cóż ... ja w tym wypadku nie mam argumentów :-?

... Pytając o Wasze zdanie, nie chodziło mi o rady, czy jechać czy nie, ale miałam cichą nadzieję, że znajdzie się ktoś podzielający zdanie przeciwników i poda jakiś logiczny argument przeciwko koncertowi w danym dniu ...

kultury uczymy sie domu rodzinnym ... od dziecka ...

i tak jak nietaktem jest podac ręke Kaczyńskim,

to takim samym nietaktem jest iśc na koncert krowy ...

jesli ktos tego nie rozumie ... i żąda argumentów

cóż ... ja w tym wypadku nie mam argumentów :-?

Chciałabym poznać ten "kulturalny dom",z którego wynosi się takie wartości :o

amalfi-zdurniałaś co?,i myślę,że teraz masz minę jak Twój znajomy z nicka :D :lol:

Mniej więcej taką. :) W moim domu tak sie o ludziach nie mówi, ale to mój dom.

Jestem ciekawa, komu należy podawać rękę i na czyje koncerty wypada chadzać? Pytanie skierowane do ludzi mających w swym mniemaniu patent na jedyną słuszną rację.

ps. nie przypominam sobie, aby ktos się dokładał do moich biletów i za swoje pieniądze mogę sobie ogladać całe stada krów.

amalfi-zdurniałaś co?,i myślę,że teraz masz minę jak Twój znajomy z nicka :D :lol:

Mniej więcej taką. :) W moim domu tak sie o ludziach nie mówi, ale to mój dom.

Jestem ciekawa, komu należy podawać rękę i na czyje koncerty wypada chadzać? Pytanie skierowane do ludzi mających w swym mniemaniu patent na jedyną słuszną rację.

ps. nie przypominam sobie, aby ktos się dokładał do moich biletów i za swoje pieniądze mogę sobie ogladać całe stada krów.

Na naszym forum coraz więcej takich ludzi.Może by tak założyć nowy wątek w psychologu z dopiskiem"jakaś plaga"? 8) :wink:

jako ze 14 sierpnia przypada I rocznica ślubu moich dzieci -zakupiłam im w prezencie bilety na to widowisko (chociaz sa milosnikami zupełnie innego nurtu ) ..... ale uważam ,że trzeba skosztować wszystkiego i nie żałować ,że sie czegoś nie zrobiło jak była okazja :lol:

Amalfi -jedź i chwal sie wszystkim na około ..... nikomu krzywdy nie robisz :D w życiu trzeba kierować sie zdrowym -własnym rozsądkiem ,a nie krzyczeć z krzykaczami :roll: